Genioplastiek in Turkije

genioplastiek 1
Geschreven door Manuella

Kinvergroting in Turkije is een chirurgische ingreep waarbij de kin een nieuwe vorm krijgt door misvormde botjes te verwijderen, implantaten te plaatsen of het kinbot te verplaatsen.

BesteKlinieken.com informeert u over genioplastiek in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een genioplastiek in Turkije?

De gemiddelde kosten van een genioplastiek in Turkije in Istanbul zijn €2.250. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.000 tot €2.500.

ProcedureKosten Turkije
Genioplastiek2250 €

Wat is een genioplastiek?

Kinvergroting of genioplastie in Turkije is een chirurgische ingreep die de kin een nieuwe vorm geeft door misvormde botjes te verwijderen, implantaten te plaatsen of het kinbot te verplaatsen. Mensen die een meer gedefinieerd gezicht willen, kunnen baat hebben bij deze ingreep. De resultaten zijn blijvend, maar in sommige gevallen moet het implantaat na verloop van tijd vervangen worden. Het gebruikte implantaat kan van verschillende materialen gemaakt zijn, van echt bot tot siliconen.

Veel patiënten kiezen ervoor om hun kincorrectie te combineren met andere cosmetische ingrepen, zoals neuscorrectie of gezichtsverjonging. Ook kunnen sommige tandheelkundige ingrepen samen met een kinvergroting worden uitgevoerd.

Informatie

  • Gemiddelde verblijfsduur: 7 dagen
  • Verblijf in het ziekenhuis: 1-2 dagen
  • Duur van de operatie: 1-3 uur

Verdoving

  • Algemene verdoving
  • Plaatselijke verdoving en sedatie

Terugkeer naar het werk

  • 1-2 weken

Herstel

  • 1-2 weken

Vóór de genioplastiek in Istanbul

De chirurg neemt de medische voorgeschiedenis van de patiënt door en vraagt naar eventuele eerdere medische aandoeningen en behandelingen. De chirurg in Turkije en de patiënt bespreken het gewenste resultaat en plannen de operatie om een bevredigend resultaat te bereiken. De genioplastie procedure in Turkije, mogelijke resultaten en opties worden aan de patiënt uitgelegd.

Tijdens de genioplastiek in Turkije

Afhankelijk van het geval snijdt de chirurg binnen of buiten de mond en prepareert een gebied voor het implantaat onder het spierweefsel. Zodra het implantaat geplaatst is, wordt het vaak met schroeven of hechtingen aan het kinbot vastgemaakt. Als het bot verwijderd moet worden, snijdt de chirurg in het kaakbot, verwijdert hij de overtollige stukken en zet hij het bot vast door het te bedraden of vast te schroeven.

Na de genioplastiek in Turkije

Omdat de operatie meestal in de mond wordt uitgevoerd, zijn er geen zichtbare littekens. De operatie vereist een ziekenhuisopname van 0 tot 1 dag. De eerste 3 dagen krijgt de patiënt speciale verbanden om de zwelling te verminderen en de nieuwe vorm te ondersteunen. Er moet een vloeibaar dieet gevolgd worden totdat de hechtingen verwijderd zijn, en patiënten wordt geadviseerd om 5 tot 7 dagen in Istanbul te blijven.

De eerste paar dagen kan het gebied gevoelig zijn en kunnen activiteiten zoals spreken, eten en glimlachen moeilijk zijn. Binnen 7 tot 10 dagen moeten de symptomen afnemen en kunnen patiënten hun dagelijkse leven hervatten. Door de zwelling van het gebied duurt het echter een maand voordat de echte resultaten zichtbaar worden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️