IVF ICSI in Turkije

fiv icsi prijs 1
Geschreven door Manuella

Er is een recentere en effectievere techniek in Turkije: IVF met ICSI, waarbij sperma in de eicel wordt geïnjecteerd met behulp van kunstmatige inseminatie.

BesteKlinieken.com geeft informatie over IVF ICSI in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost IVF ICSI in Turkije?

De gemiddelde kosten van IVF ICSI in Turkije in Istanbul zijn €2.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 2.400 euro.

ProcedureKosten Turkije
IVF ICSI2200 €

Wat is IVF ICSI?

In-vitrofertilisatie in Turkije is een bekende behandeling voor onvruchtbaarheid. Voor koppels die worstelen om kinderen te krijgen en die dat om bepaalde redenen niet kunnen, biedt een IVF-behandeling in Turkije een unieke mogelijkheid: conceptie buiten het menselijk lichaam.

Hoewel deze benadering van IVF algemeen bekend is, is er ook een recentere en effectievere techniek beschikbaar in Istanbul: IVF met ICSI. In de naam van deze procedure staat ICSI voor intracytoplasmatische sperma-injectie, wat betekent dat het sperma via kunstmatige inseminatie in de eicel wordt geïnjecteerd. Deze techniek biedt dus een betere kans op een succesvolle bevruchting en geboorte.

Onvruchtbaarheid van de man, of de productie van sperma van slechte kwaliteit, is verantwoordelijk voor ongeveer 40-50% van de vruchtbaarheidsproblemen wereldwijd. In-vitrofertilisatie met ICSI wordt uitgevoerd met geëjaculeerd sperma dat geselecteerd is op de aanwezigheid van kleine cytoplasmatische druppeltjes als bij de mannelijke partner ernstige onvruchtbaarheid is vastgesteld.

Voorbereiding

IVF met ICSI in Turkije vereist geen uitgebreide voorbereiding. De patiënt krijgt een vruchtbaarheidsmedicijn toegediend, dat de eicelproductie op gang brengt, en er worden bloedtests uitgevoerd. Mannen ondergaan ondertussen een spermaonderzoek.

Deze test houdt in dat er een spermamonster wordt gegeven, dat in een laboratorium wordt geanalyseerd om het aantal, de grootte en de vorm van de spermatozoa te bepalen, zodat duidelijk wordt of het sperma van de partner van voldoende kwaliteit is om nuttig te zijn voor kunstmatige inseminatie. Als dit niet het geval is, kan donorsperma als oplossing worden overwogen.

Hoe wordt het uitgevoerd?

In de eerste fase van IVF met ICSI worden eicellen en sperma gewonnen. In het geval van sperma kan een man zelf een monster produceren. Als dit niet mogelijk is, kan chirurgische extractie nodig zijn.

Zodra de eicellen en het sperma zijn gewonnen, voeren de artsen kunstmatige inseminatie uit. Hormonen zoals progesteron worden aan de patiënte toegediend om haar baarmoeder voor te bereiden op het dragen van een baby. In de laatste fase, na 2 tot 5 dagen, worden de nieuw verwekte embryo’s in het lichaam van de vrouw geïmplanteerd.

Samengevat is het proces hetzelfde als bij normale IVF, behalve als uit de eerste spermaanalyse blijkt dat de spermatozoïden zwak of beschadigd zijn, dan kan IVF met een ICSI-procedure worden gebruikt. Tijdens deze procedure injecteert een technicus de spermatozoïden rechtstreeks in de eicel. Alle andere stappen verlopen op dezelfde manier als bij normale IVF.

Lees ons artikel over: IVF met geslachtskeuze van de baby in Turkije

Herstel

Er is geen herstelperiode na IVF met ICSI in Turkije. Als in-vitrofertilisatie mislukt, wordt een paar weken later een nieuwe cyclus gestart, net als bij conventionele IVF.

Risico’s

Er zijn geen risico’s of complicaties verbonden aan IVF met ICSI in Turkije. De ICSI-procedure is niet invasief, tenzij het sperma uit het lichaam van de mannelijke partner gehaald moet worden.

Bijwerkingen

Hormooninjecties worden ook gebruikt als onderdeel van IVF met ICSI behandeling in Turkije en kunnen een lichte zwelling bij de vrouw veroorzaken, maar dit is niet echt een onaangename ervaring. Afgezien hiervan zijn er geen bijwerkingen van IVF met ICSI.

Slagingspercentage

Als we het hebben over het succespercentage van IVF met de ICSI-procedure, moeten we een onderscheid maken tussen het succespercentage van de bevruchting en het succespercentage van de geboorte. Bij IVF met ICSI wordt 50-80% van de eicellen succesvol bevrucht. Net als bij standaard in-vitrofertilisatie zijn de succespercentages voor zwangerschap en geboorte bij IVF met ICSI echter afhankelijk van de leeftijd van de vrouwelijke partner.

Voor vrouwen jonger dan 35 jaar kan het succespercentage voor IVF met ICSI oplopen tot 48%, terwijl voor vrouwen van 42 jaar en ouder. Het succespercentage wordt geschat op ongeveer 7%. Bovendien heeft een normale zwangerschap een risico op aangeboren afwijkingen van ongeveer 1,5 tot 3%. IVF met ICSI-behandeling brengt een zeker risico op aangeboren afwijkingen met zich mee, maar dit is zeldzaam.

Voor en na

IVF met ICSI in Turkije verhoogt de kans op bevruchting van de eicel en dus de kans dat u een gelukkige ouder wordt na uw onvruchtbaarheidsbehandeling, zoals blijkt uit vele succesverhalen over IVF met ICSI.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️