Ekol Hospital Izmir

Ekol Hospital Izmir izmir 1

Ekol Hospital is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg, cosmetische chirurgie en haarimplantaten. Deze in 2007 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Izmir, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Ekol Hospital Izmir, Izmir, Turkije 🥇

Opgericht door de EKOL BAZ gezondheidszorggroep in 2007 en gevestigd in Izmir – Turkije, blijft het Ekol Hospital Izmir met trots zijn ervaren zorgpersoneel dienen. Het is uitgerust met de modernste medische technologie, met alle afdelingen, 9 operatiekamers en een capaciteit van 150 bedden.

Het Ekol Hospital Izmir, dat diensten verleent op basis van patiënttevredenheid en met ervaren artsen en chirurgen die expertise hebben in bepaalde takken van KNO-heelkunde, cosmetische en plastische chirurgie, oogheelkunde, interne geneeskunde, algemene chirurgie, orthopedie, urologie, neurologie, hersenchirurgie, cardiologie, borstziekten en psychiatrie, is er trots op het eerste en grootste KNO-ziekenhuis in Europa te zijn.

Ekol ziekenhuizen, met zijn meer dan 45 ervaren artsen en professionele team van professoren, universitair hoofddocenten, assistent-professoren en gespecialiseerde artsen, biedt speciale diensten en accepteert patiënten uit de Egeïsche regio, Turkije en de rest van de wereld via agentuurovereenkomsten, kortingspakketten en speciale overeenkomsten op het gebied van gezondheidstoerisme.

Het Ekol Hospital Izmir is het enige gespecialiseerde ziekenhuis in Turkije en is een belangrijke werkgever met meer dan 500 werknemers in alle vestigingen.

Ekol Health Campus, gevestigd in Çiğli voor gezond leven op een centrale en gemakkelijk bereikbare locatie, wil onze samenleving gezonder maken door middel van een compromisloze bedrijfsstructuur met ethische principes, comfortabele kamers, medisch personeel dat deskundig en ervaren is en altijd een positieve houding heeft, en academische en moderne medische faciliteiten.

Voor-en-na foto’s


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Tandverwijdering
Tandvulling
Wortelkanaalbehandeling
Wond debridement
Inlays / Inlays prothese
Tandkronen
Facings
Sinus transplantatie
Tand extractie
Tanden bleken
Apicale resectie
Tandvlees transplantatie
Behandeling van een tandcyste
Tandheelkundige implantaten
Tand
Bottransplantatie

Cosmetische chirurgie
Brachioplastie
Wenkbrauw lift
Vet overdracht
Penisvergroting
Hollywood glimlach
Macrolaan/ HYAcorp injectie
Buik etsen
Vaser Lipo
Kaaklift
Liposuctie
Gynaecomastie
Halslift
Otoplastiek
Lipofilling gezicht
Mastopexie
Laserliposuctie
Maagband Sleeve
Maagband
Maag-Botox
Maagbypass
Secundaire neuscorrectie

Haarimplantaat
Haartransplantaties
DHI haartransplantatie
FUE haartransplantatie
FUE Gouden haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Toeristische gids
Taxi reserveren
Overdracht medische gegevens
Internet raadplegen
Telefoon op de kamer
TV in kamer

Arts :

  • Prof. Çaglar ÇalliI (cosmetische chirurgie)
  • Prof. Dr. Adnan Ünal (otoplastiek, neuscorrectie)
  • Prof. Dr. Ismail Yaman (bariatrische chirurgie)
  • Dr. Yagmur Kaan Bedir (haartransplantatie)

Stad: Izmir – Land: Turkije – Opgericht: 2007
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken talen: Engels, Duits, Frans

Ekol ziekenhuizen bieden gespecialiseerde diensten met de meest geavanceerde technologie ter wereld en, dankzij een team van deskundigen, volgens internationale kwaliteitsnormen


Beoordeling van Ekol ziekenhuizen Izmir

Elif Kıldıroğlu
Elif Kıldıroğlu
14:25 15 Nov 23
Hallo, ik heb me op de 13e van deze maand aangemeld bij het Ekol-ziekenhuis met de klacht over galstenen. Ik had zeer hevige pijn en aanvallen. Ik ging naar veel ziekenhuizen en kreeg te horen dat ik dringend geopereerd moest worden. Er werd mij verteld dat alleen de universiteit, opleidings- en onderzoeksziekenhuizen of privéziekenhuizen doen dit. Mijn pijn werd genegeerd en ik werd ontslagen. Mijn pijn ging nooit weg. Ik was erg bang voor een operatie totdat ik naar het Ekol-ziekenhuis ging en mijn arts Ogün Erşen ontmoette, maar nadat ik met mijn arts had gesproken "Ik was erg opgelucht. Mijn operatie en de nasleep ervan waren zeer comfortabel en ik ben mijn arts OGÜN ERŞEN en het hele Ekol-team dankbaar voor al hun diensten. Bedankt voor alles 🙏💐 Ik raad het zeker aan
Ozgu Arslan
Ozgu Arslan
18:42 28 May 24
Orthopedisch arts Serkan Sözkesen is gewoon een geweldige dokter. Ik kan zeggen dat hij het leven van mijn vader heeft gered. Hij heeft mijn vader weer tot leven gewekt met de prothetische operatie die hij uitvoerde toen hij zo'n ondraaglijke pijn had. Hoewel alle artsen waar we tot nu toe naartoe gingen zeiden dat de pijn niet zou verdwijnen, gaf hij met grote vastberadenheid moed en voerde hij feitelijk een zeer succesvolle operatie uit. Bovendien worden mensen zelfs geestelijk genezen door hun vriendelijke en glimlachende, oprechte gedrag. Wij danken hem en wensen hem veel succes in zijn professionele leven.
ihsan demirel
ihsan demirel
08:46 23 May 24
Ik ben 66 jaar oud. Ik heb een biopsie gehad en uit de pathologie bleek dat ik prostaatkanker had. In dit geval kreeg ik te horen dat ik de prostaat operatief volledig moest verwijderen naar andere organen. Ik moest dringend geopereerd worden. Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan, de urologiearts van de operatiekamer, de heer Prof. Ik was ervan overtuigd dat Dr. Orçun Çelik het beste zou doen. Ik belde het Ekol-ziekenhuis op 7 mei 2024 en maakte een afspraak voor een ontmoeting met mijn leraar Orçun Çelik. Zijn bescheiden en vriendelijke karakter werd geëlimineerd mijn aarzelingen. dr. Mijn leraar Orçun Çelik legde een gedetailleerde verklaring af over de operatie en de nasleep ervan. Dit had invloed op mijn beslissing om geopereerd te worden. Mijn arts besloot op 10 mei 2024 een operatie te ondergaan. Ik werd een dag voor de operatie in het ziekenhuis opgenomen. Vóór de operatie kwam mijn arts naar mij toe en gaf mij zowel informatie als moreel. De patiënt heeft deze onvermijdelijk nodig. Op 10 mei heeft mijn arts, Orçun Çelik, mijn operatie met succes uitgevoerd met een arobotische operatie De aandacht en uitleg van de arts waren voor mij belangrijk. Na de operatie volgde hij de onderzoeken op, evalueerde de resultaten en informeerde mij ook voortdurend over de resultaten, terwijl hij op tijd röntgenfoto's, echo's en CT-scans liet maken. Ik spreek mijn dank uit aan hen. Ik raad ze aan aan degenen die een operatie willen ondergaan. Laat ik zeggen dat ik tevreden was over de verpleegsters en het schoonmaakpersoneel die daar werkten tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis (6e verdieping, kamer nr. 624). Ik wil ook de secretaris van mijn leraar, mevrouw Fadime, bedanken. In het algemeen zou ik willen zeggen dat ik tevreden ben met elk aspect van het Izmir Ekol-ziekenhuis. Dr. Orçun, ik ben blij dat u mij heeft geopereerd.
Erkan Hacıoğlu
Erkan Hacıoğlu
11:44 01 May 24
Onze patiënt ligt op de intensive care. Eindeloze dank aan alle artsen die voor ons hebben gezorgd, vooral Uğur Küpeli en Aylin Derbent, en alle mooie mensen op de intensive care die onze patiënt behandelden als iemand uit hun eigen familie en nooit ophielden interesse te tonen. Bedankt dat je ons hebt, moge God je zegenen.
Shona Thompson
Shona Thompson
14:44 08 May 24
Cannot thank Dr Serkan Sulyeman Asian his wonderful assistant, also Sena and other team members for looking after me once again such an amazing hospital, they are nothing but amazing caring considerate and love what they do providing high quality care I’m home and recovering well back with family , I would trust them to care for my own family if it was needed thank you so much for a lovely experience
Satın almaci Yorumcu gezgin
Satın almaci Yorumcu gezgin
20:19 30 Apr 24
We kozen voor het Ekol Kraamkliniek voor follow-up en controle door Dr. İrfan Özer gedurende de zwangerschap van mijn vrouw. Gedurende deze periode was iedereen, van de deur tot het registratiepersoneel, erg vriendelijk, behulpzaam en begeleidend.We ontmoetten mevrouw Gizem voor het geboorteplan na de zwangerschap. In dit stadium kregen we een zeer goede en goede service om ons werk te vergemakkelijken.Tijdens ons prenatale verblijf in het ziekenhuis hebben onze dag- en nachtverpleegkundigen op de verloskunde en gynaecologie 1e verdieping ons geïnformeerd en geholpen bij elk probleem. Bovendien was het personeel van de verloskamer altijd vriendelijk en behulpzaam.Onze waardevolle verpleegsters op de 2e verdieping waren erg behulpzaam tijdens en na de bevalling.Wij willen graag al onze verpleegkundigen op de neonatale intensive care bedanken voor hun waardevolle steun.Samenvattend waren wij zeer tevreden over de hulp en ondersteuning die wij kregen op het gebied van de verloskunde. Hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen.Eindeloze dank aan Dr. İrfan Özer en zijn team.
Erhan KONACAKLI
Erhan KONACAKLI
15:00 22 Apr 24
dr. Na de succesvolle operatie van Serkan hebben we een zeer goede start gemaakt van het revalidatieproces, wat de belangrijkste tijd is, met de kennis, ervaring en begeleiding van fysiotherapeut Esra (Hazır).
Özge Yıldız
Özge Yıldız
19:10 24 Apr 24
Ik heb 10 maanden geleden een hernia-operatie ondergaan in het Ekol-ziekenhuis. Ik heb een zeer stressvol proces doorgemaakt en ik woon in het huis van mijn tante, maar de fysiotherapeut Dr. ESRA HAZIR heeft me nooit alleen gelaten tijdens mijn sceptische proces, haar energie, haar interesse. , haar warmbloedigheid, haar vermogen om je in je schoenen te plaatsen en de pijn te begrijpen alsof ze het echt zelf ervaart, DENK IK DAT HET BELANGRIJKSTE VOOR EEN PATIËNT HET BELANGRIJKSTE VOOR EEN PATIËNT IS.. Ik ben blij om jou te hebben, mevrouw Esra🫶🙏 Zelfs iemand die mij niet kende, kwam zeker opdagen met zijn ogen dicht, waardoor ik het leven vasthield, heel erg bedankt aan hem 🙏🙏
figen cetin
figen cetin
10:00 30 Mar 24
Ik heb een moeilijke hysterectomie ondergaan op de afdeling Gynaecologie van het Izmir Ekol-ziekenhuis. Ik wil graag mijn dokter Gürsoy Pala en zijn team bedanken. Mijn dokter Gürsoy Pala was zeer succesvol in zijn vak, ervaren, deskundig, sympathiek en vriendelijk, en hij stelde mij en mijn gezin zeer op mijn gemak en zelfverzekerd. Tijdens dit proces heeft hij voortdurend voor mij gezorgd, regelmatig gecontroleerd en geïnformeerd. Mijn verpleegsters waren altijd bij mij en zorgzaam, zij beantwoordden al onze vragen met een lachend gezicht, informeerden mijn arts en mij en gaven mij een veilig gevoel met hun ervaring. Hartelijk dank aan ieder van hen, ik ben blij je te hebben 🙏🥰
burcu yalçın
burcu yalçın
14:04 04 Apr 24
Gevoeligheid in communicatie is het toverwoord geworden van het Izmir Ekol Ziekenhuis. Ik wil mevrouw Gizem Çetin, die hielp met de coördinatie en communicatie, bedanken voor haar geduld, oprechtheid, energie, tolerantie en ervaring.We hebben u nodig.Ik ben blij om jou te hebben.Mijn arts die mijn operatie heeft uitgevoerd op de afdeling GynaecologieBeste Prof. Gürsoy Pala, Ik wil u hartelijk bedanken voor uw oprechtheid, oprechtheid, informatie en ideeën. Ook wil ik u bedanken voor uw aandacht, geduld en tolerantie voor en na de operatie.Ons land heeft artsen zoals jij nodig. Ik ben blij om jou te hebben.Succes
Bora - Dubai
Bora - Dubai
11:50 13 Mar 24
Op 28 december 2023 hebben wij hier de operatie van mijn vrouw laten doen. Alle medewerkers van het ziekenhuis besteden veel aandacht aan de communicatie met de patiënt. Ik heb het niet alleen over het lachende gezicht. U kunt op elk moment uw arts of degenen die de coördinatie verzorgen, bereiken. Zorgvuldigheid in de communicatie is officieel de cultuur van het ziekenhuis geworden. De naam van de arts die onze operatie heeft uitgevoerd is Ogün Erşen. Als ik 100 van de 100 zou geven, zou het voor deze dokter niet genoeg zijn. Dit land heeft artsen nodig die hun werk goed doen. Eén van hen ligt in dit ziekenhuis. Een van de mensen die ons het meest heeft geholpen op het gebied van coördinatie en communicatie was mevrouw Nalan. Hij is slim en snel. Voor zover ik kan zien, kiest het ziekenhuis artsen die heel goed zijn in hun werk. Bij het kiezen van een ziekenhuis en school let ik op drie dingen; de ervaring van degenen die het werk in de instelling doen, de cultuur van de instelling en de toegankelijkheid. Het Ekol Ziekenhuis biedt ook zeer goed advies voor en na de operatie. Na de operatie bleven we 1 dag in het ziekenhuis en werden alle controles elk uur uitgevoerd. We waren erg tevreden over het Ekol Ziekenhuis. Ik feliciteer de eigenaar van het ziekenhuis en alle medewerkers.
in the rain
in the rain
08:42 14 Oct 23
Mijn vader is vorige week geopereerd aan nierstenen door uroloog Dr. Osman GÜCÜK. We hebben al veel ziekenhuizen bezocht en nog nooit een Dr. Hij handelde niet zo oplossingsgericht en behaalde niet snel resultaat. Er waren steenafzettingen in 3 verschillende gebieden, waaronder de nier en de ader. Hij heeft alle stenen met één enkele operatie verwijderd. Als zijn kinderen zijn we hem heel erg dankbaar. We willen ook graag de coördinator mevrouw Fadime bedanken, die vanaf het begin van de operatie voor ons zorgde, en verpleegster Işıl, die na de operatie altijd voor ons zorgde. Wij wensen je veel succes 🌼
Filiz Ates
Filiz Ates
08:31 14 Feb 24
Ik heb een staar- en netvliesoperatie aan beide ogen ondergaan door mijn arts Op Dr. Hüseyin Aslankara. Ik was erg tevreden. Zijn lachende gezicht was hetzelfde als toen ik mijn operatie onderging, en ik was erg tevreden. Ik dank hem en zijn assistent Nurcan hartelijk.
Hakkı Doğan
Hakkı Doğan
19:37 19 Feb 24
Op 14 november 2023 had ik een ontmoeting met op.dr. Gökhan Toker voor een heupvervanging. Als resultaat van mijn lange onderzoek besloot ik een operatie te ondergaan. Godzijdank heb ik het gevoel alsof ik opnieuw geboren ben. God zegene mijn dokter, meneer Gökhan Hij heeft een zeer zorgzame en humoristische persoonlijkheid, en de verpleegsters zijn ook erg zorgzaam, dank je. Het enige nadeel is dat de bedden erg oncomfortabel zijn en dat patiënten alleen naar eenpersoonskamers worden gebracht. Anders dan dat, was ik zeer tevreden.
Deniz Asya OZKAN
Deniz Asya OZKAN
13:27 21 Feb 24
Ik ontmoette veel artsen in het ziekenhuis waar ik voor controle ging.Allereerst wil ik mevrouw Calibe, gynaecoloog, bedanken voor haar oprechtheid, goede energie en waardevolle informatie en ideeën. Ik was erg blij met haar snelle reactie op mijn testresultaten na de controle.Ik ben ook erg blij dat ik de gelegenheid heb gehad om medisch directeur mevrouw İlkem te ontmoeten en te spreken. Ik was erg opgelucht toen ze alle resultaten bekeek en mijn verwarring ophelderde met een mooie samenvatting.Allereerst wil ik internist Vedat bedanken voor zijn lachende gezicht en warme aanpak. Zijn gedetailleerde beoordeling, vragen en informatie zijn zeer waardevol.
cansu çebi
cansu çebi
16:24 29 Jan 24
Ik gaf 5 sterren zodat de opmerking bovenaan zou staan, maar het Ekol Ziekenhuis voerde de VERKEERDE plastische chirurgie uit. Ik begon de operatie als een borstsynchronisatieoperatie en kwam eruit met een borstvergroting. Toen ik met de afdeling klanttevredenheid sprak, zeiden ze dat ze het met mij eens waren op basis van de operatienota's en het onderzoek van een andere arts in hetzelfde ziekenhuis en mij accepteerden voor de correctieoperatie, en ze vroegen hiervoor een vergoeding van 25.000₺. operatie. Omdat ik momenteel niet zo'n budget heb, kan ik de operatie niet ondergaan en moet ik leven met mijn ongelijk vergrote borsten! Correctiechirurgie wordt geaccepteerd, maar er is een vergoeding voor nodig 🙂 Is het niet zo gemakkelijk om mensen te bezuinigen, hun geld af te nemen en ze weg te sturen?
engin kılıç
engin kılıç
08:58 16 Jan 24
Gisteren zijn we voor mijn moeder naar het ziekenhuis geweest. Kus. dr. Ze stuurden ons naar Calibe Demirkan. Hij gaf echt om ons, zijn lachende gezicht, kalmerende houding, het delen van informatie en respectvol gedrag maakten veel indruk op ons. U hoeft niet meer naar een ander ziekenhuis of een andere arts te zoeken. Heel erg bedankt voor je interesse.
Zeynep Dgrblt
Zeynep Dgrblt
12:31 25 Jul 23
Het personeel is vriendelijk. Bedankt Dokter Günhan Güngör voor zijn interesse, lachend gezicht en benadering van de patiënt 🙏 Zijn positieve energie zorgt ervoor dat je tevreden het ziekenhuis verlaat.
Erdoğan Bektaş
Erdoğan Bektaş
15:02 04 Feb 24
Het is een erg druk en druk ziekenhuis vanwege zijn reputatie. Ze bedienen zowel SSI- als buitenlandse patiënten. Het is net een privéziekenhuis en een openbaar ziekenhuis door elkaar. Alles draait tenslotte om geld. Afhankelijk van wie en wat voor soort service en zorg ze krijgen, zijn er mensen die zeer tevreden zijn en mensen die in opstand komen. Ook al was ik gehandicapt, toch moest ik uren in de rij staan ​​voor de MRI. Artsen zijn over het algemeen vriendelijk, zorgzaam en doen hun werk goed;) De meeste andere medewerkers hebben echter het gevoel dat ze gedwongen worden te werken, waarschijnlijk als gevolg van stress en vermoeidheid. De netheid van het ziekenhuis (ze moeten meer zorg dragen voor de toiletten) is goed. De gastvrouwservice is bevredigend (het is tenslotte een privéziekenhuis); Ze vergezellen je bijna totdat ze je bij de deur van het ziekenhuis begroeten en je bij de deur van het ziekenhuis wegsturen.
Nilgun Koseoglu
Nilgun Koseoglu
09:12 24 Apr 24
Kus. dr. Voor botox-aanvraag bij Cenk Melikoğlu; Ik ben twee keer geweest, één keer voor een aanvraag en één keer voor een controle. Er is geen probleem met de behandeling van de dokter, maar ik wachtte beide keren 40 minuten. Toen ik het hen vertelde, zeiden ze dat het een fout van de secretarissen was, wat volgens mij niet het geval is. Wat kunnen die mensen doen, wat kunnen ze tegen de dokter zeggen? Mijn advies is om 1 uur na je afspraak te gaan.
Sercan Can
Sercan Can
17:46 21 Oct 23
Allereerst heeft de score die ik gaf niets met de dokter te maken. We hebben een prachtige bevalling gehad met mijn gynaecoloog Irfan-leraar. Bedankt voor je harde werk, we zijn zeer tevredenEr is echter mevrouw Ezgi Salatur, die hoofd is van de financiële afdeling, terwijl ze over de prijs praat, een stemopname maakt. De cijfers die ze zegt en de geboortekosten zijn niet hetzelfde.Ik wilde 1 maand voor de geboorte een aanbetaling doen om de prijs vast te stellen, maar hij zei dat de prijzen net waren gestegen en dat hij niet meer zou komen. De prijs werd vermeld als 14.500 TL, maar de prijs bij de geboorte was 17.500. Toen ik weer naar hem toe ging, zei hij: "De loonsverhoging van vorige maand is binnen" en hij zei: "Maak een stemopname, anders ben jij de schuldige." Wat wordt gezegd en wat wordt ontvangen, is niet hetzelfde. Er is een foto gemaakt, er werd gezegd dat het zakalbum binnen een maand zou aankomen, het is al 3 maanden geleden, er is niemand gekomen of gegaan, het is een bedrijf geworden, we geven er de voorkeur aan voor mijn iftsn-leraar, die het geld zal geven terug, anders is het geen ziekenhuis dat ik zou aanraden.
Kaan
Kaan
19:15 29 Oct 22
Hem doktorlar hem de hemşireler çok profesyonel ve yardimcilar, Doktor Adnan Ünal sayesinde ameliyatım iyi geçti. Ama Ekol hastanesinde doktorlardan başka her şey çok kötüdür. Hastane hastaneden çok bir fabrikaya benziyor, her şey parayla ilgili ve daha sonra hiç konuşulmayan her şeyi ödemek ve imzalamak zorunda kalıyorsunuz. Hastanede birçok kez kandırıldığıma bir örnek, ameliyatım için ödeme yaparken. Parayi öderken 17,1 euro-lira kuru kullanılır. Bu nedenle birdenbire kararlaştırılan miktardan fazladan 300 euro ödemek zorunda kaldım. Kararlaştırılandan daha fazla ödeme yapmak isteyen ve yirmiden fazla ayrı belge imzalamak isteyenler buraya bir operasyon için gelsinler.Both the doctors and nurses are very professional and friendly, because of Dr Adnan Ünal my operation went well. However, everything around that in the Ekol hospital is very poorly organised. The hospital looks more like a factory than a hospital, it's all about money and you are forced to pay and sign for all sort of unannounced extra’s that were not discussed or told when informing about the price for the operation. An example of the many times I've been scammed in the hospital is when paying for my surgery. A euro to lira rate is used of 17.1, which is 1 less than the normal rate. Because of this I suddenly had to pay 300 euros more than the agreed amount. This is the perfect hospital for people who want to pay a ridicilous amount more than agreed and who would like to sign more than twenty unnannounced documents.Zowel de doktoren en verpleegkundige zijn erg proffesioneel en vriendelijk, door dokter Adnan Ünal is mijn operatie gellukig goed verlopen. Echter is alles daar omheen in het Ekol ziekenhuis erg slecht geregeld. Het ziekenhuis lijkt meer op een fabriek dan op een ziekenhuis, het draait er alleen maar om geld en je wordt verplicht om achteraf van alles te betalen en te tekenen waar nooit over gesproken is. Een voobeeld van de vele malen dat ik in de maling ben genomen in het ziekenhuis is bij het afrekenen van mijn operatie kosten. Er wordt een euro naar lira koers gehanteerd van 17,1 dit is 1 minder dan de normale koers. Door dit moest ik opeens 300 euro extra betalen dan het afgesproken bedrag. Mensen die meer willen betalen dan afgesproken en die graag handtekeningen willen zetten om meer dan twintig aparte documenten moeten hier komen voor een operatie.
tuğba akdag
tuğba akdag
18:28 03 Jan 24
Ik geef één ster aan de aandacht van de dokter. Mijn vrouw is hier geopereerd, maar mijn advies is om naar een openbaar ziekenhuis te gaan. U verspilt in ieder geval niet tegelijkertijd uw geld en krijgt openbare ziekenhuiszorg. Ze vragen niet veel geld, we gaan daar natuurlijk niet heen om een ​​hotelkamer te huren, maar wat een onzin zeggen ze als je een eenpersoonskamer wilt, bijbetalen. Ik kom toch naar het privéziekenhuis omdat ik speciale aandacht van u willen. Aan de andere kant is er de gedwongen belangstelling van de verpleegkundigen. Kortom, Ekol is puur geluid.
Mahsum Ulaş (Agit)
Mahsum Ulaş (Agit)
11:53 17 Jan 24
In het ziekenhuis gedragen ze zich lief, maar dan vervullen ze hun plichten niet als het om jouw werk gaat! Ze hebben mijn behandeling niet terugbetaald, die ik voor 1 maand heb geannuleerd! Ik heb 20 keer de klantenservice gebeld en ze zeiden dat ze geïnteresseerd waren en zwaaiden me uit! Ik zal een klacht indienen bij Cimere en het ministerie van Volksgezondheid. Ik heb het Ekol-ziekenhuis zeker op mijn lijst met ziekenhuizen gezet die ik nooit meer zal bezoeken, zelfs als ik sterf!
Ahmet Metehan Sağıroğlu
Ahmet Metehan Sağıroğlu
11:36 20 Jan 24
Onlangs is er sprake van een toename van het aantal Britse patiënten dat voor gezondheidstoerisme naar Turkije kwam en complicaties ondervond of stierf. In deze context brengt de Britse pers ook ander nieuws over dit onderwerp. Tenslotte werd een nieuwsuitzending op de BBC een paar dagen geleden een trending topic in Engeland. Staatszender BBC-verslaggevers Catriona MacPhee en Rachel Coburn kwamen naar het door de Turken geopende Ekol-ziekenhuis om onderzoek te doen naar de gezondheidssector, waarover onlangs in Engeland veel werd gesproken. Door met een verborgen camera te fotograferen, wist Dr. Hij publiceerde zijn gesprekken met Ogün Erşen. In het nieuws zei dr. Er wordt gezegd dat Ogün Erşen een patiënt die niet aan de internationale normen voldeed adviseerde om aan te komen en vervolgens zei dat hij in Turkije een operatie kon uitvoeren.Op de beelden is te zien hoe de dokter zegt: "eet junkfood en kom terug" tegen de verslaggever die niet voldoet aan de internationale normen voor maagverkleining. Terwijl het nieuws benadrukte dat de dokter zei dat de body mass index zonder enig onderzoek verhoogd moest worden; Hij vestigt de aandacht op de uitspraken die Erşen tegen de verslaggever zei: "Je hebt een heel schattig gezicht" en "Je kwam de knapste dokter van het ziekenhuis tegen." Voor maagverkleiningsoperaties moeten patiënten volgens internationale normen als zwaarlijvig worden beschouwd, dat wil zeggen dat deze index minimaal 35 moet zijn. Zonder een van de verslaggevers te wegen of te onderzoeken, vertelt Erşen hem echter dat hij zijn body mass index moet verhogen om een ​​operatie te kunnen ondergaan en adviseert hem hiervoor junkfood te eten.
Mithat Akkaya
Mithat Akkaya
08:00 09 Nov 23
Op 24.10.2023 hadden we een afspraak gemaakt met Dr. Şenel Yurtseven van de afdeling dermatologie en kwamen uit Duitsland. Goed geklede mensen aan de deur hielpen ons en we betaalden. Maar het onderzoek van de dokter duurde slechts 50 seconden en we konden niet eens vragen stellen. Volgens de laboratoriumresultaten, bedankt, heeft de verpleegster ons onze medicijnen gestuurd. Wij keerden terug naar Duitsland. Helaas is het een commerciële instelling geworden, ik hoop dat de autoriteiten hiervan zullen horen en dat niemand schade zal ondervinden.
Kadir Albayrak
Kadir Albayrak
16:52 01 Oct 23
Ik denk dat de moskee over het hoofd werd gezien in de sectie gebouwen en diensten. Er werd niet gedacht dat 2 m2 ruimte gescheiden zou zijn voor mannen en vrouwen. Er is sowieso geen wassing. Kan iemand die dit ziet, alstublieft één ster aan het artikel blijven geven als het niet verbeterd is? Net zoals het een plicht is om te bidden, is het ook een plicht om dingen beter te maken.
Ezgi Biberdalı
Ezgi Biberdalı
09:11 11 May 24
Het afsprakensysteem van het ziekenhuis is verschrikkelijk. Ik kwam twee keer om me aan te kleden, en beide keren was het aankleden 1 uur te laat vanaf de afspraaktijd. Toen ik klaagde over het afsprakensysteem, kreeg ik te horen dat de spreekuren mogelijk niet in het systeem staan. Is het mogelijk om zo'n systeem te hebben? Het is een schande dat ik op beide verbanden 1 uur moest wachten. Het ziekenhuis waar we als privéziekenhuis terechtkwamen, is een volkomen onsystematisch ziekenhuis.
Adrien
Adrien
03:44 26 Apr 24
Het Ekol-ziekenhuis verminderde de kwaliteit in korte tijd snel. Het leek meer op een metrobus dan op een privéziekenhuis; de patiënten konden niet eens een plek vinden om te staan ​​en te wachten in de drukke, smalle ruimtes in de gangen. Hun enige doel was om snel geld te verdienen voor het ziekenhuis door de duurste tests voor de patiënt voor te schrijven. Direct daarna ging ik naar het staatsziekenhuis en was zeer verrast door de zorg en vriendelijkheid die ik kreeg.
Ömer Yusuf
Ömer Yusuf
18:26 21 Mar 24
Het Ekol-ziekenhuis op de oogafdeling is een regelrechte ramp. We kregen een zeer hoge prijs voor een chirurgische ingreep! Toen we besloten om de operatie niet in dit ziekenhuis te laten plaatsvinden, hebben ze de prijs plotseling met meer dan de helft verlaagd! Grootste oplichters! Wat is er ineens veranderd dat de prijs met meer dan de helft verlaagd is!!! Ik raad dit ziekenhuis aan niemand aan!!!
Yeşim Akdemir
Yeşim Akdemir
07:24 04 Mar 24
Een ziekenhuis waar uw kind ernstig ziek is en niet zonder afspraak kan worden bezocht. Of het nu de persoon aan de telefoon is of zijn assistenten, ze zijn niet van plan te helpen. De examenkosten bedragen 1000 TL voor de dealer, maar als het om service gaat, wordt bij niemand het haar uit de neus verwijderd. Ik heb het niet eens over hun spreekstijl en hoe ze je afwijzen... Wat jammer, serieus!! Ik hoop dat de kwaliteitsafdeling van het ziekenhuis mijn klacht serieus neemt. Als het hier om een ​​kind gaat en zij aan een dergelijke praktijk worden onderworpen, is er een ernstig probleem!!!!
Emin KAYI
Emin KAYI
20:01 29 Feb 24
Dr. Utku Kubilay voerde mijn bilaterale endoscopische sinusoperatie uit op 17-08-2022. Na de operatie, nadat de siliconen in mijn neus waren verwijderd, werd er gezegd dat de zwelling van de twee kanalen en mijn onvermogen om te ademen na verloop van tijd zouden verdwijnen. In drie maanden tijd ben ik vier keer op controle geweest. Hij zei altijd: "Je zult beter worden." De zwelling van mijn neusschelpen is nooit afgenomen. Mijn ademhalingsprobleem verbeterde niet. Dr. verliet Ekol. Trouwens, ik informeerde Dr. Utku een keer per maand telefonisch over mijn situatie. Acht maanden zijn verstreken en ik ben nog steeds dezelfde. Ik zei dat ik niet kan ademen. Hij zei: wacht een jaar. De berichten worden nog steeds opgenomen. Het is nu achttien maanden geleden. Ik herstelde helemaal niet na de operatie, helaas ben ik nog steeds dezelfde als vóór de operatie. Ik heb er veel spijt van. .
Burcu Yüksel
Burcu Yüksel
18:25 28 Feb 24
Als u om uw gezondheid en psychologie geeft, ga dan niet! Wij, twee vrienden, hebben een operatie ondergaan op het gebied van plastische chirurgie. We kwamen erachter dat de arts die onze eerste operatie uitvoerde geen chirurgisch diploma had (hij was dermatoloog). Toen we vervormingen begonnen te ervaren, voerde een andere arts een operatie uit de operatie opnieuw.Nu is onze situatie nog erger, ons lichaam stortte in en vervormde. We zijn momenteel zowel fysiek slecht als psychisch erg slecht. We zullen zo snel mogelijk een rechtszaak aanspannen met onze documenten. Ik hoop dat je hierheen gaat door naar de opmerkingen te kijken voordat je zo'n grote operatie ondergaat. We zijn met vertrouwen gegaan en hebben dat niet gedaan. onderzoeken, wij betreuren dit ten zeerste.
aslı urhan
aslı urhan
16:34 27 Jan 24
Ik ging naar de dermatologische afdeling van het Ekol-ziekenhuis voor het verwijderen van de tatoeage. De dokter zei dat het binnen een paar sessies zou verdwijnen en stuurde me naar de 4e verdieping. Een dame daar deed de verwijdering met een laser. 2. Ik ging 1 maand later naar de sessie, maar de tatoeage werd niet verwijderd, geen korstjes, niets. Ik twijfelde, ik ging naar een andere plaats en liet het aan hem zien, hij zei dat het niet was verwijderd omdat de prikken minder frequent waren "Ik ging naar nog een paar plaatsen en vroeg het opnieuw, en hetzelfde antwoord was dat het niet werd verwijderd omdat ze minder schoten afvuurden. Het is dus duidelijk dat Ekol minder schiet om meer geld per sessie te krijgen. Het is een schande , wij verzamelen ook geen geld op straat.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️