Bilvergroting in Turkije

bilvergroting Turkije 1
Geschreven door Émilie

Alles wat u moet weten over bilvergroting in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Onze tips voor een geslaagde bilvergroting.

BesteKlinieken.com geeft informatie overbilvergroting in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een bilvergroting in Turkije

In Turkijekost een bilvergroting met implantaten €3.600. De prijs vaneen bilvergroting zonder implantaten met lipofilling is €3.400. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. De verblijfsduur in Istanbul is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie, de medicijnen en de lipopanty. Het uiteindelijke resultaat is binnen 4 maanden zichtbaar.

Bilvergroting met implantaat3600 €
Bilvergroting met lipofilling3400 €
Billenlift3700 €
Braziliaanse bil-lift (BBL)2900 €

Wat is een bilvergroting?

Bilimplantaten zijn een specifieke vorm vanbilvergroting. Tijdens de operatie worden kunstmatige prothesen ingebracht om het uiterlijk en de vorm van de billen in Turkije in Istanbul te verbeteren.

Bilimplantaten, of bilprothesen, zijn populair bij vrouwen en mannen die een vollere, mooiere bilpartij willen.

Amélioration du galbe des fesses
De vorm van de billen verbeteren

Veel patiënten die zijn afgevallen kiezen voor bilimplantaten om volume aan hun billen toe te voegen, hoewel extra huid als gevolg van gewichtsverlies soms ook verwijderd moet worden. Bilimplantaten kunnen het zelfvertrouwen verbeteren en een beter uiterlijk geven.

Voor- en na foto’s

De verschillende methoden van bilvergroting

Dit zijn de meest voorkomende methoden van bilvergroting:

 • Siliconenimplantaten: De cosmetisch chirurg maakt een incisie op de plaats waar de bilnaad en de dij samenkomen of in de bilplooi, waar de littekens niet zichtbaar zullen zijn. De chirurg vormt een pocket en brengt de siliconen implantaten onder of over de bilspieren in. Waar de implantaten worden geplaatst, hangt af van het gewenste resultaat van de patiënt.
 • Vettransplantatie: Bij deze procedure wordt overtollig vet door liposuctie verwijderd uit lichaamsdelen zoals de dijen, buik en heupen, en vervolgens in de billen geïnjecteerd.
 • Weefselflap: De chirurg kan het volume van de billen in Turkije ook vergroten door een weefselflap te maken van de huid van de billen en deze als een implantaat in te brengen.

Onderwerpen die u met de chirurg moet bespreken

Bestudeer de verschillende opties die voor u beschikbaar zijn, afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Bespreek met uw consulent de vorm en grootte van uw billen en hoe uw uiterlijk zal veranderen.

Photo de fesses avec un galbe parfait
Foto van billen met perfecte vorm

Duur van de operatie: De operatie voor een bilimplantaat duurt waarschijnlijk twee tot drie uur. De duur van de operatie hangt af van waar de prothesen worden geplaatst, het lichaam van de patiënt en de operatietechniek.

Toegestane dagen: Geen. U hoeft waarschijnlijk niet te overnachten na een bilimplantatie operatie in Turkije.

Verdoving: Bilimplantaten worden meestal onder algehele narcose uitgevoerd. Sommige bilimplantaten worden onder plaatselijke verdoving met een kalmerend middel uitgevoerd.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Braziliaanse bilverhoging

Hebt u HIV? Er is een speciale kliniek voor u gereserveerd voor bilvergrotingen in alle veiligheid voor u en het personeel.

Herstel:

 • Zwelling van de billen en algemeen ongemak moeten binnen twee dagen verdwijnen.
 • Een week na de bilvergroting kunt u normaal lopen en zitten.
 • De zwelling zal gedurende 1 tot 2 weken blijven afnemen.
 • De artsen raden u aan om twee weken vrij te nemen om te herstellen, maar enkele dagen na de bilimplantatie kunt u uw activiteiten onder verdoving hervatten.
 • Na een maand tot zes weken kunt u uw activiteiten en lichaamsbeweging hervatten.

Risico’s, complicaties en bijwerkingen: Het komt zelden voor dat er ernstige complicaties optreden na cosmetische chirurgie in Turkije, maar bepaalde risico’s blijven bestaan:

 • Bilimplantaten kunnen na de operatie van positie veranderen en een asymmetrische vorm aannemen;
 • Bilimplantaten kunnen in zeldzame gevallen scheuren of breken;
 • Het maken van een incisie in de bilplooi brengt een hoog risico op infectie met zich mee;
 • Overmatig bloeden;
 • Negatieve reactie op verdoving.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen de juiste chirurg in Istanbul te kiezen en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Bovendien is een bilvergroting toegestaan in de Islam. Het is een halal en geen haram operatie omdat het een medisch voordeel biedt en de levenskwaliteit van een persoon verbetert.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Braziliaanse bilvergroting

Bent u een persoon met beperkte mobiliteit (PRM)? U kunt profiteren van speciale assistentie vanaf de aankomst op de luchthaven tot aan uw hotel en in de kliniek.

Postoperatieve zorg:

 • Neem na de operatie de voorgeschreven antibiotica en ontstekingsremmers.
 • Gedurende 48 uur na de bilimplantatie kunt u pijn verwachten. Neem pijnstillers om het ongemak te verminderen.
 • Draag een paar dagen een ondersteunend drukverband om de bilimplantaten goed te laten genezen.
 • Neem veel rust na de bilimplantatie-operatie en drink veel water. Zorg ervoor dat u gezond eet om het genezingsproces te versnellen.

Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief. Kies een medisch toerisme specialist in Turkije.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe werkt bil lipofilling in Turkije?

Gemiddeld wordt 30 tot 50% van het geïmplanteerde vet binnen de eerste drie maanden na de operatie geresorbeerd. Het vet dat overleeft, blijft daarentegen levenslang zitten, maar kan wel onderhevig zijn aan schommelingen, vooral in het geval van gewichtsverlies of -toename.

Met bilimplantaten of vettransplantatie beginnen de eerste resultaten na ongeveer 3 maanden echt zichtbaar te worden, zodra de zwelling is afgenomen. De billen zijn steviger en ronder. Het litteken ziet er 1 jaar na de operatie definitief uit.

Over het algemeen is lipofilling enigszins pijnlijk, hoewel de pijn na de ingreep vaak matig is. Pijnstillers worden systematisch aan patiënten voorgeschreven tijdens de ziekenhuisopname en kunnen indien nodig ook thuis worden voorgeschreven.

Een gluteoplastiek in Istanbul vereist vaak een verblijf van minimaal één week. Na de operatie blijft de patiënt één nacht ter observatie in het ziekenhuis en daarna 6 nachten in een hotel. Een week is nodig om de operatie te controleren en om te zien hoe het litteken zich ontwikkelt.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️