Helvetic Clinics Budapest

Helvetic Clinics Budapest budapest 1

Helvetic Clinics is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. De kliniek is opgericht in 2014 en werd in 2015, 2016 en 2017 door inspecteurs van de GCR (Global Clinic Rating) uitgeroepen tot beste tandheelkundige kliniek ter wereld. Deze kliniek is gevestigd in Boedapest, Hongarije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Helvetic Clinics, Boedapest, Hongarije šŸ„ˆ

Helvetic Clinics garandeert tandheelkundige zorg van de hoogste kwaliteit terwijlu 50-70% bespaart op uw rekening in vergelijking met lokale tandartsen in Europa.

Bij Helvetic Clinics geloven we dat tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben onze tandartsen strenge specificaties en richtlijnen opgesteld die gestandaardiseerd zijn in al onze klinieken over de hele wereld. Welke tandheelkundige kliniek van Helvetic Clinics u ook kiest, wij verzekeren u dat u de meest bekwame zorg zult ontvangen in een van de beste tandheelkundige klinieken in Hongarije en daarbuiten.

Kiezen voor Helvetic Clinics voor tandheelkundige behandeling in het buitenland levert u de volgende voordelen op:

  • 50-70% goedkoper dan lokale prijzen
  • De langste en meest uitgebreide garanties beschikbaar
  • Een reeks strikte gedragsregels volgens Zwitserse normen, opgesteld in nauwe samenwerking met onze tandartsen, die in al onze klinieken nauwgezet worden nageleefd
  • Moderne klinieken uitgerust met de nieuwste technologie, te duur voor de meeste klinieken in het Verenigd Koninkrijk
  • Tandheelkundige zorg van de hoogste kwaliteit
  • Een persoonlijke en gastvrije sfeer in kleine behandeleenheden

Uitgeroepen tot beste tandheelkundige kliniek ter wereld

Helvetic Clinics werd in 2015, 2016 en 2017 door inspecteurs van GCR (Global Clinic Rating) verkozen tot beste tandheelkundige kliniek ter wereld uit meer dan 140.000 tandheelkundige klinieken. GCR is een onafhankelijk ratingbureau dat wereldwijd meer dan 400.000 klinieken en ziekenhuizen certificeert en beoordeelt.

Bekijk de video van de inspectie:

Onze professionals bieden u hun expertise op het gebied van implantologie, parodontologie en tandheelkunde. In onze tandheelkundige klinieken vindt u de beste tandartsen van Hongarije onder Ć©Ć©n dak, elk met hun eigen specialisatie en expertise. Onze implantoloog zal nooit uw tandbederf behandelen, onze odontoloog zal nooit een tandheelkundig implantaat plaatsen en onze parodontoloog zal nooit een kroon plaatsen.

Hoewel cosmetische tandheelkunde nog niet officieel erkend is als een specialisme binnen de tandheelkunde, zijn onze gecertificeerde tandartsen, zowel in Hongarije als in Europa, gespecialiseerd, competent en hooggekwalificeerd in hun respectieve expertisegebieden binnen de moderne tandheelkunde


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Bottransplantatie
Brug
Tandkronen
Tandheelkundige implantaten
Tandarts consultatie
Tandarts
Inlays / Inlays prothese
Wortelkanaalbehandeling
Wortel schaven
Sinus transplantatie
Gebitsreiniging
Tanden bleken
Tandextractie
Tandvulling
Facings
Verstandskiezen trekken
Invisalign


Video getuigenissen

Welke Helvetische tandheelkundige kliniek u ook kiest, wij verzekeren u van tandheelkundige zorg van de hoogste kwaliteit, in tegenstelling tot de onpersoonlijke “fabriekstandheelkunde” praktijken van tandartstoerisme.

Wij garanderen dat u behandeld wordt door de beste experts, die de nieuwste technologie gebruiken en zich houden aan de strengste regels en procedures, die veel verder gaan dan die in Zwitserland.

We zijn ons er ook van bewust dat het ondergaan van een tandheelkundige behandeling in het buitenland een stressvolle ervaring kan zijn. Daarom garanderen wij een warm welkom in onze klinieken, of u nu komt voor een eenvoudige ingreep zoals een hygiƫnebehandeling of het bleken van uw tanden, of voor een complexere behandeling zoals een tandheelkundige implantatie.

Aangeboden diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Wasserij
Overdracht van medische dossiers
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek
Telefoon op de kamer
PrivƩ kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Boedapest – Land: Hongarije – Opgericht in 2014
Erkenning: SGS ISO9001 – Beste tandheelkundige kliniek ter wereld door GCR – Gesproken taal/talen: Frans, Engels, Hongaars


Beoordeling van Helvetic Clinics

Russell Martin
Russell Martin
13:14 28 Jan 24
Ik heb door de jaren heen zoā€™n fantastische ervaring gehad bij Helvetic Clinics. De tandartsen zijn uitzonderlijk en ik ben erg blij met hun werk. Ik ben ook dankbaar voor de tandartsassistenten, mondhygiĆ«nisten, het personeel bij de receptie en alle teamleden die dit zo'n geweldige ervaring hebben gemaakt. Ze waren allemaal fantastisch en ik kan Helvetic Clinics niet sterk genoeg aanbevelen.
Jason Schreier
Jason Schreier
14:04 06 Dec 23
Ik reisde door Boedapest en was nieuwsgierig naar het voltooien van een kroon die ik had uitgesteld vanwege verzekeringsdekking. Helvetic leverde professionele service zoals iedereen in recensies zei. Er was helemaal geen druk om door te gaan met de service, maar ze boden een diepgaand, gratis advies over de benodigde procedure. Kijkend naar mijn tandartsofferte eerder dit jaar, was Helvetic 50% van de prijs van mijn tandarts in de VS. Ik ben hier alleen maar gestopt vanwege reisplannen.Ik heb hier een schoonmaakbeurt uitgevoerd en die procedure was vergelijkbaar met de professionele service die ik in het verleden heb gehad. De prijs was hetzelfde als Portugal en veel goedkoper dan in de VS.De kliniek is uitzonderlijk schoon en professioneel. Ik zou en zal ze aanbevelen. Plan uw planning dienovereenkomstig!
Alessandro D'Amore
Alessandro D'Amore
18:09 02 Nov 23
Medio oktober 2023 bezocht ik deze tandartskliniek voor het eerst en werd daar meteen behandeld.Personeel: bekwaam, vriendelijk en behulpzaam.Alles is state-of-the-art en indien nodig zijn er tolken.Zeer aangenaam geprijsd en ook nog eens betaalbaar.Het hotel is centraal en goed gelegen.Het personeel hier is ook erg behulpzaam en vriendelijk.Ik was in het hotel, direct in de kliniek zelf.Zelfs de transfer van en naar de luchthaven was geregeld en verliep vlot.De chauffeur was een jonge en vriendelijke man... hij krijgt 6 sterren ;-)Vlieg er in het voorjaar van 2024 weer heen en ga verder.
Zahra Siouda
Zahra Siouda
03:46 29 Nov 23
Ik ben onlangs met mijn moeder en broer naar Boedapest gereisd voor de tandheelkundige behandeling van mijn moeder in de Helvetic Clinic. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, overtrof de warmte en vriendelijkheid van het gehele personeel onze verwachtingen. Ondanks de beperkte mobiliteit van mijn moeder, deed elk lid van het team zijn uiterste best om ons welkom en comfortabel te laten voelen. Ze gaven duidelijke en nuttige informatie en het was geruststellend dat er altijd iemand was die in onze taal kon communiceren. Aanvankelijk onzeker over de vele reizen naar Boedapest, zijn we er nu oprecht enthousiast over. Ik kan Helvetic Clinic ten zeerste aanbevelen aan iedereen, waar dan ook. Hun servicekwaliteit is werkelijk uitzonderlijk. Bovendien waren de vriendelijkheid van het personeel en de oprechte zorg voor het welzijn van mijn moeder ontroerend. Het feit dat ze moeite deden om onze taal te spreken en ervoor te zorgen dat we ons thuis voelden, maakte een groot verschil. De aandacht voor detail van de kliniek en de algehele sfeer creƫerden een positieve en comfortabele omgeving. We hebben niet alleen uitstekende tandheelkundige zorg gevonden, maar ook een team dat oprecht om hun patiƫnten geeft. Helvetic Clinic maakte van wat een angstaanjagende ervaring had kunnen zijn, een ervaring vol warmte en zekerheid. Ik kan mijn dankbaarheid niet genoeg uiten en ik beveel deze kliniek van harte aan aan iedereen die niet alleen op zoek is naar tandheelkundige expertise, maar ook naar een echt zorgzame en gastvrije omgeving.
Bones Fourty
Bones Fourty
15:54 29 Sep 23
Ik had deze week mijn eerste bezoek aan Boedapest om Helvetic Clinics te zien. Vanaf het moment dat ik aankwam, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. De hoogste zorgstandaard die ik ooit heb gekregen, de service die ze bieden is fantastisch van begin tot eind. Bedankt Cintia en het hele team. Ik was zenuwachtig om te komen, maar het was de beste beslissing die ik had kunnen nemen. Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek (nooit gedacht dat dat mogelijk was bij een tandarts)!Ik heb een implantaat laten plaatsen, ze voorzagen me van alle informatie die ik nodig had om de best geĆÆnformeerde beslissing mogelijk te maken. De service en behandeling zijn van wereldklasse.Benjamin
DAVID MUCHATIZA
DAVID MUCHATIZA
12:14 11 Oct 23
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitzonderlijke zorg die ik krijg in deze uitstekende instelling, in het bijzonder de zorg van dokter Alexandra Kunszt. Ze beschikt over opmerkelijke tandheelkundige vaardigheden en nam de tijd om al mijn zorgen weg te nemen. Ik prijs me gelukkig dat ik door haar ben behandeld, omdat ze mijn tand heeft kunnen redden, wat veel andere instellingen hadden aanbevolen voor een tandheelkundig implantaat. Hoewel de kosten aan de hogere kant kunnen zijn, compenseert de kwaliteit van de dienstverlening die u bij deze instelling ontvangt dit ruimschoots.Verder ben ik onder de indruk van de vriendelijkheid en professionaliteit van het gehele personeel van deze kliniek. Ze houden zich consequent aan geplande afspraken en zorgen voor een soepele en efficiƫnte ervaring. Ik ben blij om aan te kondigen dat mijn familie en ik nu gebruik zullen maken van de diensten van deze kliniek, en dat dokter Alexandra Kunszt onze vertrouwde tandarts zal zijn zolang ik in Hongarije werk. Ik beveel Helvetic Clinic Budapest van harte aan.
Frank Murray
Frank Murray
18:44 13 Oct 23
Ik ben heel blij dat ik voor Helvetic Clinic heb gekozen voor mijn drie tandheelkundige behandelingen. Het ervaren personeel is uiterst professioneel, bekwaam en efficiĆ«nt, van de tandartsen tot de chauffeurs - allemaal erg gastvrij.Klantenservice is ongeĆ«venaard. Bij aankomst in Boedapest wordt u opgehaald door een toegewijde chauffeur van de Helvetic Clinic. In de kliniek wordt uw mond gescand en volgt een uitgebreide behandeling, waarbij de kosten en mogelijkheden duidelijk met u worden besproken. Gelukkig is er geen harde verkoop. Er is geen taalbarriĆØre. Op persoonlijk vlak is de daadwerkelijke behandeling van het hoogste niveau met goede communicatie en zeer goed pijnmanagement.Omdat de kliniek zich in het centrum van Boedapest bevindt, kunnen alle bezienswaardigheden te voet worden gedaan of met het openbaar vervoer, dat overal beschikbaar en zeer goed is. Boedapest is een fantastische stad om te bezoeken, geweldige paleizen, musea, kunstgalerijen en een fascinerende geschiedenis. Veel Hongaren spreken Engels en willen maar al te graag helpen.
ŠœŠ°Ń€Ń‚Š° ŠœŠøŠ»ŃŽŃ‚ŠµŠ½ŠŗŠ¾Š²Š°
ŠœŠ°Ń€Ń‚Š° ŠœŠøŠ»ŃŽŃ‚ŠµŠ½ŠŗŠ¾Š²Š°
06:42 24 May 24
Geweldige kliniek! Ik heb een ingewikkelde kiesextractie gehad en alles is perfect verlopen! De dokter was erg aardig, legde alle stappen uit die we zouden doorlopen en voerde zijn werk professioneel uit. Na de procedure waren er nog twee extra bezoeken gepland om het genezingsproces te volgen en de hechtingen te verwijderen.De receptionisten zijn zeer responsief! Cynthia was erg aardig en begroette me altijd met een glimlach!
Sylvia Tiedt
Sylvia Tiedt
09:31 31 May 24
Ik kan de kliniek en het hotel waarin deze zich bevindt alleen maar aanbevelen. Je wordt heel hartelijk en vriendelijk ontvangen en overal begeleid. Toptolken nemen alle onzekerheid weg bij gesprekken met tandartsen. Ik ben een absolute angstpatiĆ«nt en heb me nog nooit zo veilig en comfortabel gevoeld. Anesthesie vĆ³Ć³r anesthesieā€¦. Het was geweldig. Het advies was zeer professioneel en klantgericht. Uitstekende service van begin tot einde.Het hotel en de kliniek liggen midden in het centrum en tussen afspraken door kunt u de oude stad, musea en de Donau bekijken. Er zijn geweldige winkels op 10 minuten afstand, neem een ā€‹ā€‹lege koffer mee;) Het eten is geweldig en er is een zeer goede selectie van typisch Hongaarse en internationale gerechten. Het Cat Cafe was mijn persoonlijke hoogtepunt. Ik kijk ernaar uit om hier meteen terug te komen
Nathalie HARTMANN
Nathalie HARTMANN
10:35 17 May 24
Ik ben zeer tevreden over het werk van de tandartsen in de kliniek. De ontvangst is uitzonderlijk! Al het personeel is zeer professioneel: de secretaresses bij de receptie, de assistenten en tolken die u begeleiden en alles met grote professionaliteit heel duidelijk uitleggen en natuurlijk de tandartsen en tandartsassistenten die u topzorg bieden! Ik kwam voor een tandheelkundige implantatie op mijn twee bovenste snijtanden en ben echt onder de indruk van de snelheid en perfectie van het uitgevoerde werk! Bedankt iedereen !
stuart daly
stuart daly
11:24 29 Apr 24
Geweldige kliniek en team. Zeer professioneel en efficiƫnt, maar toch vriendelijk en relaxed.Dit is mijn derde bezoek in verband met een revisie van een wortelkanaalbehandeling die in Groot-Brittanniƫ gecompliceerd was geworden.De complicatie is inmiddels verholpen en alles geneest goed.Ik kom uit Groot-Brittanniƫ, maar heb tijdens mijn bezoeken verschillende patiƫnten met een andere nationaliteit ontmoet.Erg blij om aan te bevelen.
Nolween Lefaure
Nolween Lefaure
06:00 16 Apr 24
Topper van A tot Z!! Wij zijn meerdere keren langsgekomen voor grote tandheelkundige werkzaamheden zoals het verwijderen van 28 tanden, het vergroten van het kaakbot, maar ook voor implantaten, kronen etc. vergeleken met Frankrijk. De prijzen zijn veel betaalbaarder. Het personeel is zeer professioneel en zeer gekwalificeerd. Ik verzeker je, ze spreken heel goed Frans! Bovendien zijn ze zelfs meertalig. We verbleven elke keer in de kliniek, het hotel ligt er net boven. Er is dus maar Ć©Ć©n lift nodig om naar beneden te gaan en toegang te krijgen tot de tandheelkundige zorg! De setting is prachtig, ingetogen sfeer, ze hebben een shuttleservice die je ophaalt van het vliegveld naar het hotel Ditto om terug te keren naar het vliegveld, shuttleservice inbegrepen! De locatie is erg goed. Alle voorzieningen zijn aanwezig, u hoeft geen auto te nemen... Ik raad het aan aan alle mensen die tandheelkundig werk moeten doen. Ze kunnen er met hun ogen dicht heen, het zijn echte gekwalificeerde en professionele mensen, bovendien zijn de offertes gratis en wordt de eerste nacht aan je aangebodenIk raad aan !!
Cleo Schnyder
Cleo Schnyder
11:53 12 Apr 24
Perfecte kliniek, met zeer attent en behulpzaam personeel.Er zijn competente vertalers voor veel talen, wat handig is voor niet-Engelssprekenden.Ik kwam voor 2 verblijven voor een tandheelkundig implantaat. De eerste keer voor plaatsing van de schroef in het bot en de tweede keer voor plaatsing van de kroon. Ik ben erg blij met het resultaat! Het implantaat was iets te licht en zonder veel poespas besloot de tandarts het iets donkerder te maken; resultaat, meer dan perfect!Ik raad deze kliniek ten zeerste aan en zou zonder aarzeling terugkeren.Dank aan Helvetic Clinics, tandartsen, assistenten, vertalers en receptionisten voor al dit geweldige werk. šŸ™‚
Zaldia Daniel
Zaldia Daniel
13:03 01 Apr 24
Ik heb veel onderzoek gedaan voordat ik naar Helvetic Clinics Budapest kwam, maar hier zijn is helemaal niet te vergelijken met wat je zou verwachten.Ik ben op reis om mijn hele mond te herstellen, dus ik heb verschillende implantaten, gevoelens, scans, wortelkanalen nodig, eigenlijk veel werk, de helft van het werk is al gedaan en ik kan bevestigen dat alle 5-sterrenrecensies zijn waar, want iedereen die in deze kliniek werkt, zal altijd de tijd nemen om u op uw gemak te stellen, ook al bent u bij ā€œDE TANDARTSā€Het zijn de kleine details waar ze voor zorgen die deze kliniek speciaal maken.Tandheelkundige fobie is voor veel mensen een belangrijke speler, maar hier heb ik altijd met mijn hoofdarts A. Kunszt gesproken, die voor mij een absolute held is, als een vriend, niet als een tandarts.Op de een of andere manier slaagden zij en alle mensen die eraan werkten om mij weer te laten lachen erin om mij een goed gevoel te geven om zonder angst naar ā€œDE TANDARTSā€ te komen.Je krijgt altijd deze coole zonnebrillen als ze werken en op een dag vergat ik mijn eigen bril daar. Erwin belde me twee minuten nadat ik de kliniek verliet om ze terug te brengen.Een heel belangrijke vermelding is dat ze altijd gelijk hebben als het om geld gaat, ook al kan een procedure tot een andere leiden, je betaalt voor wat er is gedaan en niet voor wat er had moeten worden gedaan. Hun goed doordachte systeem laat je alles zien wat je nodig hebt weten.Iedereen is heel beleefd en respectvol en bovendien doen ze de moeite om meerdere talen te spreken, zodat je je welkom voelt, ook al spreek je geen Hongaars of Engels.Dit soort dingen zorgen ervoor dat iemand terug wil komen of een tandheelkundig plan met hem wil beginnen.Ook Boedapest heeft veel te bieden, heerlijk eten, de stad zelf is erg leuk, veel activiteiten, geweldig nachtleven, wat voor mij de ervaring in ieder geval nog beter maakte.Over het algemeen wil ik alleen maar zeggen dat als u besluit hierheen te komen, dit misschien wel de beste beslissing is met betrekking tot uw tandheelkundige en reisplannen.
the.anti.artist
the.anti.artist
08:30 12 Mar 24
Ik kan deze praktijk niet genoeg aanbevelen. Ze omvatten luchthaventransfers als u een behandeling/procedure boekt en ze zijn zo aardig en vriendelijk. Nora, die bij de receptie is, is een van de aardigste mensen die ik heb ontmoet, die altijd zo behulpzaam is. Mijn recente afspraak was voor een hygiƫnist die schoon maakte met Orsolya. Ik heb erg gevoelig tandvlees en ze zorgde er gedurende de hele afspraak voor dat ik me op mijn gemak voelde en me zo min mogelijk pijn deed. Evenals het geven van goed advies over de nazorg en wat het beste voor mij zou werken.Ik kom hier al jaren vanuit Londen. Dit is altijd mijn eerste optie boven Londen, omdat het werk dat ze uitvoeren veel beter is dan thuis. Ik ga niet graag naar de tandarts, maar Helvetic Clinics en hun geweldige personeel maken het elke keer weer een geweldige ervaring.
Yeomans 152
Yeomans 152
17:22 29 Feb 24
Ik ben echt blij dat ik de Helvetic Clinic in Boedapest heb gevonden. Mijn vrouw en ik zijn hier een paar keer geweest en kunnen alleen maar de hoogste lof zingen voor deze prachtige, centraal gelegen kliniek en hotel. Voordat ik hier kwam, was ik behoorlijk zenuwachtig omdat ik zeer slechte tandheelkundige ervaringen had in Groot-Brittanniƫ.en ik wist dat ik een uitgebreide behandeling nodig zou hebben. Ik werd heel snel op mijn gemak gesteld door de zeer professionele artsen en medewerkers die na mijn eerste consultatie vriendelijk uitlegden welke procedures ik nodig had.Mijn behandeling van verschillende extracties, wortelkanaalbehandelingen en implantaten werd uitgevoerd met zo'n competentie en algehele zorg voor mijn algemeen comfort dat ik niet genoeg over deze kliniek kan spreken. Het hotel was geweldig en de perfecte en handige plek om na de behandelingen te zijn.Ik ben zo blij om gast/patiƫnt te zijn bij Helvetic Clinic en het beste is dat we de stad Boedapest te zien krijgen waar we van houden!!Nogmaals bedankt.Filip B.
Travel Guru
Travel Guru
17:32 06 Oct 23
Ik vloog vanuit Schotland, VK en werd opgehaald door de chauffeur van de HELVETIC-kliniek. Hij nam me mee naar het hotel voor een gratis overnachting. De kamer was mooi, schoon en comfortabel. Mijn consultatie was de volgende ochtend om 8.00 uur. Het ontbijt werd geserveerd vanaf 7.00 uur en het was heerlijk! Bedankt!Mijn consultatie was met een aardige heer en ik weet zijn naam niet meer! Donker haar en bril.Ik kreeg eerst een panoramische rƶntgenfoto. De dokter was zeer deskundig en zachtaardig met mijn tandvlees, wat mijn tandarts in Groot-BrittanniĆ« niet is!Ik waardeerde dat omdat ik me er ongemakkelijk bij voelde. Ik kreeg de tijd om uit te leggen welk werk ik graag aan mijn mond zou willen hebben.Vervolgens kreeg ik verschillende offerte-opties met verschillende prijzen. Ik ging bij Ervin zitten, die zo aardig was en er was helemaal geen druk! Geen verkooppraatje, niets! Omdat ik zelf verkoper was (in het recente verleden) zat ik er op te wachten! Niks te maren! Ik voelde me al op mijn gemak! Dus besloot ik door te gaan en de volgende dag een behandeling te laten doen.Ik heb een parodontale reiniging en een diepe reinigingsbehandeling ondergaan op een enkele tand. De andere behandelingen kon ik tijdens dit bezoek niet ontvangen omdat deze meer tijd vergen. Daarom heb ik besloten begin volgend jaar terug te keren.De dame die mijn deep clean uitvoerde was geweldig, ze werkte alleen en vroeg regelmatig of het goed met me ging. De schoonmaak was zo grondig en echt wat ik nodig had! Ik vraag mijn tandarts al jaren om de tandvlekken etc. te verwijderen, de Britse tandartsen zijn afzetterij! Waarheid!!De aardige heer die mijn enkelvoudige tandreiniging uitvoerde, was zo zachtaardig, dr. Nemeth Balint. Hij was ook zeer grondig in zijn uitleg en toonde oprechte bezorgdheid over de behandeling.Dit toonde echt de empathie en zorg die de artsen hier voor hun patiĆ«nten hebben. Ik had niet het gevoel dat het om geld ging. Het ging over tandheelkunde en het welzijn van haar klantenkring, ik vond dit zo verfrissend in de wereld van vandaag.De dames bij de receptie glimlachen altijd en zijn blij om aan het werk te zijn. Kortom, zoveel meer dan ik had verwacht!Ik kwam naar Boedapest om dit te proberen, heb het nog nooit eerder gedaan en heb er mijn vertrouwen in gesteld. Ik was aangenaam verrast!Alsjeblieft, als je erover nadenkt, doe het dan gewoon!Ik had zoveel twijfels en vragen en daarna dacht ik: waar dacht ik aan!? Ik kan niet wachten om verder te gaan met mijn behandelingen! Beste tandarts die ik ooit heb meegemaakt!Hartelijk dank aan jullie allemaal. ā˜ŗHeidi. (Schotland, VK)
jun ren
jun ren
09:19 06 Oct 23
Ik heb een ernstige parodontitis. Ik werd voorgesteld aan Dr. Lukacs voor diagnose en behandeling. Hij voerde een volledige mondreiniging uit, subgingivale schilfering en Ć©Ć©n tandextractie. De techniek van de dokter was erg snel en hij kon het allemaal binnen een uur klaar krijgen. Het proces was een beetje pijnlijk maar draaglijk. Kom na 3 maanden terug voor een vervolgbezoek om het effect van de behandeling te zien. Bovendien bedraagt ā€‹ā€‹de totaalprijs ruim 900 euro, wat duurder is dan in China. Ik heb vandaag ook de tanden van mijn kind laten reinigen en de totale kosten inclusief het face-to-face consult bedroegen 70 euro. Dit is ongeveer dezelfde prijs als een goede privĆ©kliniek in Shanghai, en minstens 50% goedkoper dan in Zwitserland. De afsprakencyclus in Zwitserland is erg lang en de servicekwaliteit is vergelijkbaar.
Min He
Min He
08:54 07 Mar 24
Ik heb vele jaren geleden tandheelkundige veneers laten plaatsen in China, maar een van mijn voortanden barstte. Omdat de prijzen van tandartsen in Zwitserland zo schokkend waren, vond ik deze kliniek in Boedapest via Google Zoeken. De conclusie is: 1. Als je tandheelkundige veneers/porseleinen tanden wilt doen, zoek dan geen vrouwelijke arts genaamd Farkas Lili - zijn vaardigheden zijn een puinhoop, en zijn technieken zijn ruw en onhygiĆ«nisch (de veneers die op de stoel vallen zijn direct in de mond van de patiĆ«nt wordt gestopt) Opstaan). Het eerste porseleinen fineer dat ze me gaf, kon zelfs de kliniekmanager niet uitstaan. Ze wilde me eerst overtuigen om het te accepteren. Later, met tussenkomst van de kliniekmanager en de hulp van andere artsen in de kliniek, maakte ze het De volgende dag werden er verschillende nieuwe fineren gemaakt, maar helaas was de technologie beperkt en waren de kleur en vorm frustrerend. Om de terugvlucht te kunnen halen, moest ik uiteindelijk met tegenzin een minder dan bevredigend resultaat accepteren. Tijdens deze periode wilde ik van tandarts veranderen, maar er werd mij verteld dat er niemand anders beschikbaar was. Toen ik thuiskwam, merkten een aantal van mijn vrienden meteen mijn nieuwe voortanden op (omdat ze zo onverwacht waren), en ik wilde heel graag huilen. 2. De twee sterren in de recensie zijn voor de ophaalchauffeur en de kassamedewerker bij de receptie, ze hebben een zeer goede instelling. 3. De belangrijkste klanten hier zijn Frans, en Chinese klanten zijn nog in ontwikkeling. Ik weet niet of het om deze reden is, maar ik heb het gevoel dat goede artsen geen prioriteit krijgen voor Chinese mensen. Terwijl ik aan het wachten was, zag ik een oud Chinees echtpaar komen klagen, maar ik wist niet wat ze aan het doen waren, dus het waren waarschijnlijk geen fineerbehandelingen. 4. Het belangrijkste advies: Als u toch besluit hierheen te komen voor een tandheelkundige behandeling, nadat de chauffeur u heeft opgehaald bij de kliniek en u een behandelschema heeft gegeven, vraag dan zeker wie de aan u toegewezen arts is. dokterscv op hun officiĆ«le WeChat-account of website, en kom niet per ongeluk iemand als Farkas Lili tegen met slechte vaardigheden en een slechte medische ethiek.Als je fineer doet, is mijn advies om Farkas Lili te vermijden. Ik kwam hier omdat ik de goede recensies over deze kliniek zag. Mijn ervaring met de fineerarts (naam: Farkas Lili) bleek een ramp. Ik heb veel wantrouwen over de vaardigheden, ervaring en beroepsethiek van de arts. Tijdens het proces van het knippen en maken van afdrukken vond ik haar bewegingen behoorlijk ā€œgewelddadigā€ en onaangenaam, vergeleken met de andere fineerartsen waarmee ik in het verleden te maken had (in Toen ik dagen later het nieuwe fineer probeerde, waren zowel de kleur als de vorm zo afwijkend dat mijn tand er grotesk uitzag met dat fineer. In plaats van aan te bieden de kleur en vorm aan te passen, probeerde dokter Farkas Lili mij ervan te overtuigen het fineer is prima. Ik meld dit aan de manager, die beaamde dat het fineer niet acceptabel is. Met tussenkomst van de manager heeft ze de daaropvolgende dagen nog meerdere keren geprobeerd de kleur en vorm aan te passen. Maar helaas waren haar vaardigheden beperkt en ik moet mijn terugvlucht halen, dus ik moest de kliniek verlaten met een fineer dat ik haat. De twee sterren worden gegeven aan de chauffeur die ophaalde van het vliegveld en de kassamedewerkers. Het zijn aardige mensen. De manager is ook aardig , maar ik denk dat hij niet veel kan doen om een ā€‹ā€‹arts met slechte vaardigheden te helpen.
Esam Al-esaei
Esam Al-esaei
01:01 14 Feb 24
De slechtste beslissing die ik ooit heb genomen, was om bij deze kliniek een implantaat te laten plaatsen. Hoewel de kosten relatief lager waren dan in Groot-Brittanniƫ, lijkt deze kliniek onethisch en is het werk ondermaats. De meeste van hun recensies zijn waarschijnlijk nep, zoals blijkt uit de eenzijdige aard van de recensentenprofielen. Hun verslagen lijken alleen deze kliniek te hebben beoordeeld.Wat mijn ervaring betreft: ze hebben een CT-scan voor mij gemaakt en het was duidelijk dat ik bottransplantatie nodig had, gevolgd door plaatsing van een implantaat. Waarschijnlijk vanwege de hogere kosten van implantaten plaatsten ze het implantaat echter in een slechte positie, het palatinale aspect van dun bot. De bijgevoegde foto's laten duidelijk de misplaatste locatie van het implantaat zien.Terug in Groot-Brittanniƫ zag de tijdelijke tand die op het implantaat was geplaatst er ongebruikelijk uit en mijn beet was eraf vanwege de positie van het implantaat ten opzichte van mijn ondertanden. De bijgevoegde foto's illustreren dit. Zes tandartsen in Groot-Brittanniƫ hebben verwijdering geadviseerd voor een goed resultaat, gevolgd door bottransplantatie en een correct geplaatst implantaat, wat deze kliniek in de eerste plaats had moeten doen, als ze enige ethiek hadden gehad.Ik bespreek nu juridische stappen met een advocaat in Boedapest vanwege de onethische praktijken van deze kliniek. Wees voorzichtig en vermijd deze tandartspraktijk om soortgelijke oplichting te voorkomen.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

ā€šŸ‘©ā€āš• EEN OFFERTE AANVRAGEN āž”ļø