Synthetische biovezel haartransplantatie in Turkije

prijs van biofibre synthetische haartransplantatie 1
Geschreven door Melissa

Alles wat u moet weten over biofiber synthetische haartransplantaties in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle biofibre synthetische haartransplantatie.

BesteKlinieken.com geeft informatie over biofiber synthetische haartransplantatie in Turkije en helpt u een operatie te boeken bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een biofibre synthetische haartransplantatie in Turkije?

De gemiddelde prijs van een biofibre haartransplantatie in Istanbul, Turkije is €4.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.500 tot €5.500.

ProcedureKosten Turkije
Biofibre synthetische haartransplantatie4000 €

Wat is een biofibre synthetische haartransplantatie?

In het geval van dunner wordend haar bieden wij zowel haarimplantatie als haartransplantatiemethoden aan. Wij bereiken de beste resultaten voor onze patiënten door Biofibre kunsthaar te implanteren.

Haaruitval kan veroorzaakt worden door een combinatie van factoren zoals veroudering, hormonale veranderingen en een genetische voorgeschiedenis van kaalheid. Hoe vroeger de haaruitval begint, hoe ernstiger de kaalheid. Het kan ook het gevolg zijn van trauma of brandwonden.

In tegenstelling tot transplantatie, waarbij natuurlijk haar van het achterhoofd wordt verwijderd om grafts te maken, is haarimplantatie een methode waarbij het hoofd met biocompatibele vezels (Biofibre) wordt bedekt om onmiddellijk het gewenste uiterlijk te krijgen.

Bij transplantaties groeit het nieuwe haar ongeveer 4 tot 6 maanden na de operatie. Als de techniek ontoereikend is, kunnen er zichtbare littekens ontstaan, waardoor latere transplantaties moeilijk worden.

Zie ook: Haartransplantaties voor sterren

Biofibre is de meest geavanceerde organische vezel die geschikt is voor haarimplantatie. Ze hebben alle benodigde certificaten op basis van de vereisten van de Europese Richtlijn 93/42/EEC betreffende medische hulpmiddelen voor implantatie. Talrijke klinische en histologische studies bevestigen de doeltreffendheid en veiligheid van Biofibre voor de behandeling van alopecia (kaalheid) bij mannen en vrouwen.

Biofibre is zacht, flexibel, fijn en bestand tegen kleurverandering. Het resultaat is natuurlijk, onmiddellijk en esthetisch. Biofibre is verkrijgbaar in 13 kleuren, 3 verschillende lengtes (15, 30 en 45 cm) en 3 stijlen (recht, golvend of krullend). Met de juiste selectie en menging kunnen deze eigenschappen aan bijna alle eisen van de patiënt voldoen. Uiteraard is dit kunsthaar wasbaar en ziet het er natuurlijk uit.

De procedure

De Biofibre haarimplantatieprocedure is snel en pijnloos en wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het esthetische resultaat is onmiddellijk zichtbaar en patiënten verlaten de kliniek verjongd, met gloednieuw haar. 40 tot 50 vezels per vierkante centimeter creëren een natuurlijke haardichtheid.

Het gemiddelde jaarlijkse verlies van vezels varieert van 5 tot 20% en is afhankelijk van het huidtype, het haar en vooral van de zorg die de patiënt besteedt. Vezelverlies laat geen littekens achter en indien nodig kunnen we de verdikkingsprocedure op elk moment herhalen . Dankzij een hoog niveau van chirurgische steriliteit hebben we geen last van infecties.

Het bewegingsgevoel van geïmplanteerd haar is hetzelfde als dat van natuurlijk haar. Patiënten beschrijven het plezier van de wind in hun haar onmiddellijk na de procedure.

Zie ook: Afro haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie: methodes

Haartransplantatie houdt in dat kale delen van de hoofdhuid opnieuw worden opgestoken met het eigen haar (haarzakjes) van de patiënt. De follikels worden van het achterhoofd genomen en getransplanteerd naar een nieuwe locatie in de huid van het kale gebied. Het aantal transplantaten en de duur van de transplantatiesessies hangen af van de mate van kaalheid. Er kunnen meerdere sessies nodig zijn.

Eén manier om haar te verkrijgen is door microperforaties te maken in de behaarde gebieden, met daarin groepjes van 2 tot 4-5 haarwortels die getransplanteerd moeten worden. Dit is een oude methode. Modernere methoden zijn de volgende:

Haartransplantatie door folliculaire eenheidsextractie (FUE)

Follicular Unit Extraction (FUE) is een haartransplantatietechniek waarbij folliculaire eenheden uit de kale, resistente donorgebieden van een patiënt worden gehaald. Vervolgens transplanteren we deze folliculaire eenheidsgrafts in de kale gebieden van de patiënt.

Gezien de tijdrovende aard van deze procedure kunnen we vaak niet meer dan 500-600 folliculaire eenheden per dag transplanteren, met een maximum van 2000 follikels. De kosten per graft van FUE zijn over het algemeen ook twee keer zo hoog als die van de standaard haartransplantatieprocedure per folliculaire eenheid, waarbij we een strook donorweefsel van het achterhoofd nemen en dit onder vergroting in afzonderlijke folliculaire eenheden snijden.

Hoofdhuidverkleining (seriële excisie)

Hierbij wordt zoveel mogelijk van het kale gebied verwijderd. Aangrenzende haardragende gebieden van de hoofdhuid worden dichter bij het kale gebied gebracht, met dien verstande dat er enkele kale gebieden zullen blijven. We herhalen deze techniek één of meerdere keren op een later tijdstip om uiteindelijk het kale gebied te reconstrueren.

Weefselexpansie

De Turkse chirurg plaatst een apparaat dat een “weefselexpander” wordt genoemd onder het gebied van de haargroei, naast het kale gebied. Na enkele weken zorgt de weefselexpander ervoor dat er nieuwe huidcellen groeien. Dan is er nog een operatie nodig om de nieuwe geëxpandeerde huid op het aangrenzende kale gebied te plaatsen.

Bijna iedereen gelooft dat folliculaire eenheden de beste graftgrootte voor haartransplantatie zijn, maar de realiteit is een beetje anders. In onze kliniek gebruiken we drie maten grafts: enkele haarfollikelunits, 2-3 haarfollikelunits en gemodificeerde 4-5 haarfollikelunits. We gebruiken enkelvoudige folliculaire eenheden voornamelijk voor de haarlijn, terwijl folliculaire eenheden de basisgrootte kunnen zijn voor de rest van de grafts.

Ideale kandidaten voor haarvervanging moeten een gezonde haargroei hebben op de achterkant en zijkanten van het hoofd. Het haar op het achterhoofd en de zijkanten van het hoofd zijn de donorplaatsen, waaruit we de flappen en grafts operatief verwijderen.

Om de gewenste volheid te bereiken, zijn meerdere operatiesessies nodig. Tussen elke sessie wordt een genezingsperiode van enkele maanden aanbevolen. Het uiteindelijke resultaat met een volledige reeks grafts kan tot 2 jaar duren.

Een maand of twee na de operatie in Istanbul valt het geënte haar uit (wat normaal en tijdelijk is). Het duurt nog een maand of langer voordat het haar begint te groeien. Om natuurlijker ogende resultaten te verkrijgen, kan een chirurgische touch-up procedure nodig zijn.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Melissa

Mijn naam is Mélissa en sinds 2014 werk ik als medisch en wetenschappelijk schrijver. Ik heb uitgebreide ervaring in het schrijven van regelgevende en medico-marketingdocumenten over een breed scala aan therapeutische gebieden.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️