Borstlift in Turkije

prijs borstlift kalkoen goedkoop 1
Geschreven door Manuella

Turkse mastopexie wordt aanbevolen voor elke patiënt die last heeft van het gevoel van vorm- en volumeverlies van haar borsten.

BesteKlinieken.com biedt informatie over borstliftoperaties in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een borstlift in Turkije?

De gemiddelde kosten van een borstlift in Turkije, in Istanbul, zijn €2.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 2.400 euro.

ProcedureKosten Turkije
Borstlift2200 €

Wat is een borstlift?

Mastopexie in Turkije wordt aanbevolen voor elke patiënt die last heeft van het gevoel van vorm- en volumeverlies van haar borsten. Doorhangende borsten of ptosis maken deel uit van het natuurlijke verouderingsproces, maar verschillende factoren beïnvloeden de mate van verzakking.

Er zijn verschillende soorten ptosis, afhankelijk van de ernst volgens de Regnault-classificatie die Paula Regnault in 1976 publiceerde:

 • Graad I – milde ptosis
 • Graad II – matige ptosis
 • Graad III – vergevorderde ptosis
 • Graad IV – ernstige ptosis

Niet aanbevolen voor borstlifting

Borstlifting in Istanbul of mastopexychirurgie worden niet aanbevolen voor patiënten met onderliggende gezondheidsproblemen zoals hartproblemen en longaandoeningen.

Patiënten moeten in goede lichamelijke gezondheid verkeren en een stabiel gewicht hebben. Patiënten met obesitas en diabetes zijn geen goede kandidaten voor een borstliftoperatie.

De patiënt moet één nacht in het ziekenhuis doorbrengen

Duur van de operatie

Tussen 2 en 3 uur

Overzicht van de ingreep

Borstlifting, ook bekend als mastopexie, uitgevoerd in Turkije, is een soort mammoplastie waarbij de verslapte borsten van een patiënt worden gelift en verstevigd tot een esthetisch aangenamer niveau. Het kan de positie, contour en grootte van de borsten van een patiënt veranderen.

Mastopexie verwijdert ook overtollig huidweefsel, overtollig vetweefsel en strakke ligamenten uit de borst van de patiënt, en het inwendige borstweefsel wordt ook hervormd door deze procedure.

Er zijn twee hoofdtypen borstlift. De soorten borstlift hangen af van het feit of de patiënt haar borsten wil verkleinen of vergroten:

 • Borstlift met vergroting met behulp vanborstimplantaten
 • Borstlift met verkleining

Voorbereiding

Zware rokers moeten zich ervan bewust zijn dat roken een nadelig effect kan hebben op het vermogen van het lichaam om te genezen en te regenereren. Als de patiënt een roker is, moet zij minstens een maand voor de ingreep stoppen met roken.

Patiënten kan worden geadviseerd om te stoppen met het innemen van bepaalde medicijnen, zoals niet-steroïde ontstekingsremmers, aspirine en medicijnen die aspirine bevatten.

Ze kunnen ook gevraagd worden om te stoppen met het innemen van natuurgeneeskundige stoffen zoals knoflook, gingko en ginseng, omdat deze de bloedstolling en verdoving tijdens een borstliftoperatie kunnen beïnvloeden.

De techniek die gebruikt wordt voor een borstlift is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Vorm van de borst
 • Grootte van de borst
 • De positie van het tepelhof
 • De mate van ptosis van de borst
 • De hoeveelheid extra huid die verwijderd moet worden

Zodra de Turkse cosmetisch chirurg de te gebruiken techniek en de incisiepunten heeft bepaald, krijgt de patiënt een verdoving of sedatie. Zodra de juiste incisie is gemaakt, kan de arts beginnen met de borstliftprocedure, waarbij extra huid wordt verwijderd en het borstweefsel op de juiste plaats wordt gelift.

Het borstweefsel wordt opnieuw gevormd, waarbij de tepel hoger op de borstwand wordt geplaatst. Bredere areola’s kunnen in dit stadium ook worden verkleind. Het gebied wordt vervolgens in verband gewikkeld en de herstelperiode van de borstlift kan officieel beginnen.

Hersteltijd

De herstelperiode van een borstlift duurt gemiddeld een paar weken, waarin de patiënt bepaalde voorzorgsmaatregelen moet nemen om het succes van de operatie te garanderen.

De kliniek zal de patiënt een speciale medische beha geven. De medische beha moet tijdens de gehele herstelperiode van de borstlift gedragen worden. Het is verboden om tijdens de herstelperiode op de buik te slapen, omdat dit een negatief effect kan hebben op het resultaat van de operatie.

Er kan tijdelijk een klein, dun buisje onder de huid worden geplaatst om overtollig bloed of vocht af te voeren. Patiënten kunnen meestal binnen één tot twee weken weer aan het werk en hun normale activiteiten, zoals sporten, hervatten.

De meeste postoperatieve bijwerkingen treden op in de eerste week na een borstliftoperatie.

Complicaties van een borstliftoperatie kunnen zijn:

 • Infectie
 • Bloeding
 • Zwelling, blauwe plekken en pijn
 • Asymmetrische littekens
 • Verminderde gevoeligheid van de tepels
 • Allergische reacties

Bijwerkingen

Patiënten kunnen na de operatie pijn, ongemak, zwelling en verlies van gevoel in de tepels ervaren. De littekens zijn meestal eerst rood, dan paars en vervagen na 12 tot 18 maanden tot bleek. De bijwerkingen na een borstliftoperatie zijn het grootst gedurende de eerste 4 dagen, maar worden geleidelijk minder.

De gevoeligheid van de tepels is over het algemeen na ongeveer 6 weken tot 6 maanden weer normaal.

Succespercentages

Het gemiddelde succespercentage, gebaseerd op onderzoeken van patiënten die een mastopexy-operatie hebben ondergaan, is 94,2%.

Voor en na

De resultaten van een mastopexieoperatie (borstlift) zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de uiteindelijke resultaten van een borstliftoperatie zullen in de loop van enkele maanden langzaam zichtbaar worden. Het kan enkele maanden duren voordat de zwelling afneemt. De resultaten van een mastopexie zijn langdurig, maar de borsten van de patiënt zullen na verloop van tijd blijven veranderen. De patiënt moet een gezonde en actieve levensstijl aannemen om er na de operatie vernieuwd en verjongd uit te blijven zien.

Heb ik een mastopexy-operatie nodig als ik van plan ben om kinderen te krijgen?
Mastopexy verstoort de borstvoeding niet. In zeldzame gevallen kunnen tijdens de operatie zenuwen of melkkanaaltjes beschadigd raken, wat kan leiden tot een verminderde melkproductie. Zwangerschap kan invloed hebben op de timing van een borstlift, omdat het hele zwangerschapsproces verschillende effecten heeft op het uiterlijk of de functie van de borsten. Als u van plan bent om een baby te krijgen, kunt u de borstlift het beste uitstellen.

Zal een mastopexy operatie de grootte van mijn borsten veranderen?
Een borstlift alleen zal de grootte van de borsten niet significant veranderen. Patiënten kunnen echter kiezen voor een borstlift met
borstvergroting of een borstlift met verkleining om het gewenste resultaat te bereiken.

Terugkeer naar het werk
1 tot 2 weken

Terugkeer naar sport
Een maand

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️