Billenlift in Turkije

bilverhoging prijs Turkije 1
Geschreven door Émilie

Een bilverhoging in Turkije in Istanbul is een gespecialiseerde vettransplantatieprocedure die de vorm en grootte van uw billen vergroot zonder dat er implantaten nodig zijn.

BesteKlinieken.com geeft informatie over bilverstevigingen in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een bilversteviging in Turkije?

De gemiddelde kosten van een bilvergroting in Turkije in Istanbul zijn €2.300. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.100 tot €2.500.

ProcedureKosten Turkije
Billift2300 €

Wat is een bilverhoging?

Een billift in Turkije is misschien iets wat u overweegt. Van Cardi B tot Kim Kardashian, een aantal beroemdheden hebben deze behandeling ondergaan. Maar als we één ding van Cardi B kunnen leren, dan is het wel dat het belangrijk is om zorgvuldig een chirurg te kiezen. Als u het verhaal nog niet kent, de rapster heeft de ingreep in de kelder van een chirurg laten uitvoeren.

Laat dit een waarschuwing zijn: vertrouw alleen op een gekwalificeerde professional. Dat is precies wat u kunt verwachten van een bilverhoging in Turkije. Wij bieden een bilverhoging in Istanbul, en u kunt er zeker van zijn dat de ingreep wordt uitgevoerd door een gerenommeerde, ervaren en getrainde arts.

Laten we, voordat we in detail treden over de service die wij aanbieden, eens kijken naar wat u kunt verwachten van een bilvergroting in Istanbul. Een mooi gevormde, goed geproportioneerde bil is voor iedereen een zeer aantrekkelijke eigenschap. Cosmetische chirurgie in Turkije kan dus precies zijn wat u nodig heeft om uw zelfvertrouwen een boost te geven.

Voor degenen die het niet weten: het is een gespecialiseerde vetoverdrachtprocedure die de vorm en grootte van uw billen vergroot zonder dat er implantaten nodig zijn. Overtollig vet wordt verwijderd door liposuctie van de dijen, onderrug, buik of heupen. Dit vet wordt vervolgens strategisch in uw billen geïnjecteerd. De voordelen van deze procedure zijn tweeledig. U krijgt niet alleen een mooiere bilpartij, maar u kunt zich ook ontdoen van vet in probleemgebieden.

Hier zijn enkele van de verschillende redenen waarom mensen een Brazilian butt lift in Turkije overwegen:

  • Om de algehele proporties te verbeteren door de balans tussen het onder- en bovenlichaam te verbeteren.
  • Om een esthetisch mooiere en jeugdigere bilpartij te krijgen.
  • Om kleding er beter uit te laten zien
  • om vetophopingen op de buik, dijen of heupen te verminderen en de billen voller te maken
  • Om de rondingen van het onderlichaam te verbeteren

U moet zich ook bewust zijn van het herstelproces van een Braziliaanse billift. Na dit type operatie mag u ongeveer twee weken niet direct op uw billen liggen of zitten. Dit betekent op uw zij of buik slapen, en staan of knielen voor alle activiteiten.

Uw Turkse chirurg zal u goed advies geven na uw bilverlift in Turkije. U kunt 10 tot 14 dagen na de operatie weer aan het werk, en u kunt lichte dagelijkse activiteiten binnen een week hervatten.

Billenlift in Turkije

Als u een Brazilian Butt Lift in Turkije wilt ondergaan, of een andere vorm van plastische chirurgie, is de belangrijkste factor om een ervaren en gerenommeerde chirurg te kiezen.

We hebben allemaal gehoord van de vreselijke horrorverhalen die de ronde doen als u overhaast een beslissing neemt en een arts kiest zonder de nodige ervaring of kwalificaties. U kunt met een gerust hart kiezen voor onze service voor een bilvergroting in Turkije.

Wij erkennen het belang van het consultatieproces en daarom bieden wij persoonlijke consulten aan in het hele VK en Ierland. Een van de grootste fouten is naar een chirurg gaan die gehaast lijkt tijdens het consult.

Een uitstekende plastisch chirurg zal alle tijd nemen die nodig is om het te behandelen gebied te beoordelen, het proces uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Het consultatieproces is erg belangrijk en de houding van de chirurg tijdens het hele proces zal boekdelen spreken over zijn of haar grondigheid en professionaliteit.

Een andere fout die mensen maken is dat ze tegen de cosmetisch chirurg liegen over hun medische voorgeschiedenis, omdat ze bang zijn dat dit hen zal uitsluiten van behandeling. Dit is een van de gevaarlijkste fouten die u kunt maken – doe het niet!

Operatie:Verbeteren en vergroten van de billen door liposuctie en vetoverdracht.
Duur:1 tot 2 uur
Verdoving:Plaatselijk of algemeen
Bijwerkingen:Tijdelijke blauwe plekken, zwelling en gevoelloosheid.
Risicofactoren:Bloeding, infectie, asymmetrie, zwelling, ongemak, gevoelloosheid, stolsels.
Hersteltijd:Terug aan het werk: 1 tot 2 weken Intensievere activiteit: 2 tot 4 weken Volledig herstel van zwelling en blauwe plekken: 1 tot 3 maanden of langer
Resultaat:Blijvend, met dieet en lichaamsbeweging

Overzicht van de procedure

Wat is een billift?

Een bilvergroting, medisch bekend als gluteoplastiek ofbilvergroting, wordt uitgevoerd met liposuctie en vettransplantatie. Het vetweefsel dat door liposuctie is verkregen, wordt in de billen geïnjecteerd om hun grootte en vorm te verbeteren.

Naast het verbeteren van de vorm van de billen biedt een bilvergroting in Istanboel een extra voordeel, omdat een deel van het lichaam wordt geliposueerd zodat het gebied waar het vet wordt weggezogen kleiner wordt. Vrouwen met overtollig vet op bepaalde delen van hun lichaam kunnen op twee manieren baat hebben bij een bilverlift: door slanker te worden en door de billen te verbeteren.

Het is een effectieve procedure die liposuctie van bepaalde gebieden zoals de heupen, taille en buik combineert met een vettransplantatie in het bilgebied.

Resultaten van bilversteviging in Istanbul

Tijdens de eerste paar weken kunt u wat zwelling en blauwe plekken verwachten. Er kan een compressiekledingstuk worden gebruikt om de blauwe plekken en zwellingen te verminderen.

De zwelling verdwijnt over het algemeen binnen drie tot zes weken. Patiënten wordt geadviseerd om ongeveer twee weken na de operatie niet op hun billen te zitten. Het getransfereerde vet moet bloedtoevoer krijgen om op de nieuwe plaats te kunnen blijven bestaan.

Het uiteindelijke resultaat van de bilversteviging is binnen drie maanden na de operatie zichtbaar. Het resultaat van de operatie is natuurlijk, zowel qua gevoel als qua uiterlijk.

Beperkingen van bilversteviging

Ongeveer 30 tot 50% van de vetcellen die in de bilstreek verplaatst worden, worden door het lichaam geabsorbeerd. Het resterende vet blijft de rest van het leven van de patiënt in de bilzone.

Risico’s van bilversteviging

Zoals elke chirurgische ingreep kan een bilverlift leiden tot bepaalde complicaties, ook al zijn die onwaarschijnlijk. Bloeding, infectie, asymmetrie, zwelling, ongemak, gevoelloosheid en stolsels zijn slechts enkele complicaties die kunnen optreden bij een bilverhoging.

Contra-indicaties voor een billiftoperatie

Bepaalde factoren maken dat sommige patiënten niet in aanmerking komen voor een billift. Deze contra-indicaties zijn onder andere trombo-embolische aandoeningen, een neiging tot het ontwikkelen van keloïde of hypertrofische littekens, overmatig roken, hartaandoeningen, diabetes en morbide obesitas.

Routebeschrijving

Dag 1

U ontmoet de plastisch chirurg die uw billen zal opereren. U bespreekt de details van de operatie en ondertekent de toestemmingsformulieren. Na de medische onderzoeken begint de operatie. De operatie duurt over het algemeen één tot twee uur. Binnen een uur na de operatie is de verdoving uitgewerkt en komt u weer bij bewustzijn.

De eerste nacht na de operatie blijft u in het ziekenhuis. Uw arts zal de eerste controle na de bilvergroting uitvoeren.

Dag 2 en 3

Uw arts zal ‘s ochtends, voordat u het ziekenhuis verlaat, de tweede controle uitvoeren. De tweede en derde dag verblijft u in uw hotelkamer en rust u zoveel mogelijk uit.

Dag 4

U gaat naar de privékliniek van de plastisch chirurg voor een laatste controle. Uw arts zal u adviseren over hoe u uw medicatie moet blijven innemen en zal u verdere informatie geven over postoperatieve zorg. Na de vierde dag kunt u naar huis.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️