Tandbrug prijzen in Hongarije

tandheelkundige brug hongarije prijs 1 1
Geschreven door Manuella

Een tandheelkundige brug, gemaakt in Hongarije, kan worden toegepast als u een spleet tussen uw tanden hebt, maar de aangrenzende tanden gezond zijn.

BesteKlinieken.com geeft informatie over tandheelkundige bruggen in Hongarije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een tandheelkundige brug in Hongarije

De gemiddelde prijs van een tandheelkundige brug in Hongarije in Boedapest is €580. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 540 euro tot 620 euro.

ProcedureKosten Hongarije
Tandheelkundige brug580 €

Wat is een tandheelkundige brug?

Er zijn veel redenen waarom we tanden verliezen. Het kan komen door ouderdom, een ongeluk of ziekte. Wat de reden ook is, deze factoren hebben een negatieve invloed op uw dagelijks leven. U kunt niet meer van uw favoriete eten genieten, u verliest uw zelfvertrouwen, uw plezier en uw natuurlijke glimlach. Al deze problemen kunnen worden verbeterd met een tandheelkundige brug in Hongarije.

Wat veroorzaakt een slecht gebit?

 • Ontbrekende tanden veroorzaken problemen met kauwen
 • Het is moeilijker om te lachen
 • Voedsel kan niet voldoende gekauwd worden, wat tot spijsverteringsproblemen leidt.
 • Onder het tandvlees zonder tanden zal het kaakbot beginnen te verslechteren en aanzienlijk verzwakken.

Hoe kunnen ontbrekende tanden worden vervangen?

Onze tandartsen in Boedapest, Hongarije, raden altijd oplossingen aan om uw gezondheid, doelen, comfort, veiligheid en esthetiek te maximaliseren. Kies BesteKlinieken.com om de beste plaats te vinden voor uw tandheelkundige brug in Hongarije.

Tandheelkundige bruggen op uw natuurlijke tanden

Een tandheelkundige brug in Hongarije kan worden toegepast als u een spleet tussen uw tanden heeft, maar de aangrenzende tanden gezond zijn. In dit geval worden de tanden naast de spleet afgeslepen en gebruikt als bruggenhoofd. Dit is een tandheelkundige brug met 3 elementen in Hongarije, die uit 3 kronen bestaat en een ruimte tussen de tanden opvult. Tandheelkundige bruggen kunnen worden toegepast op grotere openingen tussen tanden en kiezen wanneer er twee of zelfs drie tanden ontbreken.

In dit geval kan de brug uit 4 of 5 elementen bestaan, maar het aantal abutments is altijd twee. Deze bevinden zich aan beide uiteinden van de ruimte tussen de tanden en de bruggen worden aan de abutments bevestigd. Het is ook mogelijk om bruggen met 6 of meer elementen te hebben, maar in dat geval moet er een abutment zijn, d.w.z. een tand in het midden van de ruimte tussen de tanden.

In gevallen van ernstig tandverlies waarbij meerdere tanden naast elkaar staan, raden onze tandartsen het gebruik van een zirkonium brug of een porseleinen brug in het frontale gebied aan. Deze metaalvrije bruggen worden individueel gemaakt en passen qua kleur en vorm bij uw natuurlijke tanden. Het verschil tussen natuurlijke tanden en een tandheelkundige brug in Hongarije is praktisch onbestaand, onmerkbaar.

Als u tandverlies heeft in het molaargebied, wordt waarschijnlijk een porseleinen brug aanbevolen die met metalen kronen verbonden is. Dit heeft de voorkeur voor kiezen omdat het flexibeler is dan zirkonium en beter bestand is tegen de belasting van het kauwen. Het is ook een esthetische oplossing, hoewel niet zo perfect als zirkonium of porselein, en werkt perfect in het gebied van de kiezen. Als u een Hollywood-glimlach wilt, kan uw kiesregio ook van een zirkonium brug worden voorzien, maar dit vereist een grondig medisch onderzoek.

Bruggen hebben ook een goede mondverzorging nodig, een goede mondhygiëne en regelmatige reiniging, evenals regelmatige tandartscontroles gedurende 12 maanden, net als uw echte tanden.

Omstandigheden waaronder implantatie niet mogelijk is

 • Als u een zware roker bent.
 • Als u jonger bent dan 14 jaar.
 • Als u aan kanker lijdt.
 • Alcoholisme.
 • Ernstige diabetes.
 • Botfalen.

Voordelen van bruggen over natuurlijke tanden:

 • Een snelle en eenvoudige oplossing in slechts een paar dagen
 • Maximaliseert de vorm en kleur van ontbrekende tanden

Als u kiest voor een brug op natuurlijke tanden, kan deze in één bezoek aan Boedapest worden uitgevoerd in een periode van 3 tot 5 dagen. Zodra het bruggenhoofd is geprepareerd, krijgt u tijdelijke kronen om de tanden te beschermen totdat u uw definitieve brug krijgt.

Op implantaten gebaseerde bruggen

Dit is de meest effectieve, beste en populairste procedure om ontbrekende tanden te vervangen. Het kan gebruikt worden op plaatsen waar geen gezonde tanden zijn om als abutment voor de brug te dienen. Het zelf geïmplanteerde implantaat biedt een stabiel abutment aan beide zijden van de brug. Het is stabieler, duurzamer en minder problematisch dan bruggen die op natuurlijke tanden worden vastgezet.

Voordelen van tandheelkundige implantaat-ondersteunde bruggen in Boedapest :

 • U hoeft geen gezonde, intacte tanden te slijpen voor abutments. Gezonde tanden blijven lang intact.
 • De vervanging blijft 40 tot 50 jaar stabiel.
 • Geeft het bot dezelfde belasting als een natuurlijke tand, zodat het kaakbot niet verzwakt.
 • Geeft de brug maximale stabiliteit.
 • De schroef (het abutment van de brug) beweegt niet en behoudt zijn positie in het kaakbot voor de rest van zijn leven.
 • Het kauwvermogen is tientallen jaren gegarandeerd, en de geïmplanteerde tand is bestand tegen de zwaarste brokken.

Volgens onze tandartsen en patiënten zijn implantaatgedragen bruggen de betrouwbaarste, sterkste, duurzaamste en voordeligste oplossing als er meer dan één tand ontbreekt.

Als u voor een implantaat-ondersteunde brug kiest, moet u twee keer naar Boedapest komen. Tijdens het eerste bezoek, dat 2 tot 3 dagen duurt, worden de tandheelkundige schroeven (abutments) geplaatst, en na de herstelperiode, die 3 tot 6 maanden duurt, kunt u terugkomen voor de definitieve brug. De definitieve brug duurt 4 tot 5 werkdagen. Tijdens de herstelperiode kunt u een tijdelijke gedeeltelijke prothese krijgen om uw kauwvermogen en esthetiek te herstellen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️