Waarom voor ons kiezen?

Onze service

BestClinic is een medisch toerismebureau. Wij helpen patiënten verschillende behandelingsopties te vergelijken en de beste waar voor hun geld te krijgen. Onze ervaring is uw garantie op succes.

Vertrouwen

Het is niet gemakkelijk om medische zorg te organiseren of contact te leggen met een ziekenhuis of kliniek in het buitenland. In de loop der jaren heeft BestClinic.nl een groot medisch netwerk van deskundigen opgebouwd en ontwikkeld, met een breed scala aan vaardigheden en een internationaal bereik. Met deze schat aan ervaring is BestClinic.nl er om u te ondersteunen en te adviseren. Daarom kunt u ons vertrouwen.

Gratis

Onze service is volledig gratis en er zijn geen aanvraagkosten of betalingsverzoeken van onze kant.

Tijdbesparend

Onze matchmaking service, gecombineerd met onze gratis offerteoptie, bespaart u uren onderzoek. Tijd is immers geld, en wij zijn er om u tijd en geld te besparen.

Beste selectie

Wij hebben klinieken en ziekenhuizen met de beste faciliteiten geselecteerd om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen.

Beste prijs

Wij verhogen de kosten van een ziekenhuisopname niet, dus u krijgt gegarandeerd de laagst mogelijke prijs.

Een ruime keuze uitgezonden

Wij nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat alle klinieken en ziekenhuizen up-to-date worden gehouden en dat de informatie voor elke instelling volledig is.

Nauwkeurige prijzen

Onze prijzen worden beheerd door de medische zorgverleners zelf, dus ze zijn zo actueel en nauwkeurig mogelijk.

Rijke inhoud

Hoe meer informatie u hebt, hoe gemakkelijker het is om een beslissing te nemen. Wij tonen bijvoorbeeld altijd het accreditatieniveau, de datum van oprichting, beoordelingen van patiënten, foto’s van de faciliteiten en andere gerelateerde informatie.

Vertrouwelijkheid

Wij garanderen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn en niet aan derden worden verkocht.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️