Uw medische instelling toevoegen

Are you a surgeon or do you represent a medical establishment? Do you want to be visible on BestClinic? Fill in this form. Fast reply.

Identity

Company

Additional Details

Beste gezondheidsdeskundige,

Heeft u een kliniek of ziekenhuis in het buitenland (buiten Frankrijk)? Of praktiseert u als chirurg die gespecialiseerd is in cosmetische chirurgie, haarchirurgie, bariatrische chirurgie, tandheelkundige chirurgie of voortplantingschirurgie? Wilt u uw vestiging promoten en een groter publiek bereiken? Meld u dan aan.

Onze website voor medisch toerisme is een online gids gewijd aan medische klinieken en faciliteiten. Wij bieden een platform voor medische professionals om hun instelling aan een internationaal publiek te presenteren en in contact te komen met potentiële patiënten van over de hele wereld.

Om in onze kliniekengids opgenomen te worden, vult u gewoon het registratieformulier hierboven in. Zodra uw vermelding is ingediend, zal deze door ons team worden beoordeeld en u ontvangt bericht zodra deze is goedgekeurd en op onze site is gepubliceerd.

Als u zich registreert in onze kliniekengids, profiteert u van de volgende voordelen:

  1. Wereldwijde zichtbaarheid: Onze site trekt internationaal verkeer aan van patiënten die op zoek zijn naar medische diensten van hoge kwaliteit. Door u in onze bedrijvengids te laten opnemen, vergroot u uw zichtbaarheid bij dit wereldwijde publiek.
  2. Gratis promotie: Uw vermelding in onze bedrijvengids is volledig gratis, zodat u uw vestiging zonder kosten kunt promoten.
  3. Gepersonaliseerd profiel: U krijgt een gepersonaliseerd profiel in onze gids, waar u de diensten die u aanbiedt, de aangeboden medische specialiteiten, de kwalificaties van uw medische team en alle andere relevante informatie kunt presenteren om potentiële patiënten aan te trekken.
  4. Direct contact: Geïnteresseerde patiënten kunnen rechtstreeks contact met u opnemen via de contactgegevens in uw profiel, wat de communicatie en het maken van afspraken zal vergemakkelijken.
  5. Geloofwaardigheid: Ons adressenbestand is ontworpen om patiënten een vriendelijke en professionele ervaring te bieden. Als u in onze gids staat, wint u aan geloofwaardigheid en vertrouwen bij internationale patiënten.

Mis deze kans niet om uw medische instelling te promoten bij een wereldwijd publiek van patiënten die op zoek zijn naar kwaliteitszorg. Vul nu ons registratieformulier in en voeg u toe aan onze kliniekgids.

We kijken ernaar uit om u in onze gids te verwelkomen en u te helpen uw medische diensten te promoten.

Met vriendelijke groet,
Het BestClinic team

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️