Ooglidchirurgie in Turkije

prijs voor ooglidchirurgie 1
Geschreven door Manuella

Ooglidchirurgie, ook bekend als blepharoplastie, is een plastische chirurgische ingreep die in Turkije wordt uitgevoerd om ooglidafwijkingen te corrigeren of het uiterlijk van het ooggebied van het gezicht te verbeteren.

BesteKlinieken.com geeft informatie over ooglidchirurgie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost ooglidchirurgie in Turkije?

De gemiddelde kosten van een ooglidcorrectie in Istanbul zijn €1.900. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van €1.700 tot €2.100.

ProcedureKosten Turkije
Ooglidcorrectie1900 €

Wat u moet weten over ooglidchirurgie in Turkije

Ooglidchirurgie in Turkije, ook bekend als blepharoplastie, is plastische chirurgie in Turkije om afwijkingen aan de oogleden te corrigeren of om het uiterlijk van het ooggebied van het gezicht te verbeteren. Deze ingreep wordt voornamelijk uitgevoerd om esthetische redenen om iemand een jonger en alerter uiterlijk te geven.

In sommige gevallen kan het echter ook het gezichtsvermogen verbeteren bij mensen bij wie de bovenste oogleden hangen en hun gezichtsveld belemmeren.

Wat houdt de procedure in?

U krijgt waarschijnlijk een plaatselijke verdoving rond het oog en orale sedatie om u te helpen ontspannen tijdens de operatie. Als u zowel een boven- als een onderooglidcorrectie ondergaat, zal uw chirurg meestal eerst de bovenoogleden behandelen.

Hij of zij maakt eerst incisies langs de plooi van het ooglid, verwijdert dan overtollige huid, vet en spieren en sluit de incisies met hechtingen. Zodra het bovenste ooglid klaar is, werkt hij aan het onderste ooglid door een incisie onder de onderste wimpers te maken, vervolgens overtollige huid en spieren te verwijderen en de incisie te sluiten.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven?

Ooglidcorrectie in Turkije wordt meestal poliklinisch uitgevoerd, dus u mag het ziekenhuis dezelfde dag nog verlaten. Maar omdat u een vervolgonderzoek moet ondergaan waarbij uw arts de hechtingen verwijdert en uw algemene toestand controleert op complicaties, moet u erop rekenen dat u 7 tot 10 dagen in Turkije blijft.

Wat is de hersteltijd?

U kunt gedurende twee weken last hebben van zwelling en blauwe plekken op de oogleden, maar u zou uw dagelijkse activiteiten (waaronder sporten, zwaar tillen, zwemmen en werken) na 5 dagen moeten kunnen hervatten.

Als u contactlenzen gebruikt, mag u deze minstens twee weken na de operatie niet dragen. Uw arts zal u waarschijnlijk een nauwkeurig herstelschema geven.

Zie ook: Prijs van Fox Eyes in Turkije

Postoperatieve follow-up

Volg strikt de postoperatieve instructies van uw Turkse chirurg, die wondverzorging en beperkingen kunnen inhouden (vermijd roken, passief roken en in uw ogen wrijven). Maak tijdens uw herstel in Istanbul uw oogleden voorzichtig schoon en gebruik oogdruppels of zalven zoals voorgeschreven.

Om de huid van uw oogleden tegen de zon en wind te beschermen, moet u altijd een donkere zonnebril dragen als u naar buiten gaat.

Wat is het succespercentage?

Blepharoplastie in Turkije wordt als veilig beschouwd, heeft een hoog succespercentage en de meeste mensen zijn tevreden met het resultaat. Voor sommige mensen kunnen de resultaten een leven lang meegaan.

Mogelijke bijwerkingen en risico’s van de ingreep zijn droge ogen, geïrriteerde ogen, infecties, bloedingen, zichtbare littekens, letsel aan de oogspieren, ooglidproblemen, huidverkleuring, tijdelijk wazig zien of verlies van gezichtsvermogen, bloedstolsels, terugkerende hangende oogleden en allergische reacties op de verdoving.

Zijn er alternatieven voor ooglidchirurgie?

Als u geen chirurgische ingreep wilt ondergaan, maar toch het resultaat van ooglidchirurgie wilt bereiken, zijn er niet-invasieve alternatieven die u in Istanbul kunt overwegen.

Deze alternatieven zijn onder andere laserbehandeling, injectie met botulinetoxine (Botox), HIFU en Ulthera. Overleg met uw arts welke procedure voor u het beste is.

Wat u voor en na de ingreep kunt verwachten

Vóór een ooglidcorrectie kunt u last hebben van hangende oogleden die uw perifere zicht (zijzicht) verminderen. Overtollige huid rond uw oog veroorzaakt rimpels en bobbels die u er vermoeid en ouder dan uw leeftijd uit kunnen laten zien. Na een ooglidcorrectie ziet u er uitgeruster, jeugdiger en zelfverzekerder uit.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️