Prijs van ooglidchirurgie in Tunesië

prijs voor ooglidchirurgie 1
Geschreven door William

Alles wat u moet weten over ooglidcorrectie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle ooglidcorrectie in Tunesië.

BesteKlinieken.com biedt informatie over ooglidchirurgie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van ooglidchirurgie in Tunesië

De gemiddelde kosten van ooglidchirurgie in Tunesië zijn €1.900. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 1700 euro tot 2100 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Ooglidchirurgie1900 €

Wat is ooglidchirurgie?

Ooglidchirurgie in Tunesië is een van de meest voorkomende cosmetische chirurgische ingrepen. Hierbij wordt hangende huid van de bovenste oogleden en overtollig vet van de bovenste en onderste oogleden verwijderd. De voordelen zijn als volgt

  • Vermindert wallen of zwellingen onder de ogen
  • Verheldert een “vermoeid” uiterlijk
  • Vermindert donkere kringen onder de ogen
  • Lift overtollige huid die het zicht kan belemmeren

Chirurgie neemt donkere kringen niet volledig weg, maar aanvullende technieken kunnen nog betere resultaten opleveren. En in sommige gevallen denken mensen dat hun oogleden hangen, terwijl hun voorhoofd eigenlijk hangt, waardoor ze geschikter zijn voor een wenkbrauwlift.

Uw chirurg zal u vertellen of een ooglidcorrectie geschikt voor u is, maar denk eraan dat ideale kandidaten over het algemeen niet roken of aan ernstige oogaandoeningen lijden.

Wat kan ik voor, tijdens en na een ooglidcorrectie verwachten?

Voor de ingreep zal uw zorgteam u specifieke instructies geven over hoe u zich op uw ooglidcorrectie moet voorbereiden, inclusief welk voedsel, welke drank en welke medicijnen u moet vermijden. Uw zorgteam zal u ook persoonlijke instructies geven om uw herstel te bespoedigen.

Alle incisies die door uw gekwalificeerde chirurg worden gemaakt, worden goed verborgen in de natuurlijke structuren van uw ooglidgebied. Vóór de ingreep bespreekt u uw esthetische doelen in detail met uw chirurg. Op basis van wat u heeft verteld, zal uw chirurg de beste aanpak voor ooglidcorrectie kiezen.

Hoewel ooglidchirurgie een poliklinische ingreep is, is er wel een verdoving voor nodig, wat betekent dat u afspraken moet maken om naar huis te gaan. Uw zorgteam zal u persoonlijke instructies geven over de verzorging van uw operatiegebied en u adviseren over complicaties waar u op moet letten.

Als u weer thuis bent, moet u na de operatie een paar dagen in een verhoogde positie slapen, en de meeste zwellingen en blauwe plekken moeten binnen twee tot drie weken verdwijnen. Vanaf dat moment zult u zien dat uw uiterlijk frisser en helderder is.

Kosten van ooglidcorrectie

De kosten van een ooglidcorrectie variëren afhankelijk van uw specifieke behandelingsdoelen en andere diensten die u mogelijk ook ondergaat. Uw chirurg zal de kosten van ooglidcorrectie met u bespreken tijdens uw consultatie.

Risico’s van ooglidchirurgie

Cosmetische oogchirurgie is over het algemeen veilig, maar zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er risico’s op infecties, bloedingen of littekens. Om deze risico’s te vermijden, moet u de pre- en postoperatieve instructies van uw behandelteam opvolgen en tijdens het herstelproces een open dialoog voeren over uw zorgen.

Mogelijke complicaties die specifiek zijn voor ooglidchirurgie zijn zeldzaam en gering, maar omvatten wel

  • Wazig zicht gedurende enkele dagen
  • Lichte onbalans
  • Ectropion (een ernstiger maar behandelbaar probleem dat optreedt wanneer het onderste ooglid naar buiten wordt getrokken)

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️