J-Plasma Liposuctie in Turkije

prijs j plasma liposuctie Turkije 1
Geschreven door Laurence

J-plasma liposuctie in Turkije maakt het mogelijk om elk gebied te behandelen zonder het omliggende weefsel te beschadigen, waardoor pijn en ongemak worden verminderd, het risico op complicaties wordt geminimaliseerd en de hersteltijd wordt verkort

BesteKlinieken.com geeft informatie over J-Plasma liposuctie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van liposuctie J-Plasma in Turkije

De gemiddelde prijs van een liposuctie J-Plasma in Turkije in Istanbul is €4.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €3.500 tot €4.500.

ProcedureKosten Turkije
Liposuctie J-Plasma4000 €

Wat is liposuctie J-Plasma?

Een verminderde elasticiteit en teint van de huid is een van de eerste tekenen van huidveroudering. Liposuctie J-Plasma in Turkije is een ultramoderne, minimaal invasieve procedure die de huid van buitenaf weer zichtbaar maakt en onderhuids strakker maakt.

Als een modern alternatief voor traditionele methoden kan liposuctie J-Plasma in Istanbul betere resultaten opleveren dan laser resurfacing behandelingen met minder warmte, wat resulteert in een veiligere behandeling die zelfs op de meest gevoelige plekken kan worden toegepast.

De precisie van de koude plasmastroom betekent dat elk gebied kan worden behandeld zonder het omringende weefsel te beschadigen, waardoor pijn en ongemak worden verminderd, het risico op complicaties wordt geminimaliseerd en de hersteltijd wordt verkort.

Gebieden die J-Plasma kan behandelen

J-Plasma liposuctie kan worden gebruikt om elk gebied te verstevigen, van het gezicht tot de kuiten. De meest populaire toepassingsgebieden zijn : Gezicht, buik, borsten, rug, armen, dijen en nek.

Voordelen van J-Plasma in Turkije

  • Onmiddellijke resultaten met zeer kleine incisies.
  • Een enkele behandeling om de gewenste resultaten te bereiken.
  • Minimaal trauma aan het omliggende weefsel.
  • Minimaal of geen risico op beschadiging van de huid.
  • Veilig te gebruiken op gevoelige huidgebieden zoals de oogleden.
  • Relatief snel herstel en pijnloze procedure.

De beste kandidaten voor J-Plasma liposuctie

Patiënten met een verder gezonde huid zijn over het algemeen goede kandidaten voor liposuctie J-Plasma in Turkije. Huidlijnen, vlekken en rimpels veroorzaakt door veroudering, zonbeschadiging of roken kunnen met J-Plasma behandeld worden, net als matig tot mild verlies van huidelasticiteit.

Het is een uitstekende keuze voor patiënten die geen invasieve chirurgie in Turkije willen ondergaan, of de littekens en downtime die daarmee gepaard gaan.

De verstevigende behandeling kan met succes op alle huidskleuren worden uitgevoerd. De resurfacing behandeling daarentegen geeft vaak betere resultaten bij patiënten met een lichtere huid.

Hoe werkt J-Plasma liposuctie?

Bij de J-Plasma resurfacing behandeling wordt geïoniseerde plasma-energie afgegeven aan de bovenste laag van uw huid. Bij contact exfolieert het plasma de buitenste lagen van de huid zonder het onderliggende weefsel te penetreren of te beschadigen.

Dit proces vermindert huidverkleuringen, verbetert de huidtextuur, verkleint de poriën, vermindert fijne en diepe lijntjes en maakt de huid strakker.

Bij verstrakkingstoepassingen wordt een dunne metalen canule onder de huid ingebracht via kleine incisies op strategische punten. Terwijl de canule heen en weer wordt bewogen, verwarmt het plasma dat uit het uiteinde stroomt de onderkant van de huid, waardoor de huid samentrekt en de collageenproductie wordt gestimuleerd. Het resultaat is een algemene verstrakking van het behandelde gebied.

Afhankelijk van de regio en het toepassingsgebied kan de J-Plasma liposuctie onder algehele narcose worden uitgevoerd. Bij bepaalde beperkte toepassingen is ook een plaatselijke verdoving mogelijk.

J-Plasma kan worden uitgevoerd als een op zichzelf staande behandeling of in combinatie met andere procedures, zoals liposuctie of een halslift, inclusief buikwandcorrectie of vaserlipo.

Voor de meeste patiënten is een enkele J-Plasma behandeling meestal voldoende.

Na de ingreep

De gebruikelijke hersteltijd is ongeveer twee tot drie weken voor J-Plasma huidresurfacing en nog korter voor huidverstrakking. Patiënten wordt geadviseerd om de eerste twee weken binnenshuis te blijven, direct zonlicht te vermijden en te rusten.

Het is belangrijk om de huid na de operatie schoon, make-upvrij en gehydrateerd te houden, zodat deze goed herstelt. Er kan een lichte roodheid, lichte zwelling, jeuk en schilfering optreden, die tot 3 weken kan aanhouden.

De herstelperiode is over het algemeen ongecompliceerd. Periodieke controles door de arts na de operatie garanderen de kwaliteit van het herstel en het uiteindelijke resultaat.

De resultaten

De behandeling geeft direct na de operatie zichtbare resultaten, maar het duurt een paar weken voordat de huid volledig genezen en hersteld is. De huid blijft nog enkele maanden of zelfs een jaar samentrekken en elastischer worden, omdat er collageen wordt aangemaakt.

Meerdere behandelingen zijn niet nodig en de resultaten van J-Plasma zijn relatief permanent. Een verjongde huid zal in de loop der jaren onvermijdelijk progressieve veranderingen blijven ondergaan als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️