Gezichtslipofilling in Turkije

lipofilling gezicht 1
Geschreven door Laurence

Alles wat u moet weten over lipofilling in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor succesvolle lipofilling in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over lipofilling in het gezicht in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost facial lipofilling in Turkije?

De gemiddelde kosten van facial lipofilling in Turkije in Istanbul zijn €1.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.200 tot €1.800.

ProcedureKosten Turkije
Lipofilling gezicht1500 €
Lipofilling van de billen2700 €
Lipofilling van de borsten2200 €

Wat is lipofilling van het gezicht?

Lipofilling – ook bekend als gratis vettransfer of vettransplantatie – is een procedure waarbij u gebieden opvult met uw eigen lichaamsvet in plaats van chemische vullers of implantaten te gebruiken. Het is een zeer effectieve procedure omdat het niet erg invasief is en natuurlijke resultaten geeft. Ongeveer 60% van het vet blijft levenslang zitten.

Hoe wordt de prijs van lipofilling in het gezicht berekend?

Een belangrijke factor in de kosten is de complexiteit van uw gezichtsvetoverdracht. Afhankelijk van uw doelstellingen kan uw chirurg verschillende gebieden aanbevelen voor injectie.

Ik onderzoek en evalueer altijd hoe het hele gezicht er harmonieus uit kan zien – de wenkbrauwen en oogleden, de wangen of het middengezicht, het ondergezicht en de kin, en de hals. Daarom hangt de prijs van lipofilling van het gezicht af van wat elke persoon precies nodig heeft en hoe lang de operatie zal duren.

Dr Erder Diyunaz in Turkije

Bovendien is lipofilling van het gezicht een procedure in meerdere fasen waarbij vet uit een donorgebied wordt gehaald en verwerkt voordat het geïnjecteerd kan worden.

“Het succes van vetoverdracht hangt af van de oogsttechniek, de zuivering van het vet/de stamcellen en de techniek van het opnieuw injecteren. Vet dat gewoon geoogst en opnieuw geïnjecteerd wordt zonder zuiveringsbehandeling is over het algemeen niet duurzaam. De zuiveringsmethode en de extra tijd die nodig is om de zuivering uit te voeren, brengen extra kosten met zich mee

Dr. Erder Diyunaz in Turkije

Andere factoren kunnen de kosten van een gezichtsvettransplantatie beïnvloeden:

  • de locatie van de operatie (Wij raden Turkije aan)
  • Uw chirurg kost misschien minder dan een ziekenhuis, maar lipofilling van het gezicht moet in een operatiekamer worden uitgevoerd. Dit maakt het duurder dan injecteerbare fillers, die tijdens de operatie toegediend kunnen worden.

Soort verdoving

Gezichtsvetoverdracht wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en eventueel met een kalmerend middel om u te ontspannen. Als u voor de verdoving kiest, zijn er extra kosten.

Het vetvolume

De kosten nemen toe met het volume van het getransfereerde vet en het aantal gebieden waar het geïnjecteerd wordt. Een volledige gezichtsverjonging zal meer kosten dan injecties in één of twee specifieke gebieden.

Zie ook: Bichectomie in Turkije

Het aantal procedures

In het beste geval overleeft slechts ongeveer 50% van het getransfereerde vet – dus de resultaten kunnen onvoorspelbaar zijn. Het kan zijn dat u een extra procedure wilt ondergaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Dat gezegd hebbende, gezichtsvetoverdracht is langdurig, omdat de vetcellen die overblijven in uw lichaam blijven leven, in het gebied waar ze geïnjecteerd werden. Gezichtsvetoverdracht kan op de lange termijn nog steeds kosteneffectiever zijn dan een reeks tijdelijke vullers.

Locatie van de praktijk

Praktijken in gebieden waar de kosten van levensonderhoud hoger zijn, brengen over het algemeen meer in rekening. Daarom raden wij Turkije aan, waar u ongelooflijk veel waar voor uw geld krijgt.

Wat zijn de kosten?

Vraag tijdens uw consult met een plastisch chirurg in Turkije wat bij de voorgestelde kosten is inbegrepen. Dit kan gewoon het honorarium van de chirurg zijn of extra kosten zoals

  • Plaatselijke verdoving en eventueel een kalmerend middel
  • Kosten voor het opzetten van het ziekenhuis of operatiecentrum
  • Laboratoriumwerk en medische tests
  • Verzamelen en verwerken van vet
  • Eventuele vervolgafspraken
  • Als deze kosten niet in de schatting van uw arts zijn opgenomen, moet u ze toch in uw totale budget opnemen.

Dekt de ziektekostenverzekering lipofilling?

Facial lipofilling wordt beschouwd als een electieve cosmetische ingreep en wordt daarom niet gedekt door verzekeringsmaatschappijen. Het is echter mogelijk dat u uw ingreep kunt financieren. De kliniek kan u financieringsmogelijkheden aanbieden. Er zijn ook bedrijven die medische leningen en kredieten voor medische doeleinden aanbieden.

Geïnteresseerd in lipofilling in het gezicht? Wij kunnen u in contact brengen met de beste chirurgen in Turkije en Tunesië.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️