Prijs van een Invisalign mondstuk in Hongarije

prijs invisalign hongrie pas chere 1
Geschreven door Émilie

Invisilign®, ook bekend als Clear-Aligner® behandeling, is in Hongarije een discreet alternatief voor een traditionele beugel die gebruikt wordt om tanden aan te passen en recht te zetten, terwijl de glimlach van de patiënt verbeterd wordt.

BesteKlinieken.com geeft informatie over Invisalign in Hongarije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Invisalign mondstuk in Hongarije

De gemiddelde prijs van een Invisalign mondstuk in Hongarije is €5.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €4.500 tot €5.500.

ProcedureKosten Hongarije
Invisalign goot5000 €

Wat is een Invisalign mondstuk?

Invisilign®, ook bekend als Clear-Aligner® behandeling, is in Hongarije een discreet alternatief voor de traditionele beugel, die gebruikt wordt om tanden aan te passen en recht te zetten, terwijl de glimlach van de patiënt verbeterd wordt. Met behulp van op maat gemaakte, vrijwel onzichtbare en uitneembare uitlijners van glad plastic kunnen tandartsen in Boedapest Invisalign® op de tanden plaatsen, waardoor ze geleidelijk kunnen bewegen en corrigeren.

Invisalign® maakt doorzichtige aligners – het product bestaat uit een reeks computergegenereerde aligners die op maat gemaakt worden voor het gebit van de patiënt. Door de trays elke twee tot drie weken te wisselen, worden de tanden van de patiënt geleidelijk op de juiste manier uitgelijnd. De plaatjes zijn tijdens de behandeling gemakkelijk te verwijderen, zodat de patiënt normaal kan poetsen, schoonmaken en eten. In vergelijking met een traditionele beugel zijn er geen metalen beugels en zijn de aligners bijna onzichtbaar met het blote oog.

Deze procedure kan helpen bij het corrigeren van ruimte tussen de tanden, kruisbijten, open bijten, crowding en een diepe beet.

Wat houdt de procedure in?

Invisalign® is een zeer populair alternatief geworden. In tegenstelling tot metalen beugels, die lange tijd aan de tanden vast blijven zitten. Invisalign® is een serie uitneembare, doorzichtige plastic uitlijners die uw tanden in de juiste positie en uitlijning brengen. Het gebruik van Invisalign® heeft ook andere voordelen:

  • Comfort – omdat het gemaakt is van dun, flexibel plastic, zal het de zachte weefsels in uw mond niet irriteren, in tegenstelling tot metalen beugels en hun metalen draden.
  • Betere mondhygiëne en voedselkeuzes – Op elk moment tijdens de behandeling kunt u de uitlijners verwijderen zodat u kunt eten en ook minstens twee keer per dag uw tanden kunt poetsen.
  • Een discreet uiterlijk – Invisalign is een onzichtbaar plastic materiaal dat na gebruik onopgemerkt op uw tanden blijft zitten.
  • Bescherming tegen tandenknarsen – het kan ook gebruikt worden als nachtbeschermer om uw tanden te beschermen tegen overmatig tandenknarsen.

Een belangrijk punt om te weten is dat Invisalign® weliswaar een alternatief is voor een traditionele beugel, maar niet voor iedereen geschikt is. Clear aligners worden over het algemeen gebruikt voor patiënten met matig gedrongen tanden of kleine problemen met de ruimte tussen hun tanden. Omdat ze op maat gemaakt worden om goed te passen, kunnen ze het beste gebruikt worden voor volwassenen of tieners. Patiënten met ernstigere problemen met de ruimte tussen de tanden en kiezen, zoals patiënten met overlappingen, onderbijten of kruisbijten, hebben een complexere behandeling nodig.

Voor uw behandeling moet u eerst uw orthodontist raadplegen. Tijdens dit consult ondergaat u een reeks tests, waaronder röntgenfoto’s, digitale scans van uw tanden of foto’s, om uw diagnose te bepalen en uw behandeling te plannen. Het uiteindelijke doel is dat u een gezonde beet heeft, waarbij uw boven- en ondertanden correct geproportioneerd zijn.

Zodra alle tests zijn uitgevoerd, wordt er gespecialiseerde computersoftware gebruikt om een plan te maken voor het verplaatsen van uw tanden van hun huidige positie naar hun best mogelijke positie. Een Invisalign tray in Hongarije wordt gemaakt met behulp van een computer om speciaal ontworpen, lichtgekleurde trays voor u te maken. Uw aligners worden elke twee tot drie weken vervangen, zodat uw tanden uitgelijnd kunnen worden. U moet ze ook twintig tot tweeëntwintig uur per dag gebruiken. Omdat een Invisalign aligner in Hongarije niet-chirurgisch is, is tijdens de hele procedure geen verdoving nodig.

Duur van het verblijf in Hongarije

Omdat dit een niet-invasieve procedure is, kunt u meteen na ontvangst van uw eerste set heldere aligners weer op vakantie. Het is echter essentieel dat u zich aan uw afspraken met uw orthodontist in Hongarije houdt. U zult tijdens uw verblijf meerdere keren naar de tandarts moeten, dus probeer zo lang mogelijk in Hongarije te blijven, met twee weken als absoluut minimum.

Hersteltijd voor een Invisalign aligner in Hongarije

Het aantal aligners dat u gebruikt hangt af van de complexiteit van uw behandelplan. Tijdens de eerste fase van het gebruik van aligners, moet u de eerste paar dagen rekening houden met wat ongemak terwijl uw tanden zich nog aanpassen. U kunt uw dagelijkse activiteiten hervatten zodra uw eerste behandelplan voltooid is, aangezien er geen downtime is.

Duur van de Invisalign behandeling in Hongarije

De duur van uw behandeling hangt ook af van hoeveel tanden correct uitgelijnd moeten worden. Over het algemeen moeten patiënten Invisalign tussen de tien en vierentwintig maanden gebruiken.

U moet hete dranken vermijden wanneer u Invisalign draagt, omdat het gemaakt is van doorzichtig plastic, het kan vervormen door hete vloeistoffen, dranken met een smaakje, dranken die suiker en/of zuur bevatten kunnen gaatjes vormen en/of vlekken maken op Invisalign.

Het is het beste om uw aligners elke keer als u eet te verwijderen, omdat er tandplak en voedselresten in vast kunnen komen te zitten. Dit leidt tot gaatjes en een slechte adem, dus het is erg belangrijk dat u uw tanden na elke maaltijd reinigt.

Slagingskans

Het is heel belangrijk om te weten dat het bereiken van een perfecte glimlach afhangt van uw vastberadenheid. Omdat Invisalign op elk moment verwijderd kan worden, zal het succes van uw behandeling grotendeels afhangen van hoe vaak u de clear aligners gebruikt.

Alternatieven voor Invisalign in Hongarije

Hoewel Invisalign® een geweldig alternatief is voor het rechtzetten van uw tanden en het krijgen van de perfecte glimlach waar u naar streeft, kunnen sommige mensen de behandeling niet betalen. Het goede nieuws is dat er een alternatief is voor doorzichtige aligners, zoals Clear-Correct®, dat ook doorzichtige plastic aligners gebruikt om uw tanden recht te zetten. De totale kosten van dit type aligner zijn over het algemeen lager dan die van Invisalign®. Invisalign® maakt echter gebruik van eersteklas planningssoftware om uw behandelplan te bepalen, waardoor het veel gemakkelijker is om een bevredigend resultaat te bereiken.

Invisalign® vs traditionele beugel

  • Invisalign® kan discreet gedragen worden
  • Invisalign® is comfortabeler, een beugel irriteert en kan soms zelfs de binnenkant van de mond irriteren.
  • Invisalign® is perfect voor sporters, die ze tijdens het sporten kunnen verwijderen.
  • Een beugel is semi-permanent, terwijl Invisalign® op elk moment verwijderd kan worden, waardoor het aantal bezoeken aan de tandarts lager is dan bij Invisalign®.
  • Een beugel kan gebruikt worden om spleetjes op te vullen of tanden sneller recht te zetten.
  • Een beugel kan het eten van bepaalde voedingsmiddelen bemoeilijken, terwijl ze bij Invisalign® tijdens moeilijke maaltijden verwijderd kunnen worden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️