DHI haartransplantatie in Tunesië

haartransplantatie prijs tunesië 1
Geschreven door William

Alles wat u moet weten over DHI haartransplantaties in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle DHI haartransplantatie.

BesteKlinieken.com informeert u over HID haartransplantatie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een HID haartransplantatie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een HID haartransplantatie in Tunesië zijn €2.200. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt 6 tot 8 uur. De verblijfsduur is 4 dagen. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicatie. Het uiteindelijke resultaat is binnen 5 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
DHI haartransplantatie2200 €

Wat is HID haartransplantatie?

HID haartransplantatie in Tunesië houdt in dat individueel geoogste haarfollikels in het transplantatiegebied worden geplaatst met behulp van Choi automatische implanteerpennen.

De 1 mm en 0,6 mm DHI haren tussen de linker- en rechterkant worden gereinigd met de chirurgische entpen en vervolgens direct overgebracht naar de hoofdhuid zonder kanalen te openen.

Deze operatie wordt in twee afzonderlijke fasen uitgevoerd bij de normale methode van haartransplantatie DHI wordt direct genoemd omdat op één punt de implantaten met haar zijn gemaakt.

DHI haartransplantatie procedures worden uitgevoerd met een speciale applicator pen en vereisen intense interesse en inspanning van de kant van een ervaren chirurg.

Bovendien is DHI haartransplantatie duurder dan andere technieken vanwege de kosten van de medische hulpmiddelen die bij haartransplantatie gebruikt worden.

Recentelijk is de DHI methode van haartransplantatie erg populair geworden, en is vergelijkbaar met de FUE techniek. Individueel geoogste haarwortels worden geplaatst met de automatische implantatieapparaten van DHI Hair. De grafts worden op deze manier geplaatst en de wortels worden geplant zonder lang te hoeven wachten.

Bij DHI Hair transplantatie heeft dit geen groot positief effect op de levenscyclus van de haarzakjes. Bovendien kosten de geïmplanteerde hulpmiddelen meer en duurt de DHI Haartransplantatie operatie langer, dus gaat de prijs omhoog.

Hoe werkt DHI Haartransplantatie?

Bij DHI Haartransplantatie in Tunesië worden de haarzakjes uit het donorgebied losgemaakt met een speciaal apparaat en worden de wortels geoogst. De haarfollikels die bij een HID haartransplantatie geplant worden, worden apart geclassificeerd omdat ze een stukje weefsel en haarfollikels bevatten.

Bij HID haartransplantatie worden de meest geschikte hoek en de juiste richtingen voor het transplanteren van de haarzakjes bepaald. De haarzakjes die bij DHI haartransplantatie geoogst worden, worden één voor één in de implanteerpen geplaatst.

Bij HID haartransplantatie worden de punten van de implanteerpen gebruikt in maten die aangepast zijn aan de structuur van de haarfollikels en de dikte van de persoon. Bij HID haartransplantatie worden er geen incisies gemaakt bij het plaatsen van de haarzakjes; er worden ronde gaatjes in de huid gemaakt en de grafts worden daarin geplaatst. Zodra de DHI haartransplantatie voltooid is, gaat de hoofdhuid een snel herstelproces in.

Lees ook: HID haartransplantatie in Turkije

Wat zijn de voordelen?

Door het gelijktijdig openen van het kanaal en het plaatsen van de haarfollikel kunnen de verzamelde haarfollikels zonder lang wachten op hun plaats worden gezet. Dit resulteert in dichtere grafts en een natuurlijker uiterlijk.

Dankzij het speciale instrument wordt de wachttijd voor wortels tijdens de haartransplantatie verkort. Dit minimaliseert het risico op wortelverlies. Bestaand haar wordt niet negatief beïnvloed. Deze methode kan worden toegepast bij patiënten met onvolledig haarverlies. De patiënt herstelt snel. Net als bij FUE en robotische haarchirurgie is de ervaring van degenen die de DHI haartransplantatietechniek toepassen erg belangrijk, omdat deze invloed heeft op het resultaat.

Wat zijn de kenmerken van de pennen (implantaatpennen) die gebruikt worden bij DHI?

HID is een hol artikel met een veermechanisme. Dit veermechanisme duwt de punt nadat deze is uitgerekt en de huid doorboort, waardoor het transplantaat binnenin achterblijft. Hoewel deze pennen eerst ontwikkeld werden voor fijn haar, kwamen er later gespecialiseerde pennen voor dik haar op de markt.

Wat zijn de verschillen tussen de DHI methode en de conventionele FUE?

Een van de belangrijkste verschillen is dat bij de HID methode ongeschoren haar geplant kan worden.

Dit komt omdat de haarfollikels binnen 1 tot 2 minuten na het oogsten uit het donorgebied worden getransplanteerd. De haarzakjes kunnen niet buiten het lichaam wachten.

Dit minimaliseert de kans op beschadiging van de haarzakjes. Haartransplantatie is volledig mogelijk om onderzoek op het gebied van haaruitval te vergemakkelijken. Intensievere haartransplantatie kan worden uitgevoerd, vooral in nauwe gebieden.


Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator zal u gratis helpen om het succes van uw operatie in Tunesië te garanderen. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️