Emax tandheelkundige facings in Turkije

emax tandheelkundige fineer Turkije 1
Geschreven door Maria

Focus op Emax tandheelkundige facings in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor succesvolle Emax facings in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over Emax tandheelkundige facings in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een Emax fineer in Turkije?

De gemiddelde kosten van een Emax fineer in Turkije zijn €230. De tandarts verdooft de tanden. De behandeling duurt 6 dagen. De verblijfsduur in Istanbul is 8 dagen. De prijs varieert afhankelijk van de expertise van de tandarts, het aantal veneers dat geplaatst moet worden en de kaakomvang van de patiënt. Het uiteindelijke resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Zirkonia tandvernis180 €
Keramische tandvernis200 €
Emax tandveneer230 €
Lumineers tandveneer390 €

De Hollywood-glimlach is de laatste jaren helemaal in! Alleen… Voor een perfect gebit hebt u een goed gevulde portemonnee nodig, vooral in Europa. Dankzij ons agentschap kunt u profiteren van de volgende generatie tandheelkundige zorg tegen een scherpe prijs! Ontdek Emax tandvernis in Turkije!

Wat is de Emax tandvernis?

De Emax-behandeling is ontwikkeld door het bedrijf Empress en staat voor Maximum Empress. Een Emax tandvernis is een pelliculaire fineer van versterkt porselein. Het is gebakken en geperst keramiek.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
De kleur voor tandprothesen kiezen

Emax tandprothesen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Elke Emax fineer is doorschijnend en ziet er natuurlijk uit. Bovendien wordt voor de Emax tandprothese in Turkije een materiaal gebruikt dat een hoge weerstand biedt en lang meegaat.

Voor- en na foto’s

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Wie zijn de beste kandidaten?

Om baat te hebben bij een Emax tandvernis in Turkije, moet u een normale tandheelkundige occlusie hebben zonder :

 • Beschadigde tanden,
 • Verkleurde of gevlekte tanden,
 • Gebroken tanden,
 • Oude kronen die vervangen moeten worden..

Belangrijke opmerking: een Emax-veneer kan niet op een tand met tandbederf of op de plaats van een ontbrekende tand worden geplaatst.

De voordelen van Emax-veneers: Dit materiaal is volledig van porselein en heeft geen metalen achterkant. Het is geschikt voor mensen die allergisch zijn voor metaal.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
De kleur van facings kiezen

Het is ook geschikt voor mensen die niet houden van de grijze lijn die op het tandvlees verschijnt wanneer een conventionele kroon wordt ingetrokken. Deze procedure is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De procedure

De schatting wordt gemaakt op basis van de diagnose van onze tandarts, nadat uw medisch dossier is bekeken. Vervolgens zal de kaakchirurg, eenmaal in Turkije, een klinisch onderzoek uitvoeren op basis van uw gebit, om te bevestigen of u in aanmerking komt voor facings in Turkije.

Video over facings

Hebt u HIV? Er is een speciale kliniek voor u ingericht waar Emax tandheelkundige facings in alle veiligheid voor u en het personeel kunnen worden aangebracht.

Vóór het aanmeten

Een pre-diagnose kan op afstand worden uitgevoerd, met name om u een offerte te geven op basis van het aantal facings dat u wilt. Een persoonlijk consult is echter essentieel voordat Emax tandprothesen in Turkije worden aangemeten.

Dankzij een klinisch onderzoek in de Turkse tandartspraktijk kan de chirurg zich ervan verzekeren dat uw tanden in goede gezondheid verkeren.

Un dentiste et une patiente
Een tandarts en een patiënt

De dag van het aanmeten

Emax tandprothesen in Turkije worden op maat gemaakt in een high-tech tandheelkundige praktijk. De behandeling wordt in 2 of 3 sessies in één week uitgevoerd. De procedure wordt in 4 fasen uitgevoerd:

1- Modelleren van de toekomstige glimlach

Hiervoor maakt de cosmetisch tandarts foto’s van uw gebit. Daarna neemt hij of zij de maten op. Vervolgens wordt er een mondstuk in uw mond geplaatst om uw tanden te modelleren.

2- Injecteren van een verdovingsmiddel

Emax tandheelkundige facings worden in Turkije onder plaatselijke verdoving aangebracht. Het verdovingsmiddel wordt gebruikt om de tanden waar de facings worden geplaatst uit te hollen tot een dikte van 2 mm.

3- Nieuwe afmetingen nemen

Nadat uw tanden uitgehold zijn, neemt de tandarts opnieuw de maten op. Vervolgens worden tijdelijke facings erop gelijmd. Net lang genoeg totdat de permanente facings klaar zijn.

Photo avant et après de pose de facettes dentaires
Voor- en na-foto’s van facings

4- Het aanbrengen van permanente Emax-veneers

U hoeft de tanden niet te bewerken zoals bij een kroon of een ander conventioneel fineer. De definitieve Emax-veneers worden in het laboratorium geprepareerd.

Zodra ze klaar zijn (een paar dagen na het gieten). Komt u terug naar de praktijk voor een sessie om uw Emax-veneers permanent in Turkije te laten plaatsen.

Over het algemeen kan de procedure tussen 35 minuten en 4 uur duren. Dit hangt af van het aantal bestelde facings. Bovendien gaat een Emax tandvernis tussen de 10 en 15 jaar mee, mits u een goede mondhygiëne in acht neemt.

Na het aanmeten

Na het aanmeten van een Emax gebitsprothese in Istanbul kunt u gewoon eten. U zult echter waarschijnlijk wat licht ongemak voelen. Dit zal een paar dagen duren, terwijl u aan uw nieuwe mond went.

Twee dagen na de operatie heeft u een medische controle bij uw kaakchirurg. Als alles goed gaat, kunt u naar huis gaan en de aanbevelingen van de arts opvolgen om uw facings in goede conditie te houden.

Sourire
Glimlach

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn wanneer u Emax facings laat plaatsen:

 • Gevoeligheid van de tanden ;
 • Algemeen ongemak ;
 • Ontstoken tandvlees ;
 • Verhoogd risico op beschadiging van de tandpulpa;
 • Contrasterende kleuren tussen verschillende tanden.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van de juiste chirurg in Istanbul, en kies voor een gerenommeerde en ervaren behandelaar.

Dit soort chirurgie is islamitisch en wettig. Het is halal chirurgie, niet haram, omdat het de levenskwaliteit verbetert van degenen die het nodig hebben.

Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat mensen met een handicap volledig gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.

Voorzorgsmaatregelen na Emax tandheelkundige facings in Turkije

Emax is een type tandvernis dat bestand is tegen slijtage en het vasthouden van vlekken. Maar dat betekent niet dat u het niet hoeft te verzorgen. Nadat een Emax tandvernis in Turkije is geplaatst, wordt het aanbevolen dat u :

 • Poets uw tanden na elke maaltijd met een zachte tandenborstel,
 • Spoel uw tanden met mondwater,
 • Elke avond te flossen,
 • Vermijd het kauwen van hard voedsel (met het risico een facet te verliezen zoals Maeva Ghennam)
 • Maak een einde aan slechte gewoonten (nagelbijten, op penpunten bijten, tanden klemmen, enz.)
 • En laat regelmatig een scaling uitvoeren.
Un patient et un dentiste
Een patiënt en een tandarts

Tot slot, we kijken ernaar uit om uw reis naar Istanbul te organiseren, zodat u zosnel mogelijk en tegen de best mogelijke prijs een Hollywood Smile kunt krijgen. Vraag nu een gratis persoonlijke offerte aan!

Hoeveel kost een Emax dental veneer in Turkije?

In Turkije kost een Emax tandfineer €250 per tand bij een van de beste tandheelkundige klinieken. In Europa is de prijs van een enkele Emax tandfineer €1.200. Deze prijs is inclusief pre-operatief consult, röntgenfoto, afdruk, plaatsing, verdoving, hotel en vervoer van en naar het vliegveld.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw procedure tot een succes te maken, en tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe veroudert een Emax tandfineer in Turkije?

Emax facings zijn erg populair omdat ze beter verouderen dan composiet facings. Emax-folies gaan 10 tot 15 jaar mee en krimpen niet. Slechte mondhygiëne kan er echter voor zorgen dat Emax-veneers afbladderen of eraf vallen.

U kunt de kleur en vorm van Emax facings in Istanbul kiezen. Emax facings zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en worden in het laboratorium vervaardigd volgens het model dat tijdens de preoperatieve consulten met behulp van software is opgesteld.

Nee, het aanbrengen van Emax facings is een onomkeerbare operatie. Sterker nog, als de plaatsing succesvol is, kunt u de komende 15 jaar met een gerust hart doorgaan, mits u een goede mondhygiëne in acht neemt. Overigens kan deze techniek 1 of 2 keer in een mensenleven herhaald worden.

Het is zeldzaam, maar mogelijk, dat facings eraf vallen. Als dat gebeurt en als de afgevallen fineer nog intact is, kan deze weer worden vastgelijmd. Dit verlengt de levensduur. Er moet echter nog meer zorg worden besteed aan het opnieuw hechten van een afgevallen fineer.

Een Emax tandvernis geeft u symmetrische tanden en een glimlach die oogverblindend wit is. Om dit resultaat te bereiken, moet er een paar millimeter glazuur verwijderd worden om de facings aan te brengen. Maar wees gerust, deze procedure beschadigt uw tanden niet.

Nee, u voelt geen pijn tijdens deze ingreep. Want Emax tandvernisjes worden onder plaatselijke verdoving aangebracht. Het enige nadeel is dat de procedure onomkeerbaar is. Maar het resultaat komt over het algemeen overeen met de verwachtingen van patiënten.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️