Lumineers tandheelkundige facings in Turkije

facets lumineers prijs Turkije 1
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over lumineers in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Onze tips voor succesvolle Lumineers® veneers.

BesteKlinieken.com geeft informatie over Lumineers tandheelkundige facings in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van Lumineers tandheelkundige facings in Turkije

De gemiddelde prijs van een Lumineers® tandvernisje in Istanbul, Turkije is €300. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €180 tot €390. De prijs varieert afhankelijk van de reputatie van de kliniek en de hoeveelheid facings.

De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt een week. De verblijfsduur in Istanbul is 8 dagen, met 4 tandartsbezoeken. De prijs is inclusief de ingreep en medicatie. Het eindresultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Zirkonia fineer180 €
Keramische tandvernis200 €
Emax tandveneer250 €
Lumineers tandveneer390 €

Wat zijn Lumineers tandheelkundige facings?

Lumineers facings zijn ultradunne beschermlaagjes voor uw tanden, gemaakt van natuurlijk uitziend porselein of een ander hoogwaardig materiaal. Ze geven onmiddellijk resultaat zodra ze bevestigd zijn, zodat u een ideale glimlach krijgt. Deze procedure is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Ze behandelen kleine onvolkomenheden in uw glimlach die geen grote cosmetische behandeling rechtvaardigen en kunnen naadloos over uw bestaande tand of kies worden aangebracht.

De ingreep is over het algemeen veel minder invasief dan het aanbrengen van een porseleinen facing. Lumineers in Istanbul of Antalya zijn gemaakt van porselein, een extreem sterk en duurzaam materiaal.

Avant la pose de facettes dentaires Lumineers
Vóór het aanbrengen van Lumineer tandheelkundige facings

Een tandvernis is een van de populairste manieren om de vorm, het uiterlijk en de kleur van een tand te veranderen. Vandaag de dag hebben patiënten meer mogelijkheden dan ooit tevoren dankzijverbeterde technologieën, materialen en technieken.

Turkse tandheelkundige klinieken zijn gespecialiseerd in een relatief nieuw type fineerbehandeling, Lumineers® genaamd. Als u cosmetische veranderingen aan uw glimlach wilt aanbrengen, kunnen Lumineers-veneers de ideale oplossing zijn.

In de meeste gevallen kunnen Lumineers in Turkije gebruikt worden om een sterke, persoonlijke glimlach te creëren en onvolkomenheden te bedekken. Lumineers zijn dun en vereisen dat er een paar millimeter glazuur van het tandoppervlak wordt verwijderd voordat ze worden aangebracht. Lumineers® facings in Istanbul en Antalya kunnen direct over de oorspronkelijke tandstructuur worden geplaatst.

Choix de teinte de facette dentaire Lumineers
Keuze van de kleur van Lumineers® facings

Lumineers facings in Turkije kunnen het uiterlijk van scheve en scheve tanden verbeteren, u een wittere, stralende glimlach geven, een gebarsten of afgebroken tand verbergen, kloven tussen tanden bedekken, er op een comfortabele manier natuurlijk uitzien, u een dun laagje porselein op elke tand geven, gemakkelijk te onderhouden zijn met een sterk, duurzaam oppervlak.

Facings in Turkije worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Tandfeneers worden gezien als een permanente oplossing voor kleine onvolkomenheden aan de tanden, zoals verkleuringen, barstjes, chips en zelfs sterk verkleurde of verkleurde tanden of tandvullingen.

Facings worden gebruikt als masker om onvolkomenheden aan het oppervlak van uw tanden te verbergen. De tandarts in Turkije in ons tandheelkundig centrum in Istanbul en Antalya zal u traditionele facings, porseleinen facings of Lumineers® facings aanbieden na controle van het botniveau in de tandkliniek.

Voor- en na foto’s

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Waarom Lumineers facings kiezen?

Lumineers zijn een uniek type fineer. Het belangrijkste voordeel van Lumineers veneers is dat ze niet dezelfde mate van voorbereiding van het tandoppervlak vereisen als traditionele veneers, omdat ze extreem dun zijn en snel aan het tandoppervlak worden gehecht.

Lumineers fac ings zijn een uitstekende optie voor het snel transformeren van uw glimlach in het geval van kleine gebitsimperfecties. De beste optie om uw glimlach te verbeteren en er esthetisch natuurlijker uit te laten zien is een bezoek aan de tandheelkundige kliniek in Istanbul of Antalya, en een volledige set facings zal worden aangeboden als onderdeel van de beste service aan de patiënt.

Als er een spleet tussen uw tanden zit en u zich daarvoor schaamt. Lumineers is een snelle, niet-invasieve procedure om de ruimte tussen uw tanden weg te werken.

Ze kunnen uw tanden een natuurlijke, gezonde uitstraling geven en omdat ze erg dun zijn en op hun plaats worden gehouden door een speciale sterke verbinding (een beetje zoals superlijm), is er maar weinig voorbereiding nodig.

En het kan de kleur, vorm en stand van tanden verbeteren. Er kan een specifieke kleur porselein gekozen worden om de juiste kleur te geven aan een enkele verkleurde of bevlekte tand, of om de voortanden (meestal de boventanden) in het algemeen op te fleuren.

Een fineer kan een afgebroken tand er weer intact uit laten zien. Het porselein bedekt de hele voorkant van de tand, waarbij een dikker gedeelte het afgebroken deel vervangt. Facings kunnen ook gebruikt worden om kleine spleetjes te vullen wanneer orthodontie (beugels) niet geschikt is. Als een tand of kies een beetje uit het lood staat, kan er soms een facing worden geplaatst om de tand of kies op één lijn te brengen met de andere tanden of kiezen.

Als u afwijkingen of defecten aan uw tanden heeft, werkt composietbitumen ook heel goed. De bonding gaat niet zo lang mee als een veneer of Lumineer, en de kleur is dof en reflecteert geen licht zoals een Lumineer; het positieve van bonding is echter dat het betaalbaar is in vergelijking met een veneer of Lumineer.

Voordelen van Lumineers tandheelkundige facings

Coquille de facettes dentaires
Facingschaal

Lumineers tandheelkundige facings bieden een groot aantal voordelen ten opzichte van vergelijkbare behandelingen. Het belangrijkste voordeel voor angstige patiënten die een tandheelkundige kliniek bezoeken, is dat er geen pijnlijke veranderingen aan de tanden nodig zijn voordat Lumineers worden aangebracht. De afdekkingen zelf zijn zo dun en onopvallend dat spraak en eten er zelden onder lijden.

Hier zijn enkele andere voordelen van Lumineers:

 • Ze gaan meer dan 20 jaar mee.
 • Geen bruut boren in de interne mechanismen van de tand
 • Geen injecties.
 • Geen pijn of ongemak.
 • Slechts twee tandartsbezoeken nodig aan een tandheelkundige kliniek in Turkije.
 • Er kunnen meerdere Lumineers tegelijk worden geplaatst.
 • Perfecte, parelwitte tanden die er bijna uitzien als natuurlijke tanden.
 • Veel fijnere dekking.
 • Een volledig omkeerbare behandeling.
 • Het resultaat is een perfecte glimlach.

Een ander voordeel van Lumineers facings is dat u geen tijdelijke facings hoeft te dragen terwijl u wacht tot uw permanente facings door het tandtechnisch laboratorium zijn gefreesd.

Na een eerste afspraak voor traditionele facings moet u tot uw volgende afspraak tijdelijke tanden dragen om uw nu gevoelige tand te beschermen en het misvormde uiterlijk te verbergen.

Deze tijdelijke tanden worden niet op maat gemaakt door een tandtechnisch laboratorium en passen mogelijk niet bij uw glimlach. Daarom zijn veel patiënten ontevreden over het uiterlijk en het gevoel van tijdelijke facings.

Sourie d'une patiente
De glimlach van een patiënt

Wat maakt Lumineers facings anders?

Lumineers facings zijn gemaakt van porselein, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke sterkte. Hoewel Lumineers veel dunner zijn dan porseleinen facings, zullen ze minder snel breken of afbreken. Bovendien kan de kleur van het porselein veranderd en gebalanceerd worden. Dit betekent dat er verschillende niveaus van ondoorschijnendheid en doorschijnendheid bereikt kunnen worden.

Een van de belangrijkste redenen waarom Lumineers tandheelkundige facings zo gemakkelijk aan te brengen zijn, is dat er van tevoren weinig gravures gemaakt hoeven te worden. Bij porseleinen facings moet het gebit mogelijk permanent worden gewijzigd of geboord om de best mogelijke pasvorm te garanderen.

Dental Lumineers bieden echter een prachtig eindproduct zonder boren, verdoving of uitgebreid etsen bij een bezoek aan een tandheelkundige kliniek in Turkije.

Dit alleen al kan de tijd die in de tandartsstoel wordt doorgebracht met bijna de helft verminderen in vergelijking met traditionele facings, en er wordt een hoogwaardige service geboden om de beste glimlach te ontwerpen.

Coquille de facettes dentaires
Tandheelkundige facings

Tijdens het eerste bezoek kan de tandarts een beetafdruk en röntgenfoto’s maken om te bepalen hoe de tanden precies op elkaar passen. De beetafdrukken worden naar het laboratorium gestuurd, zodat uw Lumineers op maat gemaakt kunnen worden.

De tandarts onderzoekt de tanden ook zorgvuldig om er zeker van te zijn dat er geen tandbederf of tekenen van tandvleesaandoeningen zijn. Samen met de tandarts en zijn team kiest u de kleur van de Lumineers (misschien passend bij uw pas gewitte tanden) en bespreekt u het gewenste transparantieniveau.

Tijdens de tweede afspraak worden de Lumineers op de tanden bevestigd. Zodra de Lumineers op hun plaats zitten, polijst de tandarts ze zorgvuldig totdat ze helemaal glad zijn. Het voordeel van dit gladmaken is dat bacteriën en kleurstoffen zich niet gemakkelijk aan het oppervlak van de Lumineers kunnen hechten.

Tot slot worden de Lumineers uit elkaar gehaald. Tot dit punt zitten ze nog vast op de plek waar de occlusale indrukken suggereren dat de tanden elkaar van nature zouden ontmoeten. De behandeling is klaar, met een prachtige witte glimlach en perfecte, gezonde tanden als resultaat.

Test de la couleur d'une facette dentaire
De kleur van een veneer testen

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er zijn zelden risico’s verbonden aan Lumineers tandheelkundige facings:

 • Gevoeligheid van de tanden ;
 • Kleur inconsistenties;
 • Tandvleesontsteking;
 • Irritatie van het tandvlees;
 • Verkeerde plaatsing van facings;
 • Kleurverschillen tussen uw tanden en de facings.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van de juiste chirurg in Istanbul, en kies voor een gerenommeerde en ervaren behandelaar.

Bovendien is deze operatie toegestaan in de Islam. Het is een halal operatie, geen haram, omdat het een medisch voordeel biedt en iemands levenskwaliteit verbetert.

Hoe lang blijven ze zitten?

Lumineers zijn een soort vooruitstrevende facings die zorgen voor een snelle en pijnloze Hollywood-glimlach. Lumineers zijn sterk en duurzaam, net als natuurlijke tanden.

Veel patiënten verkiezen Lumineers boven traditionele facings omdat Lumineers weinig of geen voorbereiding vereisen. Lumineers tandheelkundige facings zijn ontworpen om 10 tot 20 jaar mee te gaan bij een goede mondhygiëne en verzorging.

Dit betekent tweemaal per dag poetsen, dagelijks flossen en regelmatige controles bij tandartspraktijken in Turkije. Dit zorgt ervoor dat uw tanden en tandvlees in goede gezondheid zijn, waardoor u een glimlach krijgt die nog jaren meegaat.

Tijdens deze jaren kunnen tandheelkundige behandelingen zonder zorgen worden uitgevoerd voor Lumineers. Ze hebben ook een garantie van 5 jaar en kunnen gratis worden vervangen. Vraag uw tandarts om meer informatie, want er gelden enkele beperkingen.

Hoeveel kost een Lumineers tandvervinger?

De kosten van Lumineers tandverstevigers in Turkije kunnen variëren afhankelijk van de tandartspraktijk en het aantal tanden dat moet worden behandeld. De prijs van een Lumineers tandheelkundige behandeling in Turkije voor één tand ligt echter over het algemeen tussen de €350 en €500.

Schéma d'une pose d'une facette dentaire
Schema van een tandvernisbehandeling

Kunnen Lumineers fineren op andere fineren worden aangebracht?

Als de fineer loslaat of beschadigd raakt, moeten patiënten niet proberen deze zelf te repareren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Bewaar de restauratie totdat u langs kunt komen, zodat de tandarts het probleem kan beoordelen en de beste aanpak kan bepalen. Hij kan de lichte veneers misschien repareren of vervangen als er voldoende schade is. De tandheelkundige behandeling wordt aan de patiënt overgedragen en de tandkliniek kan zonder pijn met het consult beginnen.

Voor wie zijn Lumineers?

Lumineers tandheelkundige facings kunnen geschikt zijn voor iedereen die een pijnloze glimlach wil. Vier van de vijf terugroepingspatiënten zijn kandidaat voor Lumineers. Tandheelkundige Lumineers zijn de grootste stap op weg naar de glimlach die patiënten willen.

Deze “glimlachvormers” in de vorm van contactlenzen zijn zo dun en toch zo sterk, dat er geen gevoelige tandstructuur verwijderd hoeft te worden, geen verdoving nodig is, geen tijdelijk kunstgebit nodig is en er dus geen pijn is. Wat het glimlachprobleem van de patiënt ook is, Lumineers is de perfecte oplossing.

Tieners en pre-tieners kunnen baat hebben bij Lumineers en voordat er een behandelplan wordt opgesteld in de tandheelkundige kliniek in Turkije, maakt de tandarts een röntgenfoto van de patiënt voor een normale controle. Patiënten met HIV komen ook in aanmerking.

Daarnaast zorgen we ervoor dat mensen met beperkte mobiliteit (PRM) gemakkelijk toegang hebben tot alle delen van onze faciliteit.

Hoeveel kost een Lumineers tandfineer?

In Turkije kost een Lumineers tandfineer gemiddeld €390, met een minimum van €180 en een maximum van €390. In Istanbul zijn de prijzen altijd iets duurder dan in Ankara, Antalya of Izmir. Deze prijs varieert afhankelijk van het aantal veneers dat geplaatst moet worden en de reputatie van de kaakchirurg.


Als u moeite heeft met het maken van een keuze, kunnen wij u helpen om uw procedure tot een succes te maken, en tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan Lumineers fineren mee?

Lumineers tandheelkundige facings zijn bijzonder duurzaam. Dankzij het nauwgezette productieproces kunnen ze meer dan 20 jaar meegaan. Met de juiste zorg kunt u nog vele jaren genieten van een stralende lach.

Nee, Lumineers facings kunnen op elke leeftijd worden aangebracht. Ze kunnen beschadigde, versleten of verkleurde tanden corrigeren bij zowel jonge als oude patiënten. Ze kunnen zelfs over een bestaand kunstgebit worden aangebracht om het uiterlijk ervan te corrigeren.

Lumineers tandheelkundige facings hebben een garantie van 5 jaar vanaf de dag dat ze zijn aangebracht, waar ook ter wereld. Als er zich een probleem voordoet, is dat meestal tijdens deze periode. Dit is echter zeer zeldzaam en de meeste Lumineers facings gaan meer dan 20 jaar probleemloos mee.

Ja, Lumineers facings kunnen worden aangebracht om de ruimte tussen twee tanden te maskeren of te verkleinen, inclusief de ruimte tussen de “gelukkige tanden”. De patiënt krijgt een glimlach terug waar hij of zij helemaal blij mee is, zonder dat er een tijdrovende orthodontische behandeling nodig is.

Om te profiteren van de beste prijzen, is het een goed idee om uw facings in het buitenland te laten plaatsen. Hongarije is een van de leiders op het gebied van tandartstoerisme, met lage prijzen en topkwaliteit. Roemenië en Turkije bieden ook uitstekende, goedkope diensten voor tandheelkundige facings en kronen.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️