Borstlift met prothesen in Turkije

prijs borstlift met prothesen 1
Geschreven door Émilie

BesteKlinieken.com informeert u over borstlift met prothesen in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een borstlift met prothesen in Turkije?

De gemiddelde kosten van een borstlift met prothesen in Istanbul, Turkije zijn €2.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.100 tot €2.900.

ProcedureKosten Turkije
Borstlift met prothesen2500 €

Wat is een borstlift met prothesen?

Een borstlift met prothesen in Turkije is een procedure die gebruikt wordt om de borsten een nieuwe vorm te geven en te liften. Bij deze techniek implanteren we een ronde of anatomische prothese om het volume of de vorm te herstellen en zo een beter resultaat te krijgen. Dit is een ideale oplossing voor vrouwen die het uiterlijk van hun borsten willen herstellen. Ze zullen hoger en steviger lijken.

Waarom verslappen borsten?

De grootte van de borstklier, de hoeveelheid vet en vooral de kwaliteit van de huid zijn de belangrijkste factoren die het doorhangen of hangen van de borsten beïnvloeden. Als een vrouw een dunne, kwetsbare huid heeft, zal deze eerder verslappen en zullen de borsten na verloop van tijd hangen. Zwangerschapsstriemen komen ook vaak voor bij dit type patiënt als zij veel gewichtstoename en -afname doormaakt.

Veranderingen in levensstijl en gewicht kunnen de noodzaak voor een borstlift versnellen. Vrouwen met slechte gewoonten of een ongezond dieet kunnen in gewicht toenemen of de kwaliteit van hun weefsels veranderen.

Zwangerschap en borstvoeding is een periode waarin de grootte en het gewicht van de borstklieren toenemen, en als dit eenmaal voorbij is, kunnen de borsten leeglopen en verslappen.

Borstlift met prothesenin Istanbul

Borstlifting met prothesen in Turkije, ook wel mastopexie genoemd, is een van de moeilijkste esthetische borstoperaties, dus het is essentieel om een goede plastisch chirurg te kiezen. De complexiteit ligt in de diagnose, de keuze van de borstprothesen en de operatietechniek zelf.

De diagnose van borsttose is erg belangrijk. Tijdens het consult in Istanbul worden aspecten zoals de mate van verzakking en de kwaliteit van het weefsel beoordeeld. Een juiste beoordeling is essentieel voor het plannen van de operatie en het kiezen van de juiste borstprothese. Een verkeerde diagnose kan leiden tot een onbevredigend resultaat voor de patiënte en kan haar zelfs dwingen tot een tweede operatie.

Zie ook: Borstvergroting in Turkije

Met deze chirurgische techniek in Turkije kunnen we de positie en grootte van de borstklier, de areola’s en de hoeveelheid vet veranderen. We zullen ook de bovenpool opvullen met een prothese en moeten mogelijk wat huid verwijderen, wat kan helpen om wat striae te verwijderen. Maar hoe minder huid we hoeven te verwijderen, hoe kleiner het litteken zal zijn.

Dit is een complexe ingreep, maar wel een die u mooiere borsten kan geven waar ze horen. In de handen van een goede plastisch chirurg is het een zeer effectieve en veilige ingreep waardoor u er jarenlang op uw best uit blijft zien.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️