Prijs van blepharoplastie in Dubai

prijs blepharoplastie dubai 1
Geschreven door Melissa

Blepharoplastie in Dubai is een permanente oplossing om ooglidproblemen te corrigeren. Blepharoplastie wordt voornamelijk uitgevoerd om cosmetische redenen, maar het kan ook het gezichtsvermogen verbeteren bij oudere mensen bij wie het gezichtsvermogen wordt belemmerd door verslapte bovenoogleden.

BesteKlinieken.com geeft informatie over blepharoplastie in Dubai en helpt u een operatie te boeken bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van blepharoplastie in Dubai

De gemiddelde kosten van een blepharoplastie in Dubai zijn €1.800. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van €1.500 tot €2.100.

ProcedurePrijzen Dubai
Blepharoplastie1800 €

Wat is blepharoplastie?

Blepharoplastie verwijdert overtollige huid van de bovenste oogleden en verslapping van de onderste oogleden. De ooglidlift behandeling wordt vaak gevolgd door een wenkbrauw- en voorhoofdslift (browplasty) om het resultaat van de blepharoplastie te versterken.

Een ooglidlift in Dubai is een van de standaard plastische chirurgische ingrepen die in Dubai worden uitgevoerd. Overtollige huid op het bovenste ooglid belemmert het zicht door overtollige vetkussentjes te verwijderen, en het ooglid wordt gecorrigeerd zodat het goed over de oogrand valt. Ooglidlifting is zeer de moeite waard voor mensen met hangende oogleden, omdat het een jeugdig, verjongd uiterlijk kan geven.

Blepharoplastie in Dubai is een permanente oplossing om ooglidproblemen te corrigeren. Blepharoplastie wordt voornamelijk uitgevoerd om cosmetische redenen, maar het kan ook het gezichtsvermogen verbeteren van oudere mensen bij wie het gezichtsvermogen wordt belemmerd door verslapte bovenoogleden.

Diagnose

Veel mensen kiezen voor een gezichts- of halslift, maar een eenvoudige, veilige blepharoplastie kan een verbazingwekkend effect hebben. Wanneer overtollige huid van het bovenste ooglid wordt verwijderd, is het effect dramatisch. De kosten van een blepharoplastie hangen af van het type ooglidlift.

Mogelijke oorzaken

Met het ouder worden neemt de productie van elastine en collageen aanzienlijk af; collageen is het basiselement dat de structuur van de huid in stand houdt. Elastine houdt de huid soepel. Hoe meer deze twee proteïnen afnemen, hoe meer de huid haar stevigheid verliest en gaat verslappen en hangen. Blepharoplastie houdt in dat overtollig vet van het bovenste ooglid wordt verwijderd en dat de verzakking van het onderste ooglid wordt verminderd.

Tekenen en symptomen

Raadpleeg een chirurg in Dubai om uit te zoeken of het tijd is voor een blepharoplastie. Als de huid boven het oog gezwollen en verslapt is, of als de zak onder het oog prominent aanwezig is, dan is het tijd om de situatie te verhelpen. Het bovenste ooglid kan het zicht belemmeren en het onderste ooglid kan hangen, waardoor het oogwit bloot komt te liggen, dus een blepharoplastie lost al deze problemen op en herstelt het zelfvertrouwen.

Hoe werkt de procedure?

Bij een ooglidliftoperatie wordt overtollig vet of spier van de huid verwijderd. Als er een prominente zak onder het oog zit, wordt deze door een kleine incisie gecorrigeerd.

Wie heeft een blepharoplastie nodig?

De meeste mensen krijgen na hun vijfendertigste te maken met verslapte oogleden, maar sommige mensen met genetische factoren kunnen al eerder symptomen krijgen.

Raadpleeg een chirurg

Zodra de patiënt heeft besloten om van het kwaad van verstopte oogleden af te komen, belt u de chirurg om een afspraak te maken. Geef aan wat uw doel is en waarom u voor een blepharoplastie in Dubai kiest, zodat de arts een stap verder kan gaan. De chirurg zal uw huidige gezondheidstoestand beoordelen, uw medische geschiedenis doornemen en uitleg geven over de beschikbare soorten ooglidlifting, de risico’s en mogelijke complicaties.

Voorbereiding vóór de operatie

Iemand moet de patiënt begeleiden, mee naar huis nemen en blijven tijdens de blepharoplastie. Sommige patiënten hebben na de operatie last van droge ogen, wat over het algemeen binnen twee weken verdwijnt. IJskompressen, ijsblokjes, schone handdoeken en gaaskompressen moeten thuis beschikbaar zijn. Patiënten wordt geadviseerd om geen aspirine en andere ontstekingsremmers meer te gebruiken, omdat dit het risico op bloedingen verhoogt.

Wat u moet weten

 • Duur van de operatie
  Blepharoplastie duurt over het algemeen ongeveer twee uur als beide oogleden tegelijkertijd worden geopereerd. Patiënten kunnen ongemak, pijn en een blauw oog ervaren na de ooglidlift. De zwelling en blauwe plekken blijven twee weken en de hechtingen worden na vijf tot zeven dagen verwijderd.
 • Hersteltijd
  Na de blepharoplastie blijven de hechtingen een week zitten. Blauwe plekken en zwelling zijn veel voorkomende symptomen na een ooglidlift, maar na een week of twee keert de normale toestand weer terug. Het genezingsproces varieert afhankelijk van het immuunsysteem van de patiënt.
 • Verdoving
  In Dubai kan een ooglidlift veilig worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, schemerverdoving of algehele verdoving. De plaatselijke verdoving wordt toegediend in het specifieke gebied waar de operatie wordt uitgevoerd. De bovenste oogleden worden gevoelloos en blijven dat gedurende de hele operatie.
 • Verblijf in het ziekenhuis
  Blepharoplastie wordt over het algemeen poliklinisch uitgevoerd. Er wordt een zalf op de ogen aangebracht om ze vochtig te houden, in combinatie met koude compressie terwijl de patiënt herstelt. Als gevolg van de zalf wordt het zicht wazig en is het gevoelig voor licht.

Risicofactoren

Complicaties en ongewenste resultaten zijn zeer zeldzaam na een blepharoplastie. Bloedingen, infecties, droge ogen, pigmentatie van de oogleden, gezichtsverlies en het onvermogen om de ogen volledig te sluiten zijn de zeldzaamste complicaties die optreden na een blepharoplastie. Als een van deze complicaties optreedt, moet de patiënt zo snel mogelijk de chirurg raadplegen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Melissa

Mijn naam is Mélissa en sinds 2014 werk ik als medisch en wetenschappelijk schrijver. Ik heb uitgebreide ervaring in het schrijven van regelgevende en medico-marketingdocumenten over een breed scala aan therapeutische gebieden.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️