Prijs van een emax keramische kroon in Hongarije

emax keramische kroon prijs hongarije 1
Geschreven door Melissa

Alles wat u moet weten over emax keramische kronen in Hongarije! Wat is de gemiddelde prijs in Boedapest? Ons advies voor een succesvolle emax keramische kroon in Hongarije.

BesteKlinieken.com informeert u over de Emax keramische kroon in Hongarije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Emax keramische kroon in Hongarije

De gemiddelde kosten van een Emax keramische kroon in Boedapest, Hongarije zijn €420. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €350 tot €490.

ProcedureKosten Hongarije
Emax keramische kroon420 €

Wat is een Emax keramische kroon?

Een Emax keramische kroon in Hongarije is een zeer veelzijdig type tandheelkundige restauratie, dat zowel in de cosmetische als in de restauratieve tandheelkunde wordt gebruikt. Wij helpen elk jaar veel mensen met tandheelkundige kronen in Boedapest omdat onze kronen van zeer hoge kwaliteit zijn en goedkoper dan in veel andere landen.

Een tandkroon wordt gebruikt om het deel van een natuurlijke tand boven de tandvleeslijn na te maken en kan worden gebruikt om een beschadigde, rotte of zwaar gevulde tand te omsluiten om hem stevigheid, functie en een beter uiterlijk te geven. Hij kan ook worden gebruikt om een ontbrekende tand te herstellen wanneer er een tandheelkundig implantaat is geplaatst.

Het type tandkroon dat u in Boedapest, Hongarije, in het buitenland krijgt, is vergelijkbaar met een particuliere behandeling in Europa, maar tegen veel lagere kosten.

In Hongarije kost een standaardkroon van een ervaren en bekwame tandarts ongeveer €200 of minder, vergeleken met €800 tot €1000 voor een privétandarts in Europa. De kwaliteit van kronen die door NHS-tandartsen worden geleverd, is over het algemeen niet te vergelijken met wat u zou krijgen als u particulier zou betalen.

Perfect gemaakte tandkronen

Wanneer tandkronen worden samengevoegd tot een meervoudige restauratie, wordt dit een brug genoemd. Elk jaar worden er honderdduizenden kronen gemaakt door Hongaarse tandartsen en tandtechnici voor patiënten die naar Hongarije komen voor een goedkope behandeling.

Om de perfecte kroon te krijgen, moet de tandarts een goede relatie hebben met een professionele tandtechnicus om een hoogwaardige kroon van de juiste grootte, vorm en kleur te produceren, die er optimaal uitziet en optimaal functioneert. Tandheelkundige klinieken in Hongarije hebben hun eigen tandprotheselaboratorium om de best mogelijke resultaten te garanderen.

Tijdelijke kronen

De meeste patiënten krijgen wel eens te maken met tijdelijke kronen. Als u alleen naar Hongarije gaat voor kronen of bruggen, zult u waarschijnlijk op zeer korte termijn tijdelijke tanden hebben, omdat er slechts vier of vijf dagen zitten tussen de eerste voorbereiding en de uiteindelijke plaatsing. Tussen de eerste voorbereiding en de uiteindelijke plaatsing zitten namelijk maar vier of vijf dagen. Kort na de voorbereiding zal uw tandarts of tandtechnicus op zeer korte termijn tijdelijke tanden voor u maken, zodat u comfortabeler kunt eten en zich goed in uw vel voelt.

Als u tandheelkundige implantaten heeft en 3 tot 6 maanden moet wachten voordat u uw nieuwe permanente kronen krijgt, zal de tandtechnicus tijdelijke kronen van zeer hoge kwaliteit maken, die er goed uitzien en functioneren zonder te breken. Het duurt iets langer om ze te maken en ze kosten iets meer, maar ze zijn het waard en zullen u van dienst zijn totdat uw permanente kronen gemaakt zijn.

Permanente kronen

Patiënten die een bezoek brengen aan Boedapest, Hongarije, mogen alleen kronen van de hoogste kwaliteit verwachten.

Gewoonlijk zijn kronen voor reizigers volledige porseleinen kronen die op een metalen of keramische structuur zijn vastgesmolten. Dit betekent dat de voorkant, zijkanten en achterkant van de kroon van porselein zijn, zonder zwarte lijnen rond het tandvlees. U kunt verwachten dat de kroon de juiste maat, vorm en kleur heeft, professioneel vervaardigd is voor een natuurlijke uitstraling en een uitstekende levensduur.

Materialen

Hoewel er veel verschillende materialen door tandtechnici worden gebruikt om kronen te maken, zullen we ons concentreren op de twee belangrijkste soorten:

Porselein versmolten met metaal – Dit is het meest gebruikte materiaal ter wereld. Een porseleinen tandkroon wordt vervaardigd en met metaal versmolten voordat hij op uw natuurlijke tand of tandheelkundig implantaat wordt vastgecementeerd. Als het porselein niet met een metalen structuur versmolten is, is het porselein te breekbaar en zal het breken. De metalen structuur in de kroon zorgt voor de sterkte. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor de structuur van de kroon, waaronder nikkelvrij metaal, titanium, goud en goudlegeringen.

Zirkonium tandheelkundige kronen en bruggen

Met zirkonium versmolten porselein – Dit is een relatief nieuw materiaal waarbij porselein met zirkonium versmolten is in plaats van metaal. Het voordeel van zirkonium is dat het geen metaal bevat en wit van kleur is, in tegenstelling tot metaal. Zirkonium is duurder, maar wordt gebruikt als de best mogelijke afwerking vereist is.

Er zou geen verschil moeten zijn tussen de kwaliteit van de twee materialen en de tandarts moet alle preparaties en aanpassingen volgens dezelfde kwaliteitsnormen blijven uitvoeren. De technicus zal de beste kwaliteit materialen blijven gebruiken en deze volgens hoge normen vervaardigen.

De meeste patiënten kiezen voor porselein versmolten met metaal als ze voor kronen kiezen, omdat ze ongelooflijk mooi zijn en voor alle budgetten geschikt zijn. Zirkonium is populair, maar het type patiënt dat voor dit materiaal kiest, is bereid om veel meer te betalen voor een betere esthetiek.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Melissa

Mijn naam is Mélissa en sinds 2014 werk ik als medisch en wetenschappelijk schrijver. Ik heb uitgebreide ervaring in het schrijven van regelgevende en medico-marketingdocumenten over een breed scala aan therapeutische gebieden.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️