Lumineers tandheelkundige facings in Tunesië

prijs tandheelkundige fineer 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over lumineers in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde lumineers fineerbehandeling in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over Lumineers tandheelkundige fineer in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van Lumineers tandheelkundige facings in Tunesië

De gemiddelde prijs van een Lumineers tandvernisje in Tunesië is €370. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €300 tot €440.

ProcedureKosten Tunesië
Lumineers tandvernis370 €

Wat is een Lumineers tandvernisje?

Lumineers is een grote naam op het gebied van veneers en heeft een reputatie opgebouwd dankzij zijn marketinginspanningen en de kwaliteit van het product dat het aanbiedt.

Het mooie van Lumineers facings is dat ze op het oppervlak van de tand kunnen worden vastgehecht, net als een kunstnagel. De tand hoeft niet “geprepareerd” te worden – d.w.z. het glazuur hoeft niet verwijderd te worden – om de facing te kunnen plaatsen. Enthousiaste patiënten vinden het de gouden standaard in facings, en vragen bij naam naar Lumineers.

Niet alle patiënten zijn echter goede kandidaten voor Lumineers. Mijn ervaring is dat één op de tien patiënten kandidaat is voor no-prep veneers en zes op de tien patiënten voor minimal-prep veneers.

Wie is een goede kandidaat voor Lumineers?

No-prep en minimal-prep veneers zijn alleen geschikt voor patiënten met gezonde tanden die volume aan hun glimlach moeten toevoegen. Dit kunnen ook patiënten zijn die een tandextractie hebben ondergaan of die opvallende spleten tussen hun tanden hebben.

Veneers zijn een additieve procedure, en zelfs de dunste veneers voegen volume toe aan de tand. Omdat Lumineers weinig of geen voorbereiding nodig hebben, geven ze een volumineuze esthetiek aan een al volle glimlach. Dit kan er onnatuurlijk uitzien en aanleiding geven tot de Hollywood-glimlach die veel mensen proberen te vermijden.

Lees ook: Prijs van tandheelkundige facings in Turkije

Kan ik mijn glimlach verbeteren zonder Lumineers?

Als ik patiënten zie die geïnteresseerd zijn in Lumineers, is het niet zozeer dat ze Lumineers willen. Ze willen hun glimlach verbeteren door middel van cosmetische tandheelkunde. Lumineers zijn gewoon de naam die ze kennen.

DURAthin veneers zijn een ander merk dat we vaak in onze praktijk gebruiken voor no-prep en minimal-prep veneers. Mijn ervaring is dat DURAthin veneers een natuurlijkere glimlach geven met dezelfde voordelen als Lumineers veneers.

Voor patiënten met gaatjes en tandbederf die geen kandidaat zijn voor veneers met minimale voorbereiding, kunnen we de glimlach ook verbeteren met andere cosmetische procedures. Er kan een combinatie van kronen en facings worden geplaatst om dezelfde esthetiek te bieden als Lumineers, met de extra kracht van een complexere cosmetische procedure.

Als u echter nog niet het stadium van een terminaal gebit heeft bereikt, is een one-day smile niet aan te raden. Er zijn veel andere opties die u kunt onderzoeken voordat u zover bent, wat een voorspelbaarder verloop van de behandeling en betere resultaten mogelijk maakt.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️