Etnische neuscorrectie in Spanje

etnische neuscorrectie spanje 2
Geschreven door Melissa

Alles wat u moet weten over etnische neuscorrectie in Spanje! Wat is de gemiddelde prijs in Madrid of Barcelona? Ons advies voor een succesvolle etnische neuscorrectie.

BesteKlinieken.com informeert u over etnische neuscorrectie in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van etnische neuscorrectie in Spanje

De prijs van een etnische neuscorrectie in Spanje is 4800 euro. Afhankelijk van uw behoeften kan het all-inclusive pakket variëren van 3500 tot 5400 euro. De ingreep gaat gepaard met een overnachting in het ziekenhuis, onder algehele narcose, en vereist 6 hotelovernachtingen in Barcelona of Madrid. Deze prijs varieert afhankelijk van de reputatie van de chirurg en de reputatie van de kliniek.

Rhinoplastie4000 €
Secundaire neuscorrectie4300 €
Ultrasone neuscorrectie4600 €
Etnische neuscorrectie4800 €

Overweegt u een etnische neuscorrectie in Spanje? Deze uitgebreide gids vertelt u alles wat u moet weten om van een lelijke neus af te komen: de prijs, deoperatie zelf en de voorzorgsmaatregelen die u moet nemen. Vraag een offerte aan voor de beste tarieven voor een perfecte neuscorrectie in Spanje.

Wat is etnische neuscorrectie?

Etnische neuscorrectie is een van de verschillende soorten neuscorrecties. Bij deze procedure wordt de neus aangepast met respect voor het etnische ras van de patiënt. Dit is een van de vorderingen op dit gebied, want in het verleden gaven artsen de neus gewoon een universele vorm, ongeacht de morfologie van het gezicht van de patiënt.

Na uitgebreide studies hebben professionals op dit gebied ontdekt dat elke etnische groep een fatsoenlijke neusvorm heeft. Een Kaukasische neus is bijvoorbeeld niet geschikt voor een Afro-Amerikaan of een Aziaat. Voor hen is een facelift beter geschikt.

Bovendien is cosmetische chirurgie niet verboden in de Islam. Moslims kunnen een neuscorrectie ondergaan als het gaat om het verwijderen van een probleem dat de ademhaling beïnvloedt.

Wat is het profiel van de ideale kandidaat voor deze operatie?

Iedereen kan een etnische neuscorrectie laten uitvoeren . Het enige wat u nodig heeft is de wens om uw neus te herstructureren. Sommige kandidaten zijn echter geschikter dan anderen. De conditie van de huid en het kraakbeen bepalen ook de haalbaarheid van de operatie.

De juiste leeftijdsgroep

Rhinoplastie is een zeer delicate operatie. Het is echter mogelijk om een minderjarige te opereren die nog in de groei is. Zolang de groei voltooid is, kan de operatie zonder problemen doorgaan. Over het algemeen is de vereiste minimumleeftijd 17 voor een meisje en 18 voor een jongen.

Genoeg huid en kraakbeen

Zelfs als er een leeftijd is die de volwassenheid van de patiënt bepaalt, is het nog steeds nodig om te controleren of er voldoende materiaal is om de neus opnieuw te maken. Als dit niet het geval is, verwijdert de plastisch chirurg het ontbrekende materiaal uit bepaalde delen van het lichaam. Dit staat bekend als implantaatchirurgie. Rokers komen niet in aanmerking voor neuscorrectie tenzij ze minstens één maand voor en één maand na de operatie gestopt zijn met roken.

Een misvorming aan de neus hebben

De meest geschikte kandidaten zijn degenen die geboren zijn met een misvorming aan de neus. Mensen met een ingezakt septum kunnen ook een aanvraag indienen. Zij worden sterk aangemoedigd, omdat iedereen recht heeft op een normale neus.

Hoe werkt de operatie?

Een neuscorrectie is geen grote ingreep en duurt tussen de 45 minuten en 2 uur, afhankelijk van wat er gedaan moet worden. Als het om een etnische neuscorrectie gaat, wordt de patiënt onder algehele narcose gebracht. Maar zoals bij alle chirurgische ingrepen begint het met een diagnose. Pas daarna voert de arts de reconstructieve operatie uit, en daarna is er een rustperiode om te observeren.

De stappen vóór de operatie

Voordat u met de neuscorrectie begint, zorgt de chirurg ervoor dat u aan alle eisen voldoet, en dat zijn:

  • De juiste hoeveelheid materiaal,
  • Dat u minstens drie weken niet gerookt hebt,
  • Dat u toestemming van uw ouders heeft (voor een minderjarige),
  • En dat u in goede gezondheid verkeert.

Deze lijst met voorwaarden is niet uitputtend, en er kunnen nog andere criteria worden toegevoegd. Soms is het zelfs nodig om een scan te laten maken om de huidige toestand van uw neus te controleren.

De arts zal dan de mogelijke veranderingen en een weergave van de neus na de operatie laten zien. Als alle lichten op groen staan, wordt de operatie uitgevoerd.

De operatie zelf

De neuscorrectie begint met de voorbereiding van de patiënt. Een anesthesist injecteert producten om de patiënt in slaap te brengen. Zodra de patiënt niets meer voelt, spuit de chirurg op zijn beurt een stof in om het bloeden en de pijn te beperken. De stof laat men een paar minuten inwerken voordat de neus met een scalpel wordt geopend.

De incisie begint bij de neusgaten, aan de binnenkant van de huid, en eindigt bij de oogleden. Zodra de neus open is, schuurt en vormt de chirurg het kraakbeen binnenin. Hij kan ook de botten vervangen om een aantrekkelijke neus te krijgen. Daarna voegt hij de huid toe en naait deze weer vast met draad. Hij verbindt de wond en brengt spalken aan om te voorkomen dat de neus beweegt.

Wat gebeurt er na de operatie

Als de operatie voorbij is, zorgt de arts ervoor dat de patiënt goed wakker wordt. Als ze wakker worden, krijgen ze alle voorzorgsmaatregelen te zien die genomen moeten worden om ervoor te zorgen dat de neuscorrectie een succes wordt. Zeven dagen na de operatie worden de spalkjes en draadjes verwijderd. Na een paar weken vallen de korstflapjes geleidelijk weg, waardoor er een licht litteken achterblijft. Dit zal vervagen en volledig verdwijnen.

In sommige gevallen kan de patiënt een kleine ablatie op de neus zien. Dit is goedaardig van aard en er is niets om u zorgen over te maken. De neuscorrectie mag de ademhaling echter niet belemmeren. Er wordt een bypass en postoperatieve controle uitgevoerd om de gezondheid van de patiënt te waarborgen.

Voorzorgsmaatregelen na de operatie

Na de operatie is het essentieel om minstens een week volledige rust te nemen. De patiënt mag tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis geen lichamelijke inspanning leveren. Wanneer de spalk is verwijderd, mag de nieuwe neus niet aan de zon worden blootgesteld. UV-stralen accentueren littekens. Breng een hyaluronzuuroplossing aan om de huid weer te laten stralen.

Het is ook belangrijk om schokken te vermijden. Het is daarom aan te raden om sporten te vermijden zoals zwemmen, voetbal, basketbal en alles wat lichamelijk contact met zich meebrengt. Het is normaal dat er een blauwe plek ontstaat en dat u pijn voelt. Neem pijnstillers voor verlichting. Rook vooral niet, want dat belemmert de genezing en maakt de pijn erger.

Hoeveel kost een etnische neuscorrectie in Spanje?

In Spanje kost een etnische neuscorrectie tussen de €3.500 en €5.400. Deze prijs houdt rekening met het pre-operatieve consult, de vertaler, het hotel, de transfer van en naar het vliegveld, de operatie en de postoperatieve follow-up.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Melissa

Mijn naam is Mélissa en sinds 2014 werk ik als medisch en wetenschappelijk schrijver. Ik heb uitgebreide ervaring in het schrijven van regelgevende en medico-marketingdocumenten over een breed scala aan therapeutische gebieden.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️