Dijlift in Spanje

cruroplastie spanje 2
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over dijliften in Spanje! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle kruislift in Spanje.

BesteKlinieken.com geeft informatie over dijliften in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een dijlift in Spanje

De prijs van een dijlift in Spanje is €3.800. Afhankelijk van uw behoeften kan het all-inclusive pakket variëren van 3400 tot 4200 euro. Deze prijs is inclusief het preoperatieve consult, anesthesie, operatie, medicatie, vertaler, postoperatieve follow-up en compressiekleding.

ProcedureKosten in euro
Dijlift in Spanje3800 €

Heeft u last van overtollige huid op uw dijen door verslapping? Dit kan het gevolg zijn van aanzienlijk gewichtsverlies of veroudering. Wilt u uw dijen in vorm brengen? Deze ultieme gids vertelt u alles over een operatie om overtollige huid te verwijderen.

Wat is een dijlift?

Een dijlift is een chirurgische ingreep om overtollige huid te verwijderen. Veel patiënten verwarren overtollige huid echter nog steeds met vetophopingen. Er moet echter worden opgemerkt dat de twee technieken elkaar kunnen aanvullen, vooral in gevallen van overtollig vet. Liposuctie wordt tijdens een voorafgaande operatie uitgevoerd.

Bij deze techniek, die ook bekend staat als crurale plastie of dermolipectomie, wordt de huid aan de binnenkant van het kruis strakgetrokken. Liposuctie alleen kan de situatie verergeren. Liposuctie wordt alleen gebruikt om plaatselijk vet te verwijderen.

Wanneer moet een femurlift worden uitgevoerd?

U moet deze reconstructieve en esthetische operatie laten uitvoeren wanneer de huid op uw dijen elasticiteit verliest en plooien vertoont als gevolg van :

 • Huidveroudering,
 • Aanzienlijk gewichtsverlies na zwangerschap, obesitas, drastische diëten, enz
 • Slechte terugtrekking van de huid na liposuctie.

Wat zijn de doelen van de operatie?

Een dijlift in Spanje kan :

 • De verwijdering van overtollige huid bevorderen,
 • Het resterende vet verwijderen,
 • Losse huid diep verstrakken,
 • De infiltratie van lager vet beperken,
 • De spieren van de ledematen verstevigen.

Dit gezegd hebbende, dit type reconstructieve chirurgie vervangt op geen enkele manier een sportprogramma of dieet om af te vallen.

Waarom kiezen voor een dijlift in Spanje?

Als uw dijen een aanzienlijke verzakking beginnen te vertonen, kunt u het beste een afspraak maken voor een dijlift in Spanje. Dit type operatie kan uw uiterlijk verbeteren en verjongen. Maar waarom zou u voor Spanje kiezen?

Spanje is een van de populairste bestemmingen voor patiënten die cosmetische chirurgie willen ondergaan. Het biedt een heleboel voordelen, niet in de laatste plaats nieuwe technologieën, moderne faciliteiten en de vaardigheden van de plastisch chirurgen.

Bovendien biedt dit land behandelingen tegen betaalbare prijzen. Het is de ideale plek om een behandeling met een vakantie te combineren. Het milde klimaat bevordert het herstel na de operatie. U zult echter tot 3 maanden moeten wachten voordat u de terugtrekking van de huid kunt waarderen.

Wie kan een dijlift in Spanje ondergaan?

U moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om optimale resultaten te behalen met een dijlift in Spanje:

 • Een gemiddelde leeftijd tussen 45 en 75 jaar,
 • Een constant gewicht,
 • Een goede gezondheid en geen medische problemen die de operatie zouden kunnen bemoeilijken,
 • Extra zacht weefsel aan de binnenzijde (mediaal) en/of buitenzijde (lateraal) van het dijbeen.

Hoe wordt de dijlift operatie in Spanje uitgevoerd?

De eerste consultatie

De eerste fase is uw eerste afspraak met uw Spaanse plastisch chirurg. Zo kunt u een persoonlijke diagnose stellen en uw behoeften en verwachtingen tijdens de operatie bepalen. Hoeveel huid wordt er verwijderd? Wat zijn uw huidkenmerken?

De professional zal een beoordeling maken van uw gezondheid, de morfologie van uw dijen, de kwaliteit van uw huid, de hoeveelheid overtollig vet en uw spierspanning. Hij zal u dan een schatting geven.

Contra-indicaties

Het wordt sterk aanbevolen dat u

 • Enkele weken voor en na de operatie te stoppen met roken om te voorkomen dat het genezingsproces wordt verstoord of dat u last krijgt van huidnecrose,
 • 10 dagen voor de reconstructieve operatie aspirine in te nemen,
 • 6 uur voor de operatie te eten en te drinken.

De ingreep

Dijbeenlifts kunnen onder plaatselijke verdoving of algehele narcose worden uitgevoerd. De operatie wordt poliklinisch uitgevoerd. Het duurt één tot twee uur, afhankelijk van de chirurgische ingrepen.

In de meeste gevallen wordt de operatie voorafgegaan door liposuctie. Daarna kunnen verschillende technieken worden gebruikt, waaronder :

 • Verticale incisie,
 • Horizontale incisie,
 • De gemengde techniek, zowel horizontaal als verticaal.

Bij de gemengde methode moet de patiënt bij het verlaten van de operatiekamer een steunpanty dragen om het litteken te verbergen. Voor dit type plastische chirurgie hoeft u niet te stoppen met werken. Er is echter wel een ziekenhuisopname van minstens één nacht nodig.

Welke voorzorgsmaatregelen moeten er na de operatie genomen worden?

De gebruikte hechtingen zijn resorbeerbaar. U hoeft ze dus niet te verwijderen. Het verband kan de dag na de operatie verwijderd worden. Het wordt dan vervangen door een compressiekledingstuk.

Sommige patiënten kunnen last hebben van zwelling, blauwe plekken of zelfs pijn. Hiervoor kunnen ontstekingsremmers genomen worden.

Complicaties zijn zeer zeldzaam bij cosmetische chirurgie. Ze worden vaak veroorzaakt door dealgehele narcose. Deze omvatten flebitis, longembolie en infecties.

Hoeveel kost een dijlift in Spanje?

De prijs varieert afhankelijk van de gekozen methode en de hoeveelheid overtollige huid die verwijderd moet worden. Over het algemeen varieert de prijs tussen €3.400 en €4.200. De ziektekostenverzekering dekt de kosten als de operatie deel uitmaakt van reconstructieve chirurgie na een bariatrische behandeling. U moet vooraf toestemming vragen aan uw socialezekerheidscentrum.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️