Dijbeenverkleining in Turkije

prijsverlaging dij kalkoen goedkoop 1
Geschreven door Maria

Dijbeenverkleining in Turkije is een chirurgische ingreep die ontworpen is om de contour van de benen te verbeteren door ongewenst vet en overtollige huid van de binnenste en buitenste dijen te verwijderen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over dijbeenverkleining in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een dijbeenverkleining in Turkije?

De gemiddelde kosten van een dijbeenverkleining in Turkije in Istanbul zijn €2.300. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 2.600 euro.

ProcedureKosten Turkije
Dijbeenverkleining2300 €

Wat is een dijbeenverkleining?

Een dijbeenverkleining in Turkije is een chirurgische ingreep om de contouren van de benen te verbeteren door ongewenst vet en overtollige huid van de binnen- en buitenkant van de dijen te verwijderen.

Dijbeenverkleining wordt meestal uitgevoerd in combinatie met een andere plastische chirurgische ingreep in Turkije, zoals een armlift. Het doel van de dijlift is om losse, verslapte huid op de dijen te verminderen. Het is de beste oplossing voor mensen die niet tevreden zijn met de vorm van hun benen en graag stevigere, mooiere benen willen.

Een dijbeenverkleining wordt uitgevoerd bij huid die zijn elasticiteit aan de binnen- en buitenkant van de dijen heeft verloren. Als u veel bent afgevallen, is het normaal om overtollige huid op uw dijen te hebben.

Hoe wordt een cutiplastie uitgevoerd?

Afhankelijk van de omvang van de operatie, duurt een cutiplastie over het algemeen 2 tot 3 uur. Het wordt onder algehele narcose uitgevoerd.

Na de verdoving worden de incisies gemaakt. Het type incisie dat bij u past, wordt door uw plastisch chirurg gekozen op basis van uw behoeften en verwachtingen. Na de incisies wordt de overtollige huid verwijderd en ten slotte worden de incisies gesloten.

Een dijbeenverkleining wordt in het ziekenhuis uitgevoerd. Over het algemeen moet u één dag in het ziekenhuis blijven. In sommige gevallen kan de patiënt 3 tot 4 dagen in het ziekenhuis blijven.

Soorten dijbeenverkleiningen

Inwendige dijverkleining: Inwendige dijverkleining, ook wel bekend als mid-dijbeenlift, is bedoeld om zowel overtollige huid te verwijderen die niet verwijderd kan worden door lichaamsbeweging en dieet, als huid die zijn elasticiteit verloren heeft door veroudering of extreem gewichtsverlies. De chirurg maakt een incisie op de overgang tussen de dij en het schaambeen. Deze incisie geeft de chirurg toegang tot de onderliggende weefsels. De mid-dijbeenlift is eenvoudig en brengt geen grote complicaties met zich mee.

Buitenste dijlift: De buitenste dijlift wordt ook wel de laterale dijlift genoemd. Vergeleken met andere dijlifttechnieken is de buitenste dijlift veel gecompliceerder en zijn de incisies groter.

Bilaterale dijlift: De bilaterale dijlift, ook bekend als de circumferentiële dijlift, bestaat uit het strakker maken van de huid aan de voor- en buitenkant van het been. Wanneer de chirurg de bilaterale dijlift uitvoert, wordt er een V-vormige incisie gemaakt aan de onderrand van het bikinibroekje. Deze techniek lift niet alleen uw dijen, maar ook uw billen.

Wie is de juiste kandidaat voor een dijbeenverkleining in Turkije?

Als u :

  • geen medische problemen hebt die een chirurgische ingreep in de weg staan,
  • overtollige huid hebt langs de binnenkant van de dij en/of de buitenkant van de dij
  • uw ideale gewicht hebt en dit wilt behouden
  • realistisch bent over uw verwachtingen

bent u mogelijk een goede kandidaat voor dijbeenverkleining in Turkije.

Voordelen van dijbeenverkleining in Turkije

Turkse plastisch chirurgen zijn zeer ervaren in dijbeenverkleiningen. En u wordt behandeld in een volledig uitgerust ziekenhuis. Dankzij de uitstekende patiëntenzorg zult u zich veilig en comfortabel voelen tijdens uw verblijf in Turkije. Bovendien zult u in staat zijn om :

  • van losse huid op uw dijen afkomen
  • niet langer de behoefte hebben om uw benen te verbergen
  • een gladdere huid hebben
  • u zelfverzekerder en jeugdiger voelen

Overzicht van de ingreep

Operatie :Dijbeenlift
Doel van de ingreep:Om de contouren van de benen te verbeteren door ongewenst vet en overtollige huid van de binnenste en buitenste dijen te verwijderen.
Operatietijd :2 tot 3 uur
Soort verdoving :Algemene
Bijwerkingen:Tijdelijke pijn of gevoelloosheid
Risico’s :Bloedingen, littekens
Hersteltijd :Volledig herstel duurt 12 maanden. Na 1 tot 2 weken kunt u weer aan het werk en uw dagelijkse activiteiten hervatten.
Littekens:Afhankelijk van het type incisie vervagen littekens over het algemeen na verloop van tijd.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️