Buikwandcorrectie met of zonder liposuctie in Turkije

prijs buikwandcorrectie met of zonder liposuctie Turkije goedkoop 1
Geschreven door Manuella

In Turkije is buikwandcorrectie bedoeld om het ontsierende uiterlijk van de buikwand te corrigeren en de buik weer stevig en plat te maken. Is het beter met of zonder liposuctie?

BesteKlinieken.com informeert u over buikwandcorrectie met of zonder liposuctie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Wat is de prijs van buikwandcorrectie met en zonder liposuctie in Turkije?

Buikwandcorrectie met liposuctie in Turkije kost 2.500 euro. Een buikwandcorrectie zonder liposuctie kost €1800. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van €1800 tot €2500.

ProcedureKosten Turkije
Buikwandcorrectie met liposuctie2200 €
Buikwandcorrectie zonder liposuctie1800 €

Wat is een buikwandcorrectie met of zonder liposuctie?

Buikwandcorrectie is een van de meest complexe plastische chirurgische ingrepen die in Turkije kan worden uitgevoerd. Het doel is om het ontsierende uiterlijk van de buikwand te corrigeren en de buik weer stevig en plat te maken.

De ingreep kan het algehele uiterlijk van het lichaam van de patiënt aanzienlijk veranderen als deze wordt uitgevoerd in combinatie met andere plastische chirurgische ingrepen zoals liposuctie.

De traditionele buikwandcorrectie in Istanboel is bedoeld om het uiterlijk van de buik te verbeteren door losse buikspieren te verstevigen en overtollige huid van de onderbuik te verwijderen. Maar als de patiënt ook overtollig vetweefsel op de buik en flanken heeft, zijn de resultaten van de traditionele buikwandcorrectie misschien niet zo goed als verwacht.

Daarom is het belangrijk om een gediplomeerd plastisch chirurg te kiezen die u kan begeleiden bij het kiezen van de procedure of combinatie van procedures die het meest geschikt is voor uw specifieke geval.

In dit artikel bespreken we de details van een buikwandcorrectie en de resultaten die verkregen worden als deze met of zonder liposuctie wordt uitgevoerd.

Voor- en nafoto’s

Wie zijn de beste kandidaten voor buikwandcorrectie?

Verschillende categorieën patiënten kunnen goede kandidaten zijn voor de procedure. In de overgrote meerderheid van de gevallen gaat het om vrouwen die één of meer zwangerschappen hebben gehad en die er na de bevalling niet in geslaagd zijn om hun mooie, stevige buikwand terug te krijgen, ondanks het feit dat ze weer een normaal gewicht hebben.

Ze kunnen striae op de buik hebben, vooral aan de onderkant, de spieren van de buikwand kunnen los en opgezwollen zijn, en er kan ook huidverslapping op de buik zijn.

De aandoening die de buikspieren aantast en een vacuüm creëert, heet diastasis recti en ontstaat tijdens de zwangerschap door de toenemende grootte van de baarmoeder. Diastasis recti kan niet verholpen worden door lichaamsbeweging of dieet, en plastische chirurgie is de enige effectieve oplossing om de buik er weer mooi uit te laten zien.

Anders kunnen losse buikspieren een vooruitstekende buik creëren, waardoor de buik er niet plat en stevig uitziet. Lichaamsbeweging kan deze aandoening niet alleen niet corrigeren, maar zelfs accentueren en zichtbaarder maken.

Een andere belangrijke categorie patiënten die goede kandidaten zijn voor een buikwandcorrectie zijn diegenen die massaal zijn afgevallen, vaak na een bariatrische operatie. Het huidoverschot kan bij deze patiënten aanzienlijk zijn, met huidplooien die de boven schaamstreek geheel of gedeeltelijk kunnen bedekken.

Deze patiënten kunnen zowel mannen als vrouwen zijn die het uiterlijk van hun buik willen verbeteren en hun algehele uiterlijk na gewichtsverlies opnieuw willen definiëren.

Patiënten die te maken hebben met overtollig vetweefsel op de buik en die de elasticiteit van hun huid hebben verloren door het ouder worden, zijn ook goede kandidaten voor een buikwandcorrectie.

Buikwandcorrectie zonder liposuctie

Hoe wordt een buikwandcorrectie zonder liposuctie uitgevoerd? De plastisch chirurg maakt een incisie in het suprapubische gebied. De lengte van de incisie hangt rechtstreeks af van de hoeveelheid overtollig huidweefsel die verwijderd moet worden. De huid en het onderhuidse weefsel worden losgemaakt van de spieren en de overtollige huid wordt chirurgisch verwijderd.

Indien nodig worden de ontspannen buikspieren aan elkaar gehecht om de diastasis recti te corrigeren. Als er een navelbreuk aanwezig is, wordt deze ook gecorrigeerd. De operatie kan tot twee uur duren, afhankelijk van de complexiteit van elk geval.

Dit type buikwandcorrectie wordt aanbevolen voor patiënten met een normaal gewicht en zonder overtollig vetweefsel op de buik of flanken.

Na een traditionele buikwandcorrectie zullen de esthetische effecten alleen de voorkant van het lichaam beïnvloeden en zal de patiënt een platte, stevige buik hebben. De resultaten van een traditionele buikwandcorrectie kunnen echter minder indrukwekkend zijn wanneer deze wordt uitgevoerd bij patiënten met vetophoping in de middellijn.

Buikwandcorrectie met liposuctie

Buikwandcorrectie met liposuctie in Turkije is tegenwoordig een van de meest uitgevoerde plastische chirurgische ingrepen. Het geeft het lichaam een veilige en aanzienlijke vorm door plaatselijke vetophopingen te verwijderen die hardnekkig zijn en moeilijk te verwijderen met lichaamsbeweging en een dieet.

Liposuctie wordt vaak aanbevolen voor patiënten die een buikwandcorrectie ondergaan na massaal gewichtsverlies of bariatrische chirurgie, omdat er in de meeste gevallen een vetlaag moet worden verwijderd om het uiterlijk van de buik te verbeteren.

Liposuctie wordt ook aanbevolen voor patiënten met vetophopingen op hun flanken. Als er geen liposuctie wordt uitgevoerd op de flanken, zal het lichaam na de operatie een vierkante vorm hebben. De buik zal vlak en stevig zijn, maar door de vetophopingen aan de zijkanten zal de patiënt geen mooie rondingen en een goed figuur hebben.

Wanneer een buikwandcorrectie met liposuctie wordt uitgevoerd, pakt de plastisch chirurg eerst de gebieden met overtollig vetweefsel aan en verwijdert dan pas de overtollige huid aan de onderkant van de buik.

Er worden kleine incisies van niet meer dan 3 tot 4 mm gemaakt op de buik en flanken. De liposuctiecanule wordt door de incisies ingebracht en de plastisch chirurg begint de canule heen en weer te bewegen om het vet los te maken. Eenmaal losgemaakt en vloeibaar gemaakt, wordt het vet weggezogen met een medisch vacuümapparaat.

Liposuctie wordt uitgevoerd tot een symmetrisch en esthetisch resultaat is bereikt en de vetlaag aanzienlijk is verminderd en de flanken een nieuwe vorm hebben gekregen. Zodra deze eerste fase voltooid is, kan de plastisch chirurg overgaan tot de klassieke buikwandcorrectie techniek om overtollig huidweefsel te verwijderen.

Buikwandcorrectie: Met of zonder liposuctie?

Dit is een vraag die ik van veel patiënten krijg en die gemakkelijk te beantwoorden is nadat de patiënt het preoperatieve consult heeft bijgewoond en een lichamelijk onderzoek heeft ondergaan. Tegelijkertijd is het een moeilijke vraag om te beantwoorden als u de patiënt niet ziet. Met andere woorden, om te begrijpen welke procedure het beste voor u zou zijn, moet u de plastisch chirurg zien voor een consult. Houd er rekening mee dat elke patiënt anders is, dat elke lichaamsvorm zijn eigen kenmerken heeft en dat we de neiging hebben om vet af te zetten volgens onze morfologie.

In het geval van een buikwandcorrectie wordt liposuctie vaak uitgevoerd op de buikwand en de flanken, maar het is niet ongewoon dat patiënten ook liposuctie op de dijen willen.

Bespreek uw esthetische zorgen met uw plastisch chirurg tijdens uw consultatie en neem zijn of haar aanbevelingen in overweging voordat u uw operatie plant.

Conclusie

Buikwandcorrectie in Istanbul is een complexe ingreep die spectaculaire resultaten kan opleveren, mits u over de juiste medische indicatie beschikt. Een ervaren, gediplomeerd plastisch chirurg weet welke procedure u zal helpen om uw doelen te bereiken.

Er zijn verschillende categorieën patiënten die een buikwandcorrectie willen of nodig hebben. Een traditionele buikwandcorrectie, die alleen wordt uitgevoerd, is een goede optie voor patiënten met losse buikspieren en losse huid in de onderbuik, maar die niet veel vetweefsel op de buik of flanken hebben.

Als de patiënt losse huid, zwakke spieren en ook overtollig vet op de buikwand en zijkanten van het lichaam heeft, kan de plastisch chirurg een buikwandcorrectie met liposuctie aanbevelen om superieure resultaten te bereiken. Liposuctie zal de dikte van de vetlaag verminderen, waardoor de buik plat en stevig wordt en de taille smaller.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️