Prijs van borstvergroting in Dubai

borstvergroting prijs dubai 1
Geschreven door Erika

Alles wat u moet weten over borstvergroting in Dubai! Wat is de gemiddelde prijs in Dubai? Ons advies voor een geslaagde borstvergroting.

BesteKlinieken.com geeft informatie overborstvergroting in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een borstvergroting in Dubai

De gemiddelde kosten van een borstvergroting in Dubai zijn €6.100. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €5.000 tot €7.200.

ProcedurePrijs Dubai
Borstvergroting6100 €

Wat is een borstvergroting?

Een borstvergroting is het vergroten van de borsten door het chirurgisch inbrengen van borstimplantaten om de vorm en grootte van de borsten te verbeteren. Het is de meest uitgevoerde ingreep in Dubai. Er zijn veel redenen waarom vrouwen kiezen voor een borstvergroting. Misschien hebben ze hele kleine borsten en worstelen ze met hun zelfvertrouwen, of zijn hun borsten veranderd sinds ze moeder zijn geworden. Wat de reden ook is, een borstcorrectie kan het zelfvertrouwen van een vrouw herstellen en ervoor zorgen dat ze zich weer goed in haar vel voelt.

Waarom een borstvergroting in Dubai?

Vrouwen in Dubai hebben om een aantal redenen baat bij een borstvergroting, technisch bekend als mammoplastie, een chirurgische ingreep om de grootte en vorm van de borsten van een vrouw te verbeteren:

  • Voor te kleine borsten.
  • Om een vermindering van het borstvolume na een zwangerschap te corrigeren.
  • Om een verschil in borstgrootte te compenseren.

Door achter elke borst een implantaat te plaatsen, kunnen onze plastisch chirurgen in Dubai de borstomtrek van een vrouw met één of meer cupmaten vergroten.

Het is ook mogelijk om 2 chirurgische ingrepen te combineren: Borstvergroting en borstlift om de omvang te vergroten en ook overtollige huid te verwijderen.

Wat zijn borstimplantaten?

Een borstimplantaat wordt ook wel een borstprothese genoemd. Het is een medisch siliconen omhulsel, gevuld met siliconengel of soms met zoutoplossing (steriel zout water). Sommige implantaten zijn rond, terwijl andere meer de vorm van een natuurlijke borst hebben, bekend als een traan- of anatomisch implantaat. Beide kunnen uitstekende resultaten geven.

Wat de vulling van het implantaat ook is, de buitenste laag is gemaakt van siliconen, een stevig soort materiaal dat siliconenelastomeer wordt genoemd. Silicone is een natuurlijk voorkomend element dat in veel producten wordt verwerkt, waaronder cosmetica, voedingsmiddelen en medische implantaten.

Lees ook: Prijs van een borstvergroting in Turkije

Voor de operatie

Onze chirurgen kunnen op verschillende manieren opereren, afhankelijk van waar u uw littekens wilt hebben en de vorm en grootte van uw borsten. De verschillende soorten incisies zijn

Intramammaire plooi – Dit is een gebruikelijke manier om borstimplantaten te plaatsen, via incisies in de plooi onder elke borst.

Periareolaire incisie – Deze wordt rond de tepel gemaakt en is een goede keuze voor iemand die zich zorgen maakt over te veel littekens, omdat ze minimaal zijn.

Axillaire incisie – Hierbij wordt de incisie onder de oksels gemaakt.

U kunt het type operatie vooraf met onze artsen bespreken en een weloverwogen beslissing nemen over welke procedure het beste voor u is.

Een paar dagen voor de operatie wordt er een bloedmonster afgenomen en worden er een aantal belangrijke tests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de operatie veilig verloopt.

Tijdens een borstvergroting in Dubai

De patiënt ondergaat een algehele narcose voor de operatie, die ongeveer 2 uur duurt. Er wordt ruimte voor het implantaat gemaakt onder de borst- of borstspier en de implantaten worden vervolgens geplaatst. Afhankelijk van de esthetiek van de implantaten kan de chirurg de grootte van het implantaat aanpassen om een optimaal uiterlijk te bereiken.

Postoperatieve zorg

Sommige patiënten kunnen gedurende een paar dagen na de operatie wat tijdelijke pijn of licht ongemak ervaren en uw borsten kunnen strak of licht of matig gezwollen aanvoelen. De borsten kunnen enkele weken gevoelig zijn.

Omdat de operatie snel is, wordt deze meestal overdag uitgevoerd. Als u zich goed genoeg voelt, kunt u dezelfde dag nog naar huis. U kunt binnen een paar dagen weer aan het werk.

De littekens moeten tussen twee maanden en een jaar na de operatie vervagen en plat worden, afhankelijk van hoe de patiënt geneest.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️