Prijs van een bilvergroting in Dubai

bilvergroting prijs 1
Geschreven door Erika

Een bilvergroting, ook wel bekend als de Brazilian Butt Lift, is een steeds populairdere ingreep hier in Dubai.

BesteKlinieken.com geeft informatie overbilvergroting in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een bilvergroting in Dubai

De gemiddelde kosten van een bilvergroting in Dubai zijn €3.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.700 tot €3.300.

ProcedurePrijs Dubai
Bilvergroting3000 €

Wat is een bilvergroting?

Een bilvergroting, ook wel bekend als de Brazilian Butt Lift, is een steeds populairdere ingreep hier in Dubai. Niet iedereen heeft het geluk om een mooi gevormde bil te hebben, en aangezien rondingen steeds gewilder worden, kan dit een aanzienlijk effect hebben op uw algemene zelfvertrouwen en hoe u zich voelt over uzelf.

Dubai wordt nu erkend als een van ‘s werelds toonaangevende centra voor cosmetische chirurgie. Als u deze ingreep overweegt, kunnen wij u daarom een uitstekend zorgniveau garanderen, zowel voor als na uw operatie.

Er zijn veel redenen waarom vrouwen voor de Brazilian Butt Lift kiezen. Deze omvatten

  • Om een ronde, gevormde bilpartij te krijgen
  • Om de algehele vorm van het lichaam te verfijnen
  • Om het uiterlijk van kleding te verbeteren
  • Om tonus en jeugdigheid te herstellen
  • Herstel en verbetering van het gevoel van eigenwaarde
  • Voor onmiddellijke en blijvende resultaten
  • Voor een snelle en vrijwel pijnloze chirurgische oplossing

De procedure bestaat uit het overbrengen van vet uit andere delen van uw lichaam met behulp van een procedure die tumescente liposuctie wordt genoemd. Deze procedure is pijnloos, dus u voelt niet wat er gebeurt. Omdat alleen de zuiverste vetcellen worden gebruikt, zijn de resultaten natuurlijk en onmiddellijk.

Wat u tijdens de consultatie kunt verwachten

De chirurg zal u vragen wat voor soort resultaten u wilt en zal een gezondheidscheck uitvoeren. Hij of zij zal u ook vragen naar uw gezondheidstoestand of die van uw naaste familieleden, om er zeker van te zijn dat de ingreep veilig is. Aangezien de ingreep onder algehele narcose wordt uitgevoerd, zouden er geen grote problemen moeten zijn. U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele problemen of zorgen over de ingreep te bespreken, en de chirurg zal de ingreep in detail uitleggen zodat u weet wat er op de dag zelf zal gebeuren.

Wat kunt u verwachten op de dag van uw operatie

De Brazilian Butt Lift in Dubai vereist een algemene verdoving en u zou zich daarna goed moeten voelen. U kunt altijd een vriend of familielid meenemen op de dag zelf, maar dat is niet noodzakelijk.

De procedure verloopt in twee fasen:

Eerst wordt er vet uit geselecteerde lichaamsdelen gehaald. Een verdund verdovingsmiddel met epinefrine en lidocaïne wordt rechtstreeks in het gebied geïnjecteerd, waardoor het opzwelt om de vetcellen gemakkelijker te kunnen extraheren. Er wordt een kleine incisie gemaakt en het vet wordt via een dun slangetje losgemaakt, voordat het met een injectiespuit of chirurgische aspirator wordt weggezogen. Alleen de zuiverste vetcellen worden gebruikt.

Zodra de vetcellen zijn geëxtraheerd, worden ze in kleine, plaatselijke hoeveelheden op de billen overgebracht.

Wat kunt u verwachten na uw operatie

De resultaten van een Brazilian butt lift zijn onmiddellijk zichtbaar, dus u kunt meteen een verschil zien. Het zal echter enige tijd duren voordat de volledige effecten zichtbaar zijn, omdat het vet tijd nodig heeft om zich te zetten, dus het kan een week of twee duren voordat u uw nieuwe billen echt kunt waarderen.

De ingreep zelf is pijnloos, maar u moet rekening houden met wat plaatselijke blauwe plekken en zwelling gedurende een paar dagen na de ingreep. Wij raden u aan om direct na de operatie een dag in bed te blijven en compressieondergoed te gebruiken, maar u zou binnen een dag of twee uw normale activiteiten moeten kunnen hervatten.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️