Bilimplantaat in Turkije

prijs bilimplantaat Turkije 1
Geschreven door Laurence

Een bilimplantaat in Turkije is een operatie die ontworpen is om het volume van de billen te vergroten. Voor mensen die ontevreden zijn met het volume/de vorm van hun billen, kunnen bilimplantaten nu het figuur geven dat ze willen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over bilimplantaten in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een bilimplantaat in Turkije?

De gemiddelde kosten van een bilimplantaat in Istanbul, Turkije zijn €3.400. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.900 tot €3.900.

ProcedureKosten Turkije
Bilimplantaat3400 €

Wat is een bilimplantaat?

Eenbilimplantaat in Turkije is een operatie om het volume van de billen te vergroten. Voor mensen die ontevreden zijn met het volume/de vorm van hun billen, kunnen bilimplantaten nu het figuur geven dat ze willen.

Hoe wordt bilimplantaatchirurgie uitgevoerd?

De incisie wordt meestal in de bilplooi gemaakt, waar de littekens niet zichtbaar zijn. De Turkse chirurg maakt dan een holte die groot genoeg is om de bilimplantaten in te brengen. De implantaten kunnen onder de gluteus maximus spier of erboven worden geplaatst. Na het uitvoeren van dezelfde procedure op beide billen, zorgt de arts ervoor dat ze symmetrisch zijn en er natuurlijk en evenredig uitzien. Daarna hecht hij/zij de incisies.

Hoe lang duurt de operatie in Turkije ?

Een bilimplantatie-operatie in Turkije duurt over het algemeen twee tot drie uur. De duur van de operatie varieert afhankelijk van de gebruikte techniek, de locatie van de implantaten, de anatomie van de patiënt, het type verdoving dat wordt gebruikt en de noodzaak om tegelijkertijd andere ingrepen uit te voeren.

Zijn bilimplantaten pijnlijk?

Het Turkse bilimplantaat rekt de weefsels op en kan pijnlijk zijn. Dit is met name het geval wanneer de implantaten onder de spier worden geplaatst. De pijn is het hevigst in de eerste 48 uur, maar vermindert na enkele dagen. Pijnstillers kunnen de pijn verlichten. Ondanks het aanvankelijke ongemak zijn de meeste vrouwen zeer tevreden met de resultaten van de ingreep in Istanbul.

Wat kan ik na de ingreep verwachten?

Na de ingreep draagt u een compressiekledingstuk ter ondersteuning. Deze mag u tot twee of drie weken na de ingreep in Istanbul niet uitdoen. Het is belangrijk dat u de medicijnen inneemt die uw Turkse arts u heeft voorgeschreven. Iemand zal u naar huis moeten brengen en het kan zijn dat u de komende twee dagen thuis hulp nodig heeft. Na de operatie moet u 24 uur in bed blijven.

Zie ook: Bilvergroting in Istanbul

Hoe ziet de herstelperiode eruit?

Het is essentieel dat u de postoperatieve zorg met uw arts bespreekt. Door zijn of haar instructies zorgvuldig op te volgen, zorgt u voor een snel en gezond herstel. Houd er ook rekening mee dat :

  • Rust is belangrijk voor het genezingsproces, dus neem zoveel mogelijk rust na uw ingreep. Drink veel vocht en zorg ervoor dat u de door uw arts voorgeschreven medicijnen inneemt.
  • Meestal kunt u in de dagen of weken na een bilimplantatie weer rustig en ontspannen aan het werk. U moet echter gedurende enkele weken lichamelijke inspanning vermijden, afhankelijk van het advies van uw arts.
  • De hechtingen zijn oplosbaar en hoeven dus niet verwijderd te worden. De zwelling kan aanhouden en in de loop van enkele weken geleidelijk afnemen. Naarmate de zwelling afneemt, zullen de resultaten duidelijker worden.
  • U kunt waarschijnlijk binnen twee weken uw normale lichaamsbeweging en fysieke activiteiten hervatten, zodra de pijn is verdwenen. U moet zich minstens zes weken na de operatie onthouden van lichamelijke activiteiten of oefeningen. Het herstel varieert van patiënt tot patiënt en hangt af van de techniek, het type implantaat en de implantatieplaats die de arts gebruikt heeft, en van de mate van activiteit in uw dagelijkse routine.

Ideale kandidaten

Over het algemeen zijn de beste kandidaten voor cosmetische chirurgie in Turkije:

  • 18 jaar of ouder
  • In goede lichamelijke gezondheid
  • Psychologisch stabiel
  • Realistisch in hun verwachtingen

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️