Prijs van een Braziliaanse facelift in Dubai

prix lifting bresilien dubai pas chere 1
Geschreven door Laura

De Brazilian Buttock Lift, beter bekend als BBL, is een vetverplaatsingsprocedure in Dubai die gespecialiseerd is in het vergroten van de vorm en grootte van de billen zonder het gebruik van implantaten.

BesteKlinieken.com informeert u over Brazilian Facelift in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Braziliaanse facelift in Dubai

De gemiddelde kosten van een Braziliaanse facelift in Dubai zijn €6.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €5.000 tot €7.000.

ProcedurePrijs Dubai
Braziliaanse facelift6000 €

Wat is een Brazilian butt lift?

Veel vrouwen willen graag stevigere, vollere en rondere billen. Sommigen hebben bilspieroefeningen geprobeerd, zoals squats, maar soms zijn de resultaten er niet of niet substantieel. Anderen hebben uiteindelijk kleding gedragen die belooft de bilspieren te verbeteren en te liften, maar er is geen merkbare verandering te zien.

Voor de meeste vrouwen is de vorm en verhouding van hun billen een belangrijke factor. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan het verlangen naar stevigere, rondere en iets grotere bilspieren, waaronder de behoefte om :

 • De rondingen van het onderlichaam verbeteren
 • Kleding aantrekkelijker maken
 • De algemene verhoudingen tussen boven- en onderlichaam verbeteren.
 • Er natuurlijker uitzien
 • Vetophopingen op de dijen, buik of heupen te verminderen.

De Brazilian Buttock Lift, beter bekend als BBL of Brazilian Buttock Lift in Dubai, is een vetverplaatsingsprocedure in Dubai die gespecialiseerd is in het vergroten van de vorm en grootte van de billen zonder het gebruik van implantaten. Deze procedure lost al deze problemen op zonder dat er implantaten nodig zijn. Het resultaat zijn natuurlijk uitziende billen, omdat er geen vreemde elementen (implantaten) in het lichaam worden ingebracht. De BBL-procedure staat soms ook bekend als Brazilian Butt Augmentation of BBA, hoewel BBL technisch gezien nauwkeuriger is, omdat de procedure niet alleen de grootte van de bilpartij verandert, maar ook de vorm en grootte ervan.

Het komt erop neer dat vet uit bepaalde delen van uw lichaam wordt overgebracht en in de bilnaad wordt geïnjecteerd. Het over te brengen vet wordt uit de dikste delen van uw lichaam gehaald, zoals de buik, “love handles”, heupen, onderrug of dijen. Het vet wordt vervolgens verwijderd met een zacht liposuctieapparaat dat ontworpen is om de levende vetcellen te beschermen. Zodra deze vetdeeltjes gezuiverd zijn, worden ze via een zeer kleine incisie opnieuw in de billen geïnjecteerd.

Omdat bij deze procedure vet uit bepaalde delen van uw lichaam naar de billen wordt overgebracht, zijn vrouwen met overgewicht of hardnekkige vetophopingen ideale kandidaten voor de Braziliaanse vetoverdrachtprocedure.

In feite is het een uitstekende procedure als u extra vet op uw lichaam heeft, omdat het werkt als een liposuctie en een bilvergrotende operatie in één.

Lees ook: de prijs van een BBL in Turkije

Brazilian Butt Lift techniek

De Brazilian Butt Lift is over het algemeen een complexe procedure die uitgebreide training en ervaring (van de kant van de plastisch chirurg) in vetoverdrachttechnieken vereist, evenals een scherp oog voor esthetische details.

Liposuctie wordt gebruikt om overtollig vet te verwijderen, voornamelijk uit de buik, heupen, dijen of onderrug, en een deel van dit vet wordt strategisch in de billen geïnjecteerd.

Een ervaren plastisch chirurg zal de patiënt helpen om het vet in de probleemgebieden te verwijderen en de billen te verbeteren. Hij of zij zal ook de proporties van het hele lichaam verbeteren door middel van de Brazilian Butt Lift procedure en ervoor zorgen dat de resultaten langdurig zijn.

Onze toewijding aan u

Onze zeer ervaren en getrainde medewerkers begeleiden u voorzichtig en comfortabel door het proces zodat u de beste beslissing kunt nemen. Bij Al Shunnar Plastic Surgery hebben onze deskundigen meer dan 20 jaar ervaring in plastische en cosmetische procedures en hebben zij meer dan 10.000 patiënten geholpen om veilig hun droom van schoonheid en zelfvertrouwen te bereiken. Wij zoeken de chirurg die het meest geschikt is voor uw behoeften voor een Brazilian Butt Lift behandeling in Dubai, luisteren naar u, begrijpen en identificeren uw individuele en gedetailleerde behoeften in een consult op maat, adviseren u over wat u kunt verwachten van de juiste behandeling en ontwikkelen uiteindelijk samen met u het meest geschikte behandelplan.

Het Brazilian Butt Lift proces

a) Het consult

De eerste fase van een Brazilian Butt Lift in Dubai is een gedetailleerd consult en onderzoek in de kliniek met onze gekwalificeerde plastisch chirurg, om voor elke kandidaat een op maat gemaakt plan te bepalen.

b) De operatie

De tweede stap is het plannen van de Brazilian Butt Lift (BBL) operatie met een hooggekwalificeerde en ervaren plastisch chirurg die een expert is in de Brazilian Butt Lift en antiverouderingsprocedures. De ingreep duurt 2 tot 4 uur onder algemene of spinale verdoving. Vóór de ingreep in Dubai wordt elke patiënt onderzocht om er zeker van te zijn dat de ingreep veilig is. Dit omvat een pre-anesthetisch consult, bloedtests en om er zeker van te zijn dat de patiënt een goede kandidaat is voor de ingreep.

De ingreep wordt gewoonlijk poliklinisch uitgevoerd of vereist een overnachting in het ziekenhuis, afhankelijk van de hoeveelheid liposuctie die uitgevoerd moet worden en of de ingreep gecombineerd wordt met een andere procedure.

Tijdens een Brazilian Butt Lift procedure in Dubai wordt vet verwijderd door liposuctie uit de onderrug, heupen, buik, dijen of elk ander gebied dat de chirurg geschikt acht of dat u ongemak bezorgt. Het geëxtraheerde vet wordt eerst gezuiverd en vervolgens voorbereid voor transfer. De chirurg injecteert het vet dan strategisch in specifieke gebieden van de billen om het volume te vergroten en de vorm te verbeteren.

Omdat het soms voorkomt dat een deel van het geïnjecteerde vet zijn plaats niet volledig ‘inneemt’, houdt de chirurg hier rekening mee en injecteert hij meer vet dan gepland om de gewenste eindresultaten te bereiken.

De deskundige plastisch chirurg begeleidt de patiënt tijdens het herstel- en genezingsproces door middel van geplande follow-ups.

c) Herstel

Er is meestal wat pijn, maar dit wordt onder controle gehouden met pijnstillers. U mag twee weken na de operatie niet op uw billen liggen of zitten. In plaats daarvan slaapt u op uw buik of zij of staat u voor alle activiteiten behalve naar het toilet gaan.

Uw chirurg in Dubai kan u vragen om voorzichtig te zijn met hoe u zit in de weken na de bilvergroting. De richtlijnen zijn echter voor elke patiënt verschillend en uw persoonlijke postoperatieve instructies zullen met u besproken worden tijdens uw pre-operatieve bezoeken.

Dagelijkse activiteiten kunnen na een week hervat worden en het werk kan na ongeveer 2 weken hervat worden.

De uiteindelijke resultaten zullen na 6 maanden zichtbaar zijn, maar u zult na een maand al een verschil zien en uw vollere billen en onderlichaam zullen zichtbaar zijn.

Gedurende een periode van ongeveer 4 weken moet de patiënt na de operatie meestal meerdere keren naar de kliniek komen om het genezingsproces te controleren.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel de Brazilian Butt Lift procedure eenvoudig is, is het belangrijk om het juiste niveau van interventie of behandeling te bepalen en ervoor te zorgen dat de procedure wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en deskundige plastisch chirurg. Een potentiële kandidaat moet aan bepaalde criteria voldoen om voor de procedure in aanmerking te komen en moet:

 • De noodzaak om de vorm en grootte van de billen radicaal te veranderen.
 • Voldoende vet voor liposuctie
 • Een stabiel en ideaal gewicht
 • Het vermogen om lang zitten te vermijden.
 • Realistische verwachtingen hebben over de te behalen resultaten.
 • In goede gezondheid verkeren, zowel fysiek als psychologisch.

Wat kan ik verwachten van een Brazilian butt lift?

Het belangrijkste voordeel van een Brazilian Butt Lift zijn stevigere, rondere en natuurlijk grotere billen. Omdat iedereen anders is, kunnen de verwachte resultaten van een Brazilian Butt Lift van persoon tot persoon verschillen, maar de voordelen zijn over het algemeen:

 • Het is niet-invasief
 • Er worden geen implantaten gebruikt
 • De resultaten zien er natuurlijk uit
 • De vetoverdrachtmethode wordt gebruikt met uw eigen vet, dus het risico op afstoting is zeer laag.
 • De patiënt profiteert ook van minder vet in de buikstreek en mooiere billen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️