BBL in de Dominicaanse Republiek

bresilian facelift prijs dominicaanse republiek 1
Geschreven door Émilie

De Brazilian Butt Lift (BBL) in Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek is een chirurgische procedure waarbij vet uit uw lichaam wordt verwijderd en opnieuw in uw billen wordt gespoten.

BesteKlinieken.com geeft informatie over Braziliaanse Facelifts in de Dominicaanse Republiek en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

BBL prijzen in de Dominicaanse Republiek

De gemiddelde kosten van een Braziliaanse facelift in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek zijn €3.600. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 3300 euro tot 3900 euro.

ProcedurePrijs Dominicaanse Republiek
Braziliaanse facelift3600 €

Wat is een Braziliaanse lift?

Bent u niet helemaal tevreden met het uiterlijk van uw billen? Bent u teleurgesteld over de grootte, de vorm of misschien de verslapte huid? Wilt u er iets aan doen? Een Brazilian butt lift in Santo Domingo is niet alleen voor beroemdheden. Het is ook voor u!

Een billift of bilvergroting in de Dominicaanse Republiek is een chirurgische ingreep die ontworpen is om de vorm en het volume van de billen te verbeteren. Er zijn twee soorten bilvergrotingen:

 • Een traditionele bilvergroting met een bilimplantaat
 • Een Braziliaanse bilvergroting (BBL)

Terwijl bij een bilvergroting een siliconen implantaat wordt gebruikt om de vorm van de billen te verbeteren, wordt bij de Braziliaanse bilvergroting in de Dominicaanse Republiek uw eigen natuurlijke vet gebruikt. Sommigen kiezen voor een traditionele bilvergroting, terwijl anderen die hun billen subtiel willen vergroten de voorkeur geven aan de populaire Brazilian Butt Lift.

De Brazilian Butt Lift (BBL) in de Dominicaanse Republiek is een chirurgische procedure waarbij vet naar de billen wordt overgebracht. Ongewenst en overtollig vet wordt via liposuctie uit andere delen van uw lichaam verwijderd, meestal uit de onderrug en buik, en vervolgens in de billen geïnjecteerd om ze er beter uit te laten zien. BBL gebruikt uw eigen natuurlijke vet om de grootte en vorm van de billen te verbeteren.

Bij BBL worden geen implantaten gebruikt. Daarom is het de meest natuurlijke manier om uw billen te verbeteren. De Brazilian Butt Lift biedt prachtige, langdurige resultaten omdat, in tegenstelling tot implantaten, uw eigen vet zacht is en niet verschuift.

Zie ook: BBL in Turkije

De billen zijn een gebied dat gemakkelijk tekenen van veroudering vertoont. In de loop der jaren kunnen ze beginnen af te nemen en niet meer het uiterlijk hebben dat mensen wensen. Met de Brazilian Butt Lift kunt u dit natuurlijke verouderingseffect voorkomen.

Hoe wordt de Brazilian Butt Lift uitgevoerd in de Dominicaanse Republiek?

 1. Tumescente liposuctie: Dit is een standaard liposuctieprocedure. De arts selecteert eerst de lichaamsdelen die geschikt zijn voor vetafzuiging en die gebruikt zullen worden voor het transplanteren van het vet. De liposuctie begint met kleine incisies in het liposuctiegebied. Door de kleine incisies laat liposuctie geen littekens achter.
  Vervolgens wordt een dunne buis, een canule genaamd, bevestigd aan een krachtig vacuümapparaat dat via de incisie wordt ingebracht om het vet los te maken. Het vet wordt dan uit het lichaam gehaald met behulp van een chirurgische aspirator of een spuit die aan de canule bevestigd is.
 2. Zuivering: Het geëxtraheerde vet zit in een opvangbeker. Het geëxtraheerde vet wordt gesteriliseerd voordat het in de billen wordt geïnjecteerd. Sterilisatie betekent dat de vloeistof en het bloed die samen met het vetweefsel worden geëxtraheerd, worden verwijderd.
  Aan het einde van de procedure bevat het gezuiverde weefsel alleen vet dat klaar is voor transplantatie.
 3. Vettransplantatie (vettransplantatie): In de laatste fase wordt het gezuiverde vetweefsel in de bilspier en het diepe vetweefsel van de bilstreek geïnjecteerd. Het vet wordt geïnjecteerd via kleine incisies in het bilgebied.
  Het vet wordt in natuurlijke lagen geënt om een glad, natuurlijk uitziend resultaat met een goed volume te verkrijgen.

Wie is de juiste kandidaat voor BBL in Turkije?

U bent een goede kandidaat voor een Brazilian buttock lift operatie als u:

 • Voldoende vet in uw lichaam hebt voor extractie en transplantatie
 • Een adequate medische voorgeschiedenis hebt om een operatie te ondergaan
 • Het volume van uw billen wilt vergroten
 • Uw taille slanker wilt maken

Turkije, en Istanbul in het bijzonder, is een van de populairste bestemmingen geworden voor patiënten van over de hele wereld die een Brazilian butt lift in de Dominicaanse Republiek of andere plastische chirurgische ingrepen willen ondergaan. Naast concurrerende prijzen profiteren patiënten die voor Turkije kiezen ook van de beste behandeling dankzij ervaren plastisch chirurgen die een groter aantal patiënten behandelen dan hun Europese tegenhangers.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️