Liposuctie van de onderkin in Dubai

prijs liposuctie onderkin 1 1
Geschreven door Maria

Liposuctie van de onderkin in Dubai kan bereikt worden met niet-invasieve cosmetische injectables zoals deoxycholzuur of een zuigcanule om vetcellen onder de kin te doden en permanent te verwijderen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over liposuctie van de onderkin in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van liposuctie van de onderkin in Dubai

De gemiddelde kosten van liposuctie van de onderkin in Dubai zijn €6.500. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van €6.000 tot €7.000.

ProcedurePrijs Dubai
Liposuctie onderkin6500 €

Wat is liposuctie van de onderkin?

Een veelvoorkomend esthetisch probleem, een operatie voor een onderkinverkleining in Dubai, wordt veroorzaakt door een onderhuidse laag vetweefsel onder de kin. De aanwezigheid van een onderkin kan genetisch zijn, wat betekent dat het geërfd is, of veroorzaakt worden door bepaalde keuzes in levensstijl. In andere gevallen kan het te wijten zijn aan het natuurlijke verouderingsproces, waarbij de huid onder de kin verslapt. Om van een onderkin af te komen, kiezen mensen voor een onderkinverkleining in Turkije om een goed gevormde kaak te krijgen.

Een perfecte kaaklijn kan soms gemaskeerd worden door een onderkin, waardoor iemand de indruk krijgt dat hij extra gewicht op zijn ondergezicht draagt, terwijl dat in feite niet zo is. Mensen die ongelukkig zijn met hun onderkin en er niet-operatief vanaf willen, kunnen kiezen voor een onderkincorrectie in Dubai.

De noodzaak van een onderkincorrectie

Een liposuctie van de onderkin in Dubai kan worden bereikt door het gebruik van niet-invasieve cosmetische injectables zoals deoxycholzuur of een zuigcanule om de vetcellen onder de kin te doden en permanent te verwijderen. Deze procedure wordt uitgevoerd met minimale downtime en geeft permanente resultaten.

De oorzaken van een onderkin zijn onder andere

 • Overtollig nekvet
 • Losse huid
 • Kleine kin
 • Zwakke kin
 • Veroudering
 • Afhangende speekselklier

De juiste chirurg in Dubai kiezen

Het succes van een onderkinverkleiningsoperatie hangt af van de keuze van de juiste plastisch chirurg die een expert is in gezichtsveranderende procedures. Een goede plastisch chirurg moet niet alleen ervaren zijn, maar ook gediplomeerd. Andere kenmerken van een goede plastisch chirurg zijn:

 • Hij moet u foto’s kunnen laten zien van eerdere onderkinverkleiningsprocedures.
 • Hij moet goede beoordelingen van zijn patiënten hebben gekregen.
 • Hij moet een scherp artistiek gevoel hebben.
 • Focus op veiligheid en zorg voor de patiënt.
 • Hij moet waarde hechten aan een natuurlijke, esthetisch aantrekkelijke kaak en kin.

Pre-operatieve richtlijnen

Na het kiezen van de juiste chirurg voor uw liposuctie van uw onderkin in Dubai, is de volgende stap een gedetailleerd consult. Tijdens deze sessie bespreekt u met uw plastisch chirurg waarom u de procedure nodig heeft en wat u hoopt te bereiken. U moet ook bespreken hoe de procedure zal worden uitgevoerd, wat de liposuctie van de onderkin kost en wat er allemaal bij komt kijken tot aan uw herstelperiode.

Vlak voor de ingreep controleert de plastisch chirurg uw medische geschiedenis en de medicijnen die u gebruikt. Hij of zij zal uw kin ook lichamelijk onderzoeken en foto’s maken, zodat u het verschil na de operatie kunt zien.

Voor een liposuctiebehandeling van uw onderkin of een andere ingreep, chirurgisch of niet-chirurgisch, is het belangrijk om er een gezonde levensstijl op na te houden. Als u een roker bent, moet u vóór de ingreep stoppen. Als u antistollingsmedicijnen gebruikt, zoals aspirine, is het raadzaam om daarmee te stoppen om overmatig bloeden tijdens de ingreep te voorkomen. Alcoholgebruik moet ook worden gestopt, net als het gebruik van voedingssupplementen op basis van kruiden.

De behandeling

Een operatie voor het verwijderen van een onderkin in Dubai wordt poliklinisch uitgevoerd in een kliniek en duurt minder dan een half uur. Tijdens de ingreep wordt een plaatselijke verdoving aangebracht en wordt de afzuigcanule ingebracht om het vet uit het doelgebied te verwijderen, wat toevallig de submentale vetlaag is. Dit is de vetlaag onder de huid.

Het zorgt ervoor dat de vetcellen worden afgebroken, waarna het lichaam het vet na verloop van tijd op natuurlijke wijze als afvalproduct uit het lichaam verwijdert via het stofwisselingsproces. Er zijn meerdere behandelingssessies nodig, met een tussenpoos van 6 tot 8 weken. De frequentie en het aantal behandelingen dragen bij aan de natuurlijke vermindering van de vetlaag.

Liposuctie van de onderkin in Dubai staat bekend om zijn radicale vetreductie en wordt gebruikt bij de chirurgische behandeling van onderkinreductie. Het creëert het proces van lysis zodra het de vetcelmembranen raakt. Het resultaat is een gebarsten vetcel, en de inhoud wordt op natuurlijke wijze door het lichaam gemetaboliseerd.

De verschillende behandelingen

Alternatieve behandelingen voor onderkinverkleining zijn onder andere

 • Liposuctie van de kin of submentale liposuctie houdt in dat er gericht vet van de kin, de wangen en de hals wordt weggezogen om een strakker uiterlijk te krijgen. Deze behandeling staat ook bekend als liposuctie van de onderkin, submentale liposuctie en liposuctie van de hals.
 • Cold sculpting of cryolipolyse : Tijdens deze procedure wordt een apparaat gebruikt om de vetcellen onder de huid van de kin te bevriezen. Zodra ze bevroren en vernietigd zijn, worden ze afgebroken en door het lymfestelsel uit het lichaam verwijderd.
 • Andere alternatieven zijn een kinvergroting en een facelift met neklift.

Herstel

Het behandelde gebied zal na de operatie een beetje gezwollen zijn, maar dit kan verminderd worden door koude kompressen toe te passen. Zwelling is een goed teken, omdat het laat zien dat de behandeling werkt. De zwelling is duidelijker tijdens de eerste behandeling vanwege de grote hoeveelheid vetweefsel. Naarmate de hoeveelheid vetweefsel afneemt, zal de zwelling tijdens de volgende behandelingen ook afnemen.

Algemene pijn is ook te verwachten en houdt een paar dagen aan, vooral als het behandelgebied is aangetast. Roodheid en blauwe plekken zijn ook mogelijk, zoals bij elke injectie. De sporen van de behandeling zullen binnen zeven dagen verdwijnen.

Richtlijnen voor na de operatie

Patiënten mogen het behandelde gebied gedurende minstens 4 uur na de behandeling niet masseren of wrijven om het risico op infectie te voorkomen. Uw arts zal u specifieke postoperatieve instructies geven, en het is essentieel om deze op te volgen voor een snellere genezing en minder uitval.

Mogelijke risico’s en complicaties

De mogelijke risico’s en complicaties van een onderkinverkleining zijn als volgt;

 • Zwelling
 • Blauwe plekken
 • Pijn
 • Mogelijke infectie

Ideale kandidaat voor een onderkinverkleining

Voordat u overgaat tot een onderkinverkleining in Dubai, zal uw plastisch chirurg uw geschiktheid evalueren. U bent een ideale kandidaat als;

 • U een onderkin heeft door overtollige vetcellen.
 • U in goede lichamelijke gezondheid verkeert.
 • U mentaal stabiel bent.
 • U een volwassene bent van 21 jaar of ouder.
 • U realistische verwachtingen heeft van de resultaten die u kunt verwachten.

Het is echter mogelijk dat u geen ideale kandidaat bent voor niet-chirurgische onderkinverkleining als u losse of niet-elastische huid heeft. Als dit het geval is, kan een chirurgische kinverkleiningsprocedure nodig zijn, die een chirurgische gezichts- of halslift kan omvatten.

Resultaten van liposuctie van de onderkin

De resultaten beginnen na zeven dagen zichtbaar te worden en houden lang aan, maar variëren per persoon, afhankelijk van het type liposuctiebehandeling.

Voordelen van liposuctie van de onderkin

De esthetische en psychologische voordelen van een succesvolle onderkinverwijdering in Dubai zijn talrijk. Deze omvatten;

 • De behandeling is niet-invasief
 • Verminderd vetvolume onder de kaaklijn en kin
 • Verbeterd gezichtsprofiel
 • Snelle behandelingssessies
 • Verbeterde gezichtscontouren
 • Minimale downtime
 • Langdurige resultaten

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️