Prijs van liposuctie in Dubai

liposuctie Dubai 1
Geschreven door Laurence

Liposuctie in Dubai is een chirurgische procedure die gebruik maakt van een zuigtechniek om vet te verwijderen uit specifieke delen van het lichaam, zoals de buik, heupen, dijen, billen, armen of nek.

BesteKlinieken.com geeft informatie over liposuctie in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van liposuctie in Dubai

De gemiddelde kosten van een liposuctie in Dubai zijn €5.600. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €3.200 tot €7.400.

ProcedureKosten Turkije
Liposuctie5600 €

Wat is liposuctie?

Waar een dieet en lichaamsbeweging gefaald hebben, biedt liposuctie een oplossing, zowel op het lichaam als onder de kin als onderdeel van een facelift. Hij onderscheidt zich door zijn diepgaande kennis van lichaamsverhoudingen en esthetiek, en door de prioriteit die hij geeft aan de veiligheid van de patiënt.

Liposuctie diensten

Wij weten dat patiënten uniek zijn, met individuele doelen. Wij kunnen u helpen, of u nu uw ideale lichaam wilt modelleren met een lijst van verbeteringen die u wilt aanbrengen, of dat u tevreden bent met uw lichaam op een probleemgebied na dat uw zelfvertrouwen vermindert. Onze vertrouwde partnerklinieken kunnen een liposuctieprocedure in Dubai uitvoeren op de volgende gebieden:

 • Buik
 • Armen
 • Rug
 • Billen
 • Heupen
 • Borst
 • Dijen
 • Kin

Details van speciale liposuctieaanbiedingen

Bij het vergelijken van prijzen voor liposuctie in Dubai is het belangrijk om te beseffen dat niet alle pakketten gelijk zijn. Afgezien van het feit dat de ingrepen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde en ervaren chirurgen in luxe ziekenhuizen die voorbehouden zijn aan electieve chirurgiepatiënten (wat schone operaties, minder infecties en meer voorspelbare resultaten betekent), omvatten ze verschillende essentiële en aanbevolen diensten zonder extra kosten:

 • De prijzen voor liposuctie variëren naargelang de definitie van de betreffende zone: de buik is verdeeld in twee zones: boven en onder (boven en onder de navel). De love handles vormen een derde zone, terwijl de buitenste dijen één zone vormen.
 • Uw pakket omvat de volgende essentiële diensten:
  • Vijf voedings- en wellnesssessies.
  • Een kledingstuk.
  • Vier lymfedrainagesessies voor optimale resultaten (om de zones te egaliseren en de genezing te versnellen).
  • Zes maanden follow-up consulten na de procedure.

Bent u een kandidaat voor liposuctie in Dubai?

Veel mannen en vrouwen zien liposuctie als een manier om hun ideale lichaam te bereiken, maar de procedure is niet noodzakelijk voor iedereen geschikt. Over het algemeen kunt u als een ideale kandidaat voor liposuctie beschouwd worden als u:

 • dicht bij uw ideale gewicht bent
 • begrijpt dat liposuctie niet bedoeld is voor drastisch gewichtsverlies – het wordt gebruikt om hardnekkige vetophopingen te verwijderen en de vorm van uw lichaam te verfijnen
 • in goede algemene gezondheid verkeert
 • u heeft een gezonde levensstijl
 • u uw ideale lichaamsvorm niet hebt kunnen bereiken met een dieet en lichaamsbeweging.

Hoe werkt de procedure?

Voor elk te behandelen gebied wordt een kleine incisie in de huid gemaakt. Een smalle metalen buis (canule) wordt via de incisie in het vetgebied gebracht en door de buis heen en weer te bewegen wordt het vet in tunnels geschoren en via een buis die verbonden is met een afzuigmachine of injectiespuit weggezogen. De afgezogen tunnels en ruimtes worden vervolgens afgesloten met een drukverband om de nieuwe contour te creëren.

Wanneer vetweefsel onder de huid wordt weggezogen, laat het kleine tunnels en lege zakken achter. Het doel van een verband of compressiekleding is om deze ruimtes te sluiten, zodat genezing kan plaatsvinden.

Het door liposuctie behandelde gebied kan worden vastgezet met een elastische zwachtel of gordel. Dit minimaliseert blauwe plekken en zwelling en ondersteunt de huid, die na de operatie relatief los zal zijn, vooral als de zwelling afneemt.

Het elastische materiaal van de omhulling helpt om gelijkmatige druk op de behandelde gebieden te houden, waardoor blauwe plekken en zwellingen tot een minimum worden beperkt en de huid gelijkmatiger wordt. Dit proces zorgt ervoor dat de huid zich gelijkmatiger kan herverdelen en minimaliseert het risico op verslapping en onregelmatigheden in de huid.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️