Lipofilling van de borst in Turkije

lipofilling borsten prijs 1
Geschreven door Émilie

Alles wat u moet weten over lipofilling in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle lipofilling van de borst in Turkije…

BesteKlinieken.com informeert u over borstlipofilling in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van lipofilling van de borst in Turkije

De gemiddelde kosten van lipofilling van de borst in Turkije in Istanbul zijn €2.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 2.400 euro.

ProcedureKosten Turkije
Lipofilling gezicht1500 €
Lipofilling van de billen2700 €
Lipofilling van de borsten2200 €

Wat is lipofilling van de borst?

Lipofilling van de borsten in Turkije maakt gebruik van vet dat uit een lichaamsdeel wordt gehaald waar het overtollig is. Het vet wordt overgebracht naar een gebied dat hersteld of vergroot moet worden.

Deze operatie is bedoeld om het volume te verbeteren en de grootte van de borsten te veranderen en biedt in de meeste gevallen langdurige resultaten. Vetoverdracht, ook bekend als fat grafting, stelt plastisch chirurgen in staat om vetcellen uit een lichaamsdeel te gebruiken voor een borstvergroting zonder dat er borstimplantaten nodig zijn.

Lipofilling van de borst in Turkije is een natuurlijke oplossing voor het herstellen van het volume en de vorm van uw borsten, die verloren kunnen zijn gegaan door veroudering, gewichtsverlies, zwangerschap of borstvoeding. Dit proces wordt beschreven als vetoverdracht borstvergroting of lipomodellering.

Vet wordt verwijderd uit een lichaamsdeel waar het overtollig is en overgebracht naar een lichaamsdeel dat hersteld of vergroot moet worden, wat resulteert in een verbeterd volume en gewijzigde proporties en, in de meeste gevallen, langdurige resultaten.

Voor wie is lipofilling van de borst bestemd?

Borstvergroting door middel van vetoverdracht is niet voor iedereen geschikt, omdat u minstens maat 38-40 moet hebben om in aanmerking te komen. (Maar zelfs als u niet geschikt bent, zijn er alternatieven. Neem contact met ons op voor meer informatie). Helaas kunnen we geen patiënten in aanmerking nemen van wie het lichaam niet voldoende vet bevat.

Dit is een fantastische procedure als u ervoor in aanmerking komt en op zoek bent naar subtiele, minder invasieve veranderingen dan andere chirurgische procedures. De procedure is een alternatief voor implantaten en kan worden gebruikt om asymmetrische borsten (ongelijke borsten) in evenwicht te brengen of het volume van de cupmaat te herstellen.

Patiënten die een kleine vergroting nodig hebben en die voldoende vet hebben om over te brengen van andere gebieden, zoals de benen of de buik, zijn geschikt. Door vet naar het borstweefsel over te brengen, kunt u profiteren van een minder invasieve procedure dan bij sommige andere vormen van cosmetische chirurgie.

Als u een operatie overweegt, kan het gebruik van vetcellen uit andere delen van uw lichaam om uw natuurlijke borstvet aan te vullen, onder toezicht van een van onze ervaren plastisch chirurgen, u helpen om het uiterlijk te krijgen dat u wenst.

Is vetoverdracht pijnlijk?

De meeste patiënten ervaren niet veel pijn tijdens de vettransplantatie, hoewel sommige mensen na de procedure pijnstillers nemen.

Voor het verwijderen of afzuigen van vet van de dijen of buik is een algemene verdoving nodig. Als u zich zorgen maakt over de pijn, praat dan met uw chirurg die manieren kan bespreken om de pijn te beheersen en de procedure zo comfortabel mogelijk te maken.

Als u een vetoverdracht naar de borsten ondergaat, is dit een eenvoudigere, minder invasieve en over het algemeen minder pijnlijke procedure dan een cosmetische borstvergroting met implantaten.

De natuurlijke borstprocedure

Er zijn veel redenen waarom vrouwen kiezen voor vettransplantatie, ook wel vetinjectie genoemd, in plaats van implantaten; de belangrijkste is dat u niet alleen vollere borsten krijgt, maar ook een beter gevormd lichaam.

Bovendien is het vet van u, zodat u gerust kunt zijn dat er geen vreemd lichaam in u zit. Een borstvergroting door middel van vetoverdracht is een alternatief voor implantaten en kan worden gebruikt om de borst een cupmaat voller te maken, asymmetrische borsten (ongelijke borsten) in evenwicht te brengen of de contouren te herstellen in gevallen van onregelmatigheid. Dit is een minder invasieve vorm van borstvergrotende chirurgie.

Hoe lang duurt lipofilling?

Een kleine hoeveelheid vet kan door uw lichaam worden geabsorbeerd na een vettransplantatie. Over het algemeen is een vettransplantatie echter blijvend. De resultaten hangen van veel factoren af, zoals de techniek en ervaring van de chirurg, waar en hoe het vet werd weggenomen, en hoe en precies waar het werd geïnjecteerd.

Om de beste resultaten te verkrijgen, is het belangrijk om uw gewicht op hetzelfde niveau te houden als op het moment van de operatie. Naarmate we ouder worden, kunnen borstweefsel en vet veranderen door het natuurlijke verouderingsproces.

Hoe wordt lipofilling uitgevoerd?

Bij de operatie wordt vet uit een lichaamsdeel waar het overtollig is, weggezogen en geïnjecteerd in een ander lichaamsdeel dat vergroot moet worden. Hierdoor wordt het volume verbeterd en worden de verhoudingen veranderd, wat langdurige resultaten oplevert. Onze plastisch chirurgen zullen uw borsten “overvullen”.

Wees dus niet verbaasd als ze er iets voller uitzien dan verwacht. Deze overvulling compenseert het feit dat ongeveer 40% van het geïnjecteerde vet op natuurlijke wijze weer door uw lichaam wordt opgenomen. Vetoverdrachtprocedures kunnen onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd.

Mogelijke liposuctiegebieden voor vetoverdracht

Uw chirurg zal samen met u bepalen uit welk gebied u vet wilt verwijderen en bespreken welk resultaat u kunt bereiken in termen van borstvergroting.

Wat is de herstelperiode na een vettransplantatie?

U zult wat blauwe plekken ervaren rond het liposuctiegebied, maar dit verdwijnt binnen 7 tot 10 dagen. De exacte herstelperiode voor een borstvergroting door middel van vettransplantatie hangt af van uw procedure en er zullen natuurlijke variaties zijn, maar u kunt het volgende als algemene richtlijn gebruiken.

  • Verband verwijderen: 7-14 dagen
  • Weer aan het werk: 2-14 dagen
  • Zwemmen: 4-6 weken
  • Lichaamsbeweging en seks: 4-12 weken
  • Volledig herstel: 2-12 weken

Het kan ook zijn dat u een tot twee weken na de operatie een compressiekledingstuk moet dragen.

Wordt het op andere lichaamsdelen gebruikt?

Een vetvergroting kan ook worden gebruikt als alternatief voor fillers of gezichtsimplantaten, en om de bilpartij weer volume te geven. Dit staat algemeen bekend als lipomodellering. Vettransplantatie kan ook gebruikt worden in combinatie met andere procedures om een natuurlijk uiterlijk te behouden met een grotere borstvergroting. Een van onze patiënten combineerde bijvoorbeeld borstimplantaten met vetoverdracht om de volgende resultaten te bereiken:

Lipofilling van de borst voor en na

Hoe lang duurt een vetoverdrachtoperatie?

Een vettransplantatie duurt over het algemeen langer dan een borstimplantatie. Over het algemeen kan een operatie 3 tot 4 uur duren. Elke patiënt en elke procedure is uniek en anders. Uw MyBreast cosmetisch chirurg kan u adviseren over uw individuele geval.

Wat is beter: vettransplantatie of borstimplantaten?

Borstimplantaten gaan niet eeuwig mee en moeten mogelijk in de komende jaren verwijderd of aangepast worden. Vettransplantatie kan een goede oplossing voor u zijn als u een natuurlijkere borstvergroting wilt en als u genoeg vet hebt dat uit uw heupen of buik verwijderd kan worden. Uw chirurg kan u adviseren welke procedure het beste voor u is.

Wanneer kan ik een beha dragen na een vettransplantatie?

Uw Turkse chirurg zal u adviseren over de beste manier om uw borsten te verzorgen en over de juiste beha die u na de operatie kunt dragen. U moet rekening houden met wat blauwe plekken en zwelling, die na een paar weken moeten verdwijnen. Tijdens deze periode wordt normaal gesproken een compressiebeha aangeraden om uw borsten te ondersteunen en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te laten plaatsvinden.

Wat zijn de alternatieven?

Een borstvergroting door middel van vetoverdracht is niet geschikt voor patiënten met een lage lichaamsmassa. Voor een natuurlijk ogende borstvergroting is het tegenwoordig gebruikelijker om borstimplantaten onder de spieren te plaatsen (dubbel vlak) om de bovenrand van het implantaat te verbergen, en er is zelfs een groeiende trend naar ‘anatomische’ druppelvormige implantaten.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️