Prijs van een emax keramische kroon in Tunesië

prijs couronne ceramique emax tunisie pas chère 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over de emax keramische kroon in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde emax keramische kroon in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over de Emax keramische kroon in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Emax keramische kroon in Tunesië

De gemiddelde kosten van een Emax keramische kroon in Tunesië in Tunis zijn €400. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €370 tot €430.

ProcedureKosten Tunesië
Emax keramische kroon400 €

Wat is de Emax keramische kroon?

De technologie heeft grote vooruitgang geboekt in de tandheelkunde, vooral als het gaat om kronen. Tandkronen zijn de beste oplossing voor beschadigde, verkleurde of misvormde tanden. Het zijn coatings die de tand of tanden in kwestie bedekken. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met bruggen en implantaten.

Kronen worden in een laboratorium in de tandartspraktijk of buiten de praktijk gemaakt. Er worden mallen gemaakt van het gebit van de patiënt, die vervolgens als uitgangspunt worden gebruikt voor de constructie van permanente kronen. Over het algemeen krijgen patiënten tijdelijke kronen, terwijl de permanente kronen in het laboratorium worden gemaakt.

De nieuwe E-MAX kroon is een volledig keramische kroon die wordt beschouwd als de beste kroon op de markt.

Er zijn twee categorieën kronen: metaal-keramische kronen en volledig keramische kronen. Keramisch-gemixte kronen noemen we traditionele kronen. Dit zijn vaak de meest betaalbare kronen, maar ze hebben ook de meeste nadelen, zoals een onaantrekkelijk uiterlijk en de mogelijkheid van vervelende allergische reacties. Zirkonium- en E-MAX-kronen zijn de twee soorten volledig keramische kronen.

Zirkonium- en E-MAX-kronen

Zirkonium- en E-MAX-kronen zijn beide keramische kronen, die de voorkeur genieten vanwege hun esthetische uiterlijk en betere, comfortabelere pasvorm. Ze zijn beide duurzaam, maar zijn gevoeliger voor barsten dan metaalkeramische kronen.

Zirkonium- en E-MAX-kronen zijn doorschijnend van kleur, zodat u de kleur kunt krijgen die het dichtst bij die van uw natuurlijke tanden komt. Hun kleur voorkomt ook de lelijke metalen band rond de tandvleesrand die kenmerkend is voor keramische en metalen kronen. En omdat ze keramisch zijn, is er geen risico op allergische reacties op metaal.

Zirkonium- en E-MAX-kronen zijn lichter en dunner dan traditionele metaalkeramische kronen, wat betekent dat er minder tanden verwijderd hoeven te worden om ze te plaatsen. Keramische kronen zijn ook de beste optie voor patiënten met beperkte ruimte tussen hun tanden.

E-MAX kronen

De e-max keramische kroon in Tunesië is het nieuwste en duurste type kroon. Hij heeft de voorkeur boven zirkoniumkronen omdat hij sterker en duurzamer is. Hij zal minder snel afbreken dan zirkoniumkronen.

E-MAX kronen zijn gemaakt van lithium desilicaat keramiek, een materiaal dat geoogst is om zijn doorschijnende kleur en duurzaamheid. U krijgt dus een sterke, duurzame kroon die er precies zo uitziet als uw andere tanden. Het enige nadeel van E-MAX kronen zijn de kosten. E-MAX kronen zijn de beste op de markt, dus het is de moeite waard om iets meer uit te geven.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️