HYAcorp Macrolane injecties in Turkije

hyacorp macrolane injectie bil 1 1
Geschreven door Laurence

Alles wat u moet weten over macrolane & hyacorp injecties in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle operatie in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over HYAcorp Macrolane Injecties in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Wat is de prijs van een HYAcorp Macrolane Injectie in Turkije?

De gemiddelde prijs van een Macrolane of HYAcorp injectie in Istanbul, Turkije is €2.700. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 3.500 euro.

ProcedureKosten Turkije
HYAcorp Macrolane injectie2700 €

Wat is Macrolane en HYAcorp?

Macrolane, ook bekend als de “30-minuten borstoperatie”, is een vulmiddel op basis van hyaluronzuur dat werd gebruikt om het lichaam vorm te geven, met name de borsten en billen. Het gebruik ervan is nooit goedgekeurd door de FDA in de Verenigde Staten, maar Europa heeft het product tijdelijk overgenomen.

Deze borstvergrotende injectie werd gepresenteerd als een snel, niet-chirurgisch alternatief voor borstimplantaten. Macrolane werd in 2012 van de borstvergrotingsmarkt gehaald vanwege bezorgdheid over de veiligheid van het product bij borstkankerscreening.

Macrolane werd in de borst geïnjecteerd om het volume te vergroten (met één cupmaat). De procedure werd uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en patiënten hadden over het algemeen last van zwelling, blauwe plekken en ongemak in de dagen na de behandeling.

Wat waren de voor- en nadelen van de Macrolane injectie?

Voordelen:

  • De procedure was zo snel (slechts 30 tot 45 minuten) dat deze tijdens een lunchpauze kon worden uitgevoerd.
  • De resultaten waren onmiddellijk.
  • Het was een minder invasief en minder duur alternatief voor een borstvergrotende operatie.

Nadelen

Studies tonen aan dat Macrolane injectie geen aanbevolen middel is voor borstvergroting, vanwege de interferentie met mammografie en borstkankerscreening. Daarom wordt het sinds 2012 niet meer op de markt gebracht.

De British Association of Aesthetic Plastic Surgeons (BAAPS) zei dat in een enquête onder haar leden één op de vier chirurgen complicaties bij patiënten meldde, zoals knobbelvorming en tepelcontractuur, na Macrolane injectie.

Deze procedure is nooit goedgekeurd door de FDA.

Sommige patiënten meldden dat het niet lang genoeg duurde om de kosten te rechtvaardigen (sommigen meldden dat de effecten slechts een paar maanden aanhielden).

Sommige patiënten meldden inconsistente resultaten, vooral wanneer de vuller begon af te breken.

Wat zijn de alternatieven voor Macrolane?

Macrolane werd in 2017 vervangen door een product dat HYAcorp Body Contouring MLF1/2 heet. Het bevat een sterk gezuiverde hyaluronzuurgel en kan worden gebruikt om de billen en kuiten een nieuwe vorm te geven en als onderdeel van corrigerende procedures. De huidvullers van HYAcorp zijn momenteel niet goedgekeurd in de Verenigde Staten, maar wel in Europa.

Borstvetoverdracht (ook bekend als breast lipofilling) is een steeds populairdere procedure waarbij vet wordt geoogst door middel van liposuctie en vervolgens in de borsten wordt geïnjecteerd.

Het is ontworpen om volume te herstellen of toe te voegen tot twee cupmaten, zonder de risico’s en mogelijke bijwerkingen van borstimplantaten.

Helaas helpt het niet om verslapte of slappe huid te verminderen, maar u kunt wel tegelijkertijd een borstlift ondergaan. De gemiddelde kosten van een borstvettransferprocedure liggen rond de €3.200.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️