Heupvergroting in Turkije

heupvergroting Turkije 1
Geschreven door Manuella

Een heupvergroting in Turkije is een van de ingrepen die het heup- en dijgebied kunnen modelleren om u een mooier figuur te geven.

BesteKlinieken.com geeft informatie overheupvergroting in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Sommaire
 [Voir]

  Prijs van een heupvergroting in Turkije

  De gemiddelde kosten van een borstvergroting in Istanbul, Turkije zijn €2.400. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.200 tot €2.600.

  ProcedureKosten Turkije
  Heupvergroting2400 €

  Wat is een heupvergroting?

  ALLES WAT U MOET WETEN OVER DE VETOVERDRACHTPROCEDURE VOOR EEN HEUPVERGROTING IN TURKIJE

  Als u zich door uw lichaam niet zelfverzekerd voelt, dan raden wij u een heupvergroting in Turkije aan.

  Een heupvergroting in Turkije is een van de procedures die het heup- en dijgebied kunnen modelleren om u een mooier figuur te geven.

  Als uw lichaam genetisch geprogrammeerd is om geen heupen te hebben, zal geen enkele hoeveelheid lichaamsbeweging of dieet helpen.

  Door vet naar uw heupen over te brengen, kunt u deze situatie echter effectief corrigeren. Het zal u helpen om u zelfverzekerder te voelen over uw lichaam.

  Voor deze operatie wordt vet uit een deel van het lichaam gehaald en vervolgens strategisch in de heupen geïnjecteerd. De procedure voor het overbrengen van vet naar de heupen is niet zo invasief als die voor implantaten.

  Injectie van vet in de heupen

  De heupvergrotingsprocedure in Turkije begint met het onder narcose brengen van de patiënt.

  Voordat het vet naar de heupen wordt overgebracht, worden al het bloed en vocht met behulp van een machine verwijderd.

  Uiteindelijk wordt het vet in het heupgebied van de patiënt geïnjecteerd, met als uiteindelijke doel om de kromming van de heupen glad te strijken.

  Zodra de liposuctie voltooid is, hecht de arts de kleine incisies, sluit ze en kleedt ze af.

  Postoperatieve follow-up voor heupvergroting in Turkije

  Zodra de procedure voor de vetoverdracht van de heup voltooid is, hoeft u niet langer in het ziekenhuis te blijven. U zult echter wel iemand nodig hebben om u naar huis te rijden.

  Het is normaal dat u kort na de vettransplantatieprocedure lichte pijn voelt bij de incisies en injectieplaats. De littekens en pijn zullen waarschijnlijk ongeveer 2 weken aanhouden, of in sommige gevallen zelfs langer.

  Is vetoverdracht naar de heupen langdurig?

  Het kan zijn dat u tot zes maanden moet wachten om de echte resultaten van de lipofillingprocedure van de heup te zien. U moet dus niet verwachten dat u direct na de operatie resultaten ziet.

  Het is echter mogelijk dat de resultaten van vettransplantatie niet blijvend zijn, omdat ons lichaam de neiging heeft om na verloop van tijd vet te absorberen.

  Is deze operatie veilig?

  Heupvergroting in Turkije is een relatief veilige ingreep met een laag risico. Toch zijn er enkele veelvoorkomende risico’s verbonden aan deze ingreep, zoals:

  • Blauwe plekken en pijn op de plaats van de incisie
  • Tekenen van zwelling of bloeding
  • Littekenvorming of infectie op de plaats van de incisie

  Het lijdt geen twijfel dat u voor een veilige en succesvolle heupvergroting het beste een deskundige en ervaren plastisch chirurg in Turkije in Istanbul kunt vinden, die niets aan het toeval overlaat om u een zo natuurlijk mogelijk uiterlijk te geven

  Profiteer van een GRATIS evaluatie!

  Op verzoek en
  zonder enige verplichting van uw kant.

  Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

  Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

  Over de auteur

  Manuella

  Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

  ‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️