Prijs van een FUE haartransplantatie in Tunesië

prijs haartransplantatie fue tunisie 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over FUE haartransplantaties in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde FUE haartransplantatie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over FUE haartransplantatie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een FUE haartransplantatie in Tunesië

De gemiddelde prijs van een FUE haartransplantatie in Tunesië is €2.200. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 1700 euro tot 2800 euro.

ProcedureKosten Tunesië
FUE haartransplantatie2200 €

Wat is een FUE haartransplantatie?

FUE is een haartransplantatie procedure die tussen de 3 en 8 uur duurt en waarbij individuele haarfollikels van de donorplaats (meestal de achterkant of zijkanten van de hoofdhuid) worden genomen en in gebieden met dunner wordend haar worden getransplanteerd. Patiënten ervaren een minimaal ongemak, voornamelijk door de toediening van een plaatselijke verdoving aan het begin van de procedure.

De follikels worden zonder incisie verwijderd, wat betekent dat er geen zichtbaar litteken is. De follikels, die levend weefsel zijn, worden vervolgens voorzichtig geënt op de gebieden waar haarverlies is opgetreden. Het geënte haar blijft enkele weken zitten voordat het uitvalt. In de daaropvolgende 4 tot 6 maanden begint de nieuwe haargroei en ziet u sterk, gezond en natuurlijk haar. Aangezien de snelheid van haargroei van persoon tot persoon verschilt, kunnen de volledige resultaten tot een jaar duren.

Grote gebieden met follikels kunnen in één enkele sessie worden getransplanteerd, wat betekent dat u minder procedures nodig hebt om de dekking te krijgen die u wilt. Meer recentelijk gebruiken chirurgen de NeoGraft 2.0 technologie, waarbij individuele follikels onder pneumatische druk worden geëxtraheerd. Dit beschermt de kwetsbare transplantaten en geeft een beter totaalresultaat.

Het verschil tussen FUE en FUT

FUE is niet de enige beschikbare methode voor haartransplantatie, maar wel de meest ideale voor veel patiënten. Bij een andere bekende procedure, genaamd FUT (of Follicular Unit Transplantation), wordt een kleine strook haardragende huid verwijderd. Dit gebied moet dan gesloten worden met hechtingen of nietjes, wat resulteert in een lineair litteken dat zichtbaar is wanneer het haar kortgeknipt is.

De juiste kandidaat voor een FUE

De beste kandidaten voor een FUE haartransplantatie in Tunesië zijn diegenen die last hebben van haarverlies boven op het hoofd of aan de voorkant van de haarlijn of in de kruin en die goed dik haar aan de achterkant van het hoofd hebben. Meer donorhaar aan de achterkant helpt bij het herstellen van een grotere haardichtheid. Het NeoGraft 2.0 FUE systeem kan ook worden gebruikt voor haarherstel op de wenkbrauwen of het lichaam, of zelfs om ontsierende littekens van eerdere haarherstelpogingen te camoufleren.

Huidige haartransplantatie patiënt voor en na

Photo avant et après d'une greffe de cheveux
Voor en na haartransplantatie foto

Herstel: Postoperatieve follow-up

U kunt een korte hersteltijd verwachten. De meeste patiënten hebben slechts een dag rust nodig voordat ze hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten. Zowel de donor- als de implantatieplaats zullen enkele dagen pijnlijk zijn, maar dit ongemak is mild. Het langste deel van de herstelperiode is de tijd die het donorgebied nodig heeft om het verwijderde haar weer aan te laten groeien, omdat dit gebied heel kort wordt geknipt voordat de haarfollikels worden verwijderd.

Resultaten en follow-up

FUE is over het algemeen een permanente oplossing voor haarverlies. Om optimale resultaten te behouden, worden een gezond, evenwichtig dieet, lichaamsbeweging en het vermijden van roken aanbevolen. Een preventief medisch regime kan nodig zijn als uw haarverlies progressief wordt geacht. Dit alles wordt tijdens uw consultatie met u besproken en er wordt een persoonlijk behandelplan voorgesteld.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️