Coolsculpting en Turquie

coolsculpting prijs 1
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over coolsculpting in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor succesvol coolsculpting in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over coolsculpting in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost coolsculpting in Turkije?

De gemiddelde kosten van coolsculpting in Istanbul, Turkije zijn €600. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 500 euro tot 700 euro.

Wat is coolsculpting?

CoolSculpting, ook bekend als Cold Lipolysis, is een medisch-esthetische techniek die vetcellen bevriest en doodt. De CoolSculpting (Cold Lipolysis) behandeling geeft effectieve resultaten in korte tijd en is goedgekeurd door de FDA. Het werkt door weefsel gedurende 1 uur bloot te stellen aan -6°C in een vacuüm. Na de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken en via de urine uit het lichaam verwijderd.

Hoe werkt Coolsculpting?

Tijdens het consult bepaalt de dermatoloog de gebieden waar de procedure zal worden toegepast en deze gebieden worden bedekt met een speciaal beschermingsmateriaal om uw huid te beschermen. CoolSculpting-applicators worden in het aangewezen gebied geplaatst en er wordt op de gebieden gezogen. CoolSculpting koelt het gebied op een gecontroleerde manier tijdens de behandeling en dankzij de cryolipolyse-technologie beginnen structurele veranderingen in de vetcellen.

De duur van CoolSculpting in Turkije varieert afhankelijk van het te behandelen gebied en de diameter van de applicator. Een enkele sessie is echter voldoende en duurt tussen de 30 en 60 minuten. De vetcellen worden gekoeld door gecontroleerde lage temperaturen, waardoor ze kristalliseren. Ze worden door het lichaam afgebroken en geleidelijk op natuurlijke wijze afgevoerd.

Hoe doodt CoolSculpting vetcellen?

De CoolSculpting-behandeling richt zich op vetcellen en bevriest ze op een temperatuur die ze laat verdwijnen. Het beschermt de huid en weefsels terwijl de vetcellen op een gecontroleerde manier worden gekoeld.

Na de behandeling verdwijnen de vetcellen na verloop van tijd. De vetcellen worden via de urinewegen uit het lichaam verwijderd.

Wat is het verschil tussen CoolSculpting en andere afslankmethoden?

 • Het vermindert het aantal vetcellen.
 • Klinische studies hebben aangetoond dat er minder vetcellen in het behandelde gebied zijn na een CoolSculpting-behandeling.
 • Een CoolSculpting behandeling vermindert vetcellen met 20 tot 30%.
 • Omdat de CoolSculpting-behandeling niet alle vetcellen vernietigt in de gebieden waar het wordt toegepast, leidt het nooit tot een vervormd uiterlijk.
 • Het is een zeer veilige en comfortabele behandeling.

In welke situaties kan CoolSculpting worden toegepast?

U bent een goede kandidaat voor Coolsculpting als u hardnekkig vet hebt dat maar niet van uw lichaam kan verdwijnen, hoe hard u ook probeert. Als u liever geen medicijnen of chemicaliën gebruikt, geen operatie wilt ondergaan en op zoek bent naar een behandeling in één sessie zonder downtime, dan is CoolSculpting de ideale keuze voor u.

Wie is de ideale kandidaat?

Het kan worden toegepast op mannen en vrouwen ouder dan 15 jaar die hardnekkige vetproblemen hebben, geen chirurgische ingreep zoals liposuctie willen ondergaan en geen resultaten kunnen bereiken met een dieet en lichaamsbeweging.

CoolSculpting kan op iedereen worden toegepast, ongeacht het geslacht, met uitzondering van zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor kou.

Op welke lichaamsdelen kan CoolSculpting® worden toegepast?

 • Buik, buik
 • Dijen
 • Armen
 • Love handles en flanken
 • Rug en bh-gebied
 • Onder de billen, onder de kin, onder de nek,
 • Mannelijke borst

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Een enkele sessie is over het algemeen nodig om de gewenste resultaten te verkrijgen, maar sommige mensen kiezen voor extra sessies om nog meer vetcellen te verwijderen.

Hoe lang duren CoolSculpting-behandelingen?

De duur van CoolSculpting varieert afhankelijk van het te behandelen gebied en de diameter van de applicator. Een enkele sessie is echter voldoende en duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

Wanneer zie ik resultaat met CoolSculpting®?

Hoewel de permanente resultaten 2 maanden na de behandeling zichtbaar worden, is het ook mogelijk om de effecten van de behandeling al in de 2e week te zien. De veranderingen aan uw huid worden binnen 1,5 maand zichtbaar. Na de Coolsculpting procedure gaat de verwijdering van vetcellen nog 4 maanden door.

Wat zijn de bijwerkingen van Coolsculpting?

Tijdelijke roodheid, zwelling of blauwe plekken kunnen worden waargenomen in het aangebrachte gebied na de behandeling.

Zijn de resultaten van Coolsculpting blijvend?

In tegenstelling tot alle andere vetverminderingstechnieken vermindert CoolSculpting permanent het aantal vetcellen. Daarom zijn de resultaten blijvend.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️