Prijs van een buikwandcorrectie in Dubai

buikwandcorrectie prijs 1
Geschreven door Émilie

Een buikwandcorrectie in Dubai is een chirurgische ingreep die het gebied rond de buik beeldhouwt en strakker maakt: de buik, de heupen, de buitenste en binnenste dijen, de achterkant van de dijen en de billen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over buikwandcorrecties in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie in Dubai

De gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie in Dubai bedragen €6250. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €4.500 tot €8.000.

ProceduresPrijzen Dubai
Buikwandcorrectie6250 €

Wat is een buikwandcorrectie?

Ouder worden, aanzienlijk gewichtsverlies of gewichtsschommelingen leiden vaak tot huidverslapping in het gebied onder de taille. Hierdoor kan iemand zich ongemakkelijk voelen in zijn lichaam en streven naar een esthetischer en aantrekkelijker lichaam. Hier zijn enkele factoren waardoor iemand zich ongemakkelijk kan voelen met zijn onderlichaam;

 • Relatief dunne vetlagen op de dijen, heupen, billen en buik.
 • Afhangende huid in het onderste deel van het lichaam, wat de beweeglijkheid beperkt.
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Onrust door verslapte huid op de buik.

Een buikwandcorrectie in Dubai kan deze problemen helpen oplossen door de probleemgebieden te modelleren en strakker te maken.

Een buikwandcorrectie is een chirurgische ingreep die de buik, heupen, buitenste en binnenste dijen, achterkant van de dijen en billen vormgeeft en strakker maakt.

Opties voor de buikwandcorrectie techniek

Bij een buikwandcorrectie kunnen verschillende technieken worden gebruikt om optimale resultaten te bereiken. Deze omvatten :

 • Liposuctie: De liposuctieprocedure, waarbij overtollig lichaamsvet wordt weggezogen, wordt uitgevoerd om de buik te modelleren voor de best mogelijke contouren.
 • Vettransplantatie: Vettransplantatie wordt vooral uitgevoerd op gebieden met volumeverlies, zoals de billen en de borsten. Het kan gecombineerd worden met een van de buikwandcorrectieprocedures om een passender lichaamscontour te krijgen.
 • Buikwandcorrectie en dijbeenlift: Buikwandcorrectie en dijbeenlift zijn twee dwingende technieken die gebruikt worden voor een onderlichaamslift in Dubai. Ze worden gebruikt om de buik opnieuw vorm te geven tijdens een buikwandcorrectie door losse huid chirurgisch te verwijderen, waardoor het gebied steviger en strakker wordt.

Onze belofte aan u

Wij zoeken de beste bodylift chirurg in Dubai, die naar u luistert, uw individuele en gedetailleerde behoeften begrijpt en identificeert tijdens een consult op maat, u adviseert over wat u van de juiste behandeling verwacht en uiteindelijk samen met u het meest geschikte behandelplan ontwikkelt.

Het buikwandcorrectieproces in Dubai

a) Het consult

De eerste fase van een buikwandcorrectie in Dubai is een gedetailleerd consult en onderzoek in de kliniek met onze gediplomeerde plastisch chirurg, om voor elke kandidaat een op maat gemaakt plan te bepalen.

b) De operatie

De tweede stap is het plannen van de buikwandcorrectie met een zeer bekwame en ervaren plastisch chirurg die een expert is in buikwandcorrecties en andere lichaamscontouring procedures. De ingreep duurt 2 tot 6 uur onder algehele narcose, afhankelijk van de uit te voeren ingreep.

Vóór de ingreep wordt elke patiënt onderzocht om er zeker van te zijn dat hij of zij de ingreep veilig kan ondergaan. Dit omvat een pre-anesthetisch consult, bloedonderzoek en controle of de patiënt een goede kandidaat is voor de ingreep.

De buikwandcorrectie wordt uitgevoerd in een operatiekamer in het ziekenhuis en de patiënt blijft na de operatie meestal 2 tot 4 dagen in het ziekenhuis om te herstellen. Indien nodig kan de patiënt langer blijven.

Tijdens de operatie wordt een incisie rondom de romp gemaakt. De chirurg verwijdert vervolgens overtollige huid en vet van onder de incisie, waarbij de weefsels opnieuw worden gepositioneerd en strakker worden gemaakt. De resterende huid van de dijen en billen wordt naar boven getrokken, en de onderliggende huid en weefsels worden opgehangen en strakgetrokken. Voor deze procedure wordt u meestal op uw zij of buik gelegd. Indien nodig kan er in dit stadium vet naar de billen worden overgebracht.

Zodra de zijkanten en de rug zijn behandeld, wordt u weer op uw rug gelegd zodat de voorkant kan worden behandeld. In dit stadium zal uw chirurg de technische optie gebruiken die u eerder met de buikwandcorrectie had afgesproken, d.w.z. een buikwandcorrectie of een binnen-dijbeenlift.

De incisies worden in lagen over drains heen gesloten om uitrekking en zwelling onder controle te houden. Diepe steunhechtingen in de onderliggende weefsels helpen om de nieuwe contouren vorm te geven.

De deskundige plastisch chirurg begeleidt de patiënt tijdens het herstel- en genezingsproces door middel van geplande follow-ups.

c) Herstel

Bij ontslag uit het ziekenhuis in Dubai draagt de patiënt meestal kleine verbanden en drains, die de volgende dag worden verwisseld en nieuwe verbanden worden aangebracht. Er wordt ook een compressiekledingstuk gedragen om de zwelling en blauwe plekken te helpen verminderen. Dit kan gedurende 4-6 weken gedragen worden.

De patiënt zal onmiddellijk na het verdwijnen van de verdoving wat ongemak, roodheid en zwelling ervaren. Tijdens de herstelperiode moeten zware activiteiten gedurende minstens 6 weken vermeden worden, maar normale dagelijkse activiteiten kunnen meestal na 10 dagen hervat worden.

De plastisch chirurg zal de patiënt adviseren over slaapposities en de verzorging van de incisieplaatsen. Wandelen wordt de eerste dag na ontslag aangemoedigd.

Gedurende een periode van ongeveer 4 weken moet de patiënt na de operatie over het algemeen verschillende keren naar de kliniek komen om het genezingsproces te controleren.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel de buikwandcorrectie een eenvoudige ingreep is, is het belangrijk om het juiste niveau van interventie of behandeling te bepalen en de ingreep, chirurgisch of niet-chirurgisch, toe te vertrouwen aan een gekwalificeerde en deskundige plastisch chirurg.

Een potentiële kandidaat moet aan bepaalde criteria voldoen om van de procedure te kunnen profiteren:

 • Niet of minder roken vóór de ingreep.
 • Een aanzienlijke hoeveelheid gewicht verloren hebben.
 • Losse huid op het onderlichaam hebben.
 • Realistische verwachtingen hebben van de te behalen resultaten.
 • In goede gezondheid verkeren, zowel lichamelijk als psychisch.

Wat kan ik verwachten van een buikwandcorrectie?

Het belangrijkste voordeel van een buikwandcorrectie is het wegwerken van losse huid en vet rond de taille, dijen en billen. Omdat iedereen anders is, kunnen de verwachte resultaten van een buikwandcorrectie van persoon tot persoon verschillen:

 • Een geronde en gebeeldhouwde buik
 • Verbeterd gevoel van eigenwaarde
 • De overtollige huid die irritatie, uitslag en infecties veroorzaakte, wordt verwijderd.
 • De resultaten van gewichtsverlies zijn zichtbaar
 • U ziet er zelfverzekerder uit en voelt zich ook zelfverzekerder

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️