Borstlift in Dubai

borstlift prijs Dubai 1
Geschreven door Maria

Een borstlift in Dubai, ook wel mastopexie genoemd, is een chirurgische ingreep om de vorm van verslapte borsten te veranderen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over borstliftoperaties in Dubai en helpt u een operatie te boeken bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een borstlift in Dubai

De gemiddelde kosten van een borstlift in Dubai zijn €6.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €6.000 tot €7.000.

ProcedurePrijzen Dubai
Borstlift6500 €

Wat is een borstlift?

Een borstlift, ook wel mastopexie genoemd, is een chirurgische ingreep om de vorm van verslapte borsten te veranderen. De borstlift in Dubai wordt uitgevoerd om overtollige huid en borstweefsel te verwijderen om de borsten te liften, zodat ze steviger en strakker worden.

De noodzaak van een borstlift

Iemand kan verslapte borsten hebben om de volgende redenen:

 • Genetica
 • Borstvoeding
 • Veroudering
 • Leefstijlvoorkeuren
 • Gewichtsschommelingen

Borstlifting in Dubai is bedoeld om symmetrie van de borsten te bereiken door de borsten te liften. Een ander doel van de ingreep is het verplaatsen van de tepels en tepelhof.

Hoe kies ik de juiste chirurg voor een borstlift?

De eerste stap bij een borstliftoperatie is het kiezen van de juiste chirurg voor de ingreep. De gediplomeerde plastisch chirurg die u kiest voor een mastopexie in Dubai moet niet alleen een expert zijn, maar ook de volgende eigenschappen bezitten;

 • Hij moet goede beoordelingen over zijn werk hebben gekregen van eerdere kandidaten.
 • Hij moet u de resultaten van zijn eerdere werk kunnen laten zien aan de hand van foto’s.
 • Ze moeten zich richten op de veiligheid en verzorging van de kandidaat.

Ze moeten een uitstekend gevoel voor esthetiek hebben.

Pre-operatieve richtlijnen

Zodra u de beste borstlift chirurg in Dubai heeft gekozen, is de volgende stap een gedetailleerd adviesgesprek met uw chirurg. Tijdens deze sessie bespreekt u met hem of haar de mogelijke resultaten van de operatie.

U moet ook uw verwachtingen en de reden voor de operatie bespreken. U moet precies bespreken wat u van de operatie verwacht. U dient het proces, de kosten van de borstlift in Dubai en alle fasen van de ingreep te bespreken.

Voor de operatie zal uw chirurg uw medische voorgeschiedenis controleren en ook nagaan of u medicijnen gebruikt of heeft gebruikt. Uw chirurg zal uw borsten onderzoeken: hij of zij zal de grootte meten en de vorm en positie van uw tepels en tepelhof onderzoeken.

Hij zal ook een mammografie op basisniveau aanbevelen en uw borsten zullen gefotografeerd worden, zodat u de resultaten na de operatie kunt vergelijken.

Uw chirurg kan uw operatie uitstellen als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft. Er zijn echter bepaalde richtlijnen die u moet volgen om een gezonde levensstijl te behouden.

U moet een aangepast dieet volgen en regelmatig sporten onder toezicht van een professional. U moet minstens drie weken voor de operatie stoppen met roken.

U moet stoppen met het innemen van aspirine, ontstekingsremmers of voedingssupplementen op basis van kruiden om het risico op overmatig bloeden tijdens de operatie te minimaliseren. U moet goed gehydrateerd blijven en stoppen met het drinken van alcohol.

Mastopexy-operatie

Borstlifting in Dubai wordt uitgevoerd onder algehele narcose en duurt een uur of minder. Het wordt poliklinisch uitgevoerd en de kandidaat mag na de operatie naar huis.

Er worden echter verschillende technieken gebruikt om een borstlift uit te voeren, die hieronder worden uitgelegd;

 • Halvemaanslift – Hierbij wordt de halvemaanvormige huid aan de bovenkant van de tepel verwijderd en dit is een minimaal invasieve techniek.
 • Benelli-lift – Bij deze techniek wordt de huid of het weefsel rond de tepelhof verwijderd door een donutvormige incisie te maken.
 • Lollipop Lift – Dit is een incisie rond het tepelhof die verticaal naar beneden loopt tot aan de borstplooi.
 • Ankerlift – Er wordt een incisie rond het tepelhof gemaakt die naar beneden tot de borstplooi reikt.

Tijdens de operatie worden incisies gemaakt, afhankelijk van de gebruikte techniek. Vervolgens brengt de chirurg de gewenste veranderingen aan, d.w.z. het onderliggende borstweefsel een nieuwe vorm geven en optillen, het tepelhof en de tepels verplaatsen, overtollige huid verwijderen of vergrote tepelhoven verkleinen.

Deze wijzigingen worden uitgevoerd met chirurgische instrumenten. De incisies worden vervolgens met hechtingen gesloten.

Een borstlift kan worden uitgevoerd in combinatie met een borstvergroting of -verkleining. Merk op dat mastopexie in Dubai de grootte van de borsten niet verandert; het lift alleen de verslapte borsten.

Herstel

Kandidaten die een borstlift in Dubai ondergaan, moeten een paar weken rusten om volledig te herstellen. Aangezien de ingreep poliklinisch wordt uitgevoerd, kunt u na de ingreep het ziekenhuis verlaten en kunt u zich duizelig voelen door het effect van de verdoving.

U zult zich de eerste dagen na de ingreep erg moe voelen en u moet de door uw arts voorgeschreven medicijnen regelmatig innemen. Zwellingen en blauwe plekken komen vaak voor na de operatie, maar verdwijnen binnen twee weken.

U kunt gedurende minstens zes weken na de operatie een absoluut gevoelloos gevoel ervaren in de aangetaste gebieden. Uw littekens zien er rood en hobbelig uit, maar zullen na een paar weken verdwijnen.

Uw hechtingen worden een week na de operatie door uw chirurg verwijderd. U kunt uw gewone activiteiten voortzetten, maar volledig herstel zal enige tijd duren.

Postoperatieve instructies

U moet de voorgeschreven medicatie regelmatig innemen. U krijgt een operatiebeha die u gedurende een bepaalde periode 24 uur per dag moet dragen. U wordt geadviseerd om op uw rug te slapen en geslachtsgemeenschap te vermijden gedurende een paar weken na de operatie. U moet helemaal vermijden om in bad te gaan of uw haar te wassen. Er worden drainageslangetjes voor vocht bij uw incisies geplaatst, die na vier dagen na de operatie worden verwijderd.

Vermijd gedurende twee weken krachtige activiteiten zoals inspanning en het tillen van zware voorwerpen. Uw verband wordt vijf dagen na de operatie verwijderd. Sommige hechtingen lossen vanzelf op, maar andere moeten twee weken na de operatie verwijderd worden. Uw arts kan een gel voor uw incisies voorstellen om de genezing te bevorderen. Houd tijdens het herstelproces van de borstlift uw borsten en incisies uit de zon.

Risico’s en complicaties

Net als elke andere chirurgische ingreep brengt ook een borstlift bepaalde risico’s met zich mee. Het is echter heel belangrijk om deze vóór de operatie met uw borstliftchirurg te bespreken. De mogelijke bijwerkingen van een borstliftoperatie zijn als volgt;

 • Littekens – Er zullen blijvende littekens zijn na de ingreep, maar deze zullen na twee jaar vervagen en kunnen gemakkelijk verborgen worden door een beha.
 • Veranderd huidgevoel – Er kan gevoelloosheid optreden in de aangetaste gebieden; dit keert meestal na enkele weken terug, maar kan in sommige gevallen blijvend zijn.
 • Borstvoeding – Na een operatie vinden sommige vrouwen het moeilijk om genoeg melk te produceren voor borstvoeding.
 • Infectie – Wonden kunnen om de een of andere reden geïnfecteerd raken, maar er worden antibiotica voorgeschreven om dit te voorkomen.
 • Allergieën – Dit komt zelden voor, maar uw huid kan allergisch zijn voor de tape, oplossingen of andere relevante medicatie. In dit geval hebt u een extra behandeling nodig om allergische reacties te behandelen.

Ideale kandidaat voor een borstlift

U bent mogelijk de perfecte kandidaat voor een borstliftoperatie als;

 • U verslapte borsten heeft.
 • Uw borsten hun vorm hebben verloren en platter zijn geworden.
 • Uw tepels onder de plooien van uw borsten vallen als ze niet ondersteund worden.
 • Uw borsten niet symmetrisch zijn.
 • U bent ouder dan 18 jaar.
 • Uw gewicht is stabiel.
 • U rookt niet.
 • U bent niet tevreden met uw verslapte borsten.
 • U bent lichamelijk en geestelijk gezond.
 • U heeft realistische verwachtingen.

Resultaten van een borstlift

U zult een onmiddellijke verandering in het algehele uiterlijk van uw borsten opmerken, hoewel de vorm de komende maanden zal blijven veranderen en stabiliseren. Deze resultaten kunnen blijvend zijn als u uw huid en gewicht goed verzorgt.

Voordelen van een borstlift

De voordelen van een borstliftoperatie zijn talrijk;

 • Het verbetert het esthetische uiterlijk van uw borsten en laat ze er aantrekkelijker en jeugdiger uitzien.
 • Het verbetert de symmetrie van uw borsten.
 • Uw borsten worden niet kleiner.
 • Het geeft langdurige resultaten.
 • Het verhoogt uw zelfvertrouwen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️