Aziatische Blepharoplastie in Turkije

Aziatische blepharoplastie prijs Turkije 1
Geschreven door Manuella

In Turkije is Aziatische ooglidchirurgie – ook bekend als Aziatische blepharoplastie of dubbele ooglidchirurgie – een variant van de bovenste blepharoplastie die tot doel heeft een opvallende plooi in het bovenste ooglid te creëren.

BesteKlinieken.com geeft informatie over Aziatische blepharoplastie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Sommaire
 [Voir]

  Hoeveel kost een Aziatische blepharoplastie in Turkije?

  De gemiddelde kosten van een Aziatische blepharoplastie in Istanbul zijn €2.000. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van €1.900 tot €2.100.

  ProcedureKosten Turkije
  Aziatische blepharoplastie2000 €

  Wat is Aziatische blepharoplastie?

  Aziatische ooglidcorrectie – ook bekend als Aziatische blepharoplastie of dubbele ooglidcorrectie – is een variant van de bovenste blepharoplastie die tot doel heeft een opvallende plooi in het bovenste ooglid te creëren.

  Indien gewenst kan tegelijkertijd de overtollige huid en/of het vet dat verantwoordelijk is voor het verslappen van het bovenste ooglid worden behandeld. Het eindresultaat van de Aziatische blepharoplastie in Turkije kan de ogen groter en expressiever doen lijken, terwijl de algehele aantrekkelijkheid van het gebied wordt verbeterd.

  De anatomie van het Aziatische ooglid verschilt sterk van die van het westerse ooglid, met misschien wel de grootste anatomische afwijking: een plooi aan de onderkant van het bovenste ooglid.

  Een groot percentage van de Aziatische vrouwen en mannen heeft deze plooi niet – of de plooi zit zo laag dat hij bijna niet te zien is – waardoor er een “enkelvoudige plooi” in het bovenooglid ontstaat. De meeste mensen van westerse afkomst hebben daarentegen een meer uitgesproken en zichtbare plooi, die bekend staat als een “dubbele plooi” van het bovenooglid.

  Voor sommige Aziatische mensen is een bovenooglid met een enkele plooi wenselijk, maar anderen vinden een bovenooglid met een dubbele plooi aantrekkelijker en willen deze look graag hebben. In deze gevallen kan een gespecialiseerde bovenooglidcorrectie, bekend als Aziatische blepharoplastie, een uitstekende oplossing zijn voor cosmetische chirurgie in Turkije.

  Deze procedure staat ook bekend als supratarsale fixatie, waarbij anatomische veranderingen worden gecreëerd die de lage of niet-bestaande ooglidplooi verhogen.

  Hoe wordt de Aziatische blepharoplastie procedure uitgevoerd?

  De Aziatische blepharoplastie wordt meestal uitgevoerd onder lichte intraveneuze sedatie en duurt over het algemeen minder dan een uur. Als er al een natuurlijke lage plooi aanwezig is, verhoogt en/of verdiept de Turkse chirurg de plooi om deze prominenter te maken.

  Als er geen natuurlijke plooi aanwezig is, maakt hij een kleine incisie op de ideale locatie en hecht hij de huid aan de onderliggende spier om de positie te behouden. Over het algemeen moet er voor de oogleden ook iets meer vet worden gevormd dan gewoonlijk voor het westelijke bovenooglid wordt gedaan.

  In gevallen waar verjonging gewenst is, zal de Turkse chirurg overtollige huid verwijderen en/of losse bovenooglidmusculatuur herstellen voor een algeheel verbeterd en jeugdiger uiterlijk.

  Postoperatieve follow-up voor Aziatische blepharoplastie

  Na Aziatische ooglidcorrectie in Istanbul is het herstelproces vergelijkbaar met dat van een traditionele bovenooglidcorrectie. In het begin kunt u wat last hebben van zwellingen en/of blauwe plekken, maar deze tijdelijke bijwerkingen zullen vrij snel verdwijnen.

  Hoewel aanzienlijke pijn zelden voorkomt, kan eventueel ongemak meestal effectief onder controle worden gehouden met medicijnen. Niet veeleisende taken en dagelijkse routines kunnen gewoonlijk na ongeveer een week tot tien dagen worden hervat, hoewel de chirurg u waarschijnlijk zal adviseren om inspannende oefeningen, fysieke sporten en andere activiteiten die een negatieve invloed kunnen hebben op een goede genezing en langetermijnresultaten, gedurende minstens twee tot drie weken te vermijden. Na deze periode worden alle beperkingen meestal opgeheven.

  Profiteer van een GRATIS evaluatie!

  Op verzoek en
  zonder enige verplichting van uw kant.

  Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

  Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

  Over de auteur

  Manuella

  Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

  ‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️