Prijs van Aziatische blepharoplastie in Tunesië

prijs aziatische blepharoplastie tunesië 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over Aziatische blepharoplastie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde Aziatische blepharoplastie in Tunis.

BesteKlinieken.com geeft informatie over Aziatische blepharoplastie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een Aziatische blepharoplastie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een Aziatische blepharoplastie in Tunesië zijn €2.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2.000 euro tot 2.400 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Aziatische blepharoplastie2200 €

Wat is een Aziatische blepharoplastie?

Een Aziatische blepharoplastie in Tunesië (ook wel dubbele ooglidcorrectie genoemd) is een cosmetische operatie die door een plastisch chirurg wordt uitgevoerd om een natuurlijk ogende statische plooi in het bovenooglid te creëren. Mensen van Aziatische afkomst met een enkel ooglid ondergaan meestal een Aziatische blepharoplastie om een bovenooglidplooi te krijgen.

ANATOMIE VAN HET OOG

De epicanthalplooi bij de mediale epicanthus van de bovenste oogleden, die wordt waargenomen bij mensen van Aziatische afkomst, is een belangrijk kenmerk van Aziatische oogleden. Bovendien worden Aziatische oogleden monolithische of enkelvoudige oogleden genoemd vanwege de afwezigheid van het type ooglidplooi dat meestal bij Kaukasische oogleden wordt gezien.
Er zijn twee verschillende Aziatische blepharoplastietechnieken om het gewenste uiterlijk van de bovenste oogleden te krijgen:

  • Hechtmethode (ook bekend als hechtdraadligatie): Er worden hechtingen gebruikt om de huid in de gewenste positie van het bovenooglid vast te binden om een bovenooglidplooi te creëren.
  • Open incisie benadering: Een deel van de ooglidhuid en overtollig vet worden verwijderd. De onderliggende bovenooglidspier wordt ook aangepast.

De resultaten van plastische chirurgie van het bovenooglid zijn blijvend en zullen direct na een dubbele ooglidcorrectie merkbaar zijn. Blauwe plekken, zwelling en pijn aan de bovenoogleden kunnen tot tien dagen aanhouden. De meeste patiënten vinden het prettig om twee weken na de operatie in het openbaar te verschijnen, maar moeten zware activiteiten gedurende vier tot zes weken beperken.

Welke cosmetische problemen worden behandeld met Aziatische blepharoplastie?

  1. Slappe en hangende oogleden: Een Aziatische blepharoplastie is een chirurgische ooglidcorrectie die ontworpen is om een natuurlijke plooi in het bovenste ooglid te creëren door de weefsels van het bovenste ooglid te wijzigen en te verkleinen, inclusief de huid en de ooglidspieren (zoals de levator aponeurosis of orbicularis spier). De epicanthusplooi ter hoogte van de medische epicanthus wordt ook behandeld tijdens een Aziatische blepharoplastie.

Wie is de ideale kandidaat voor een Aziatische blepharoplastie?

De ideale kandidaat voor een Aziatische blepharoplastie is op zoek naar een permanente, natuurlijk ogende bovenooglidplooi. Deze dubbele ooglidcorrectie wordt het meest uitgevoerd bij mensen van Aziatische afkomst. Aziatische blepharoplastie wordt niet aanbevolen voor patiënten met een aanzienlijke ptosis van het voorhoofd, uitpuilende of dominante ogen, chronische droge ogen of bepaalde medische aandoeningen.

Wat is de gemiddelde hersteltijd van een Aziatische blepharoplastie?

De acute genezingsfase van een Aziatische blepharoplastie duurt ongeveer zeven tot tien dagen. Zwelling, blauwe plekken en pijn duren meestal een week en kunnen worden verlicht met koude kompressen en vrij verkrijgbare pijnstillers. De niet-absorbeerbare hechtingen worden na een week uit de bovenoogleden verwijderd. Inspannende lichamelijke activiteiten en blootstelling aan de zon moeten gedurende vier tot zes weken worden beperkt.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van een Aziatische blepharoplastie?

Mogelijke bijwerkingen van Aziatische blepharoplastie zijn onder andere problemen met het sluiten van de bovenoogleden bij de ooglidrand tijdens het slapen, wazig zien, zwelling en blauwe plekken, littekenvorming, bloeding en veranderingen in het gevoel.

Wat kan ik verwachten van de resultaten van een Aziatische blepharoplastie?

De resultaten van een Aziatische blepharoplastie zijn onmiddellijk merkbare permanente verbeteringen aan het bovenste ooglid met de vorming van een natuurlijke ooglidplooi. De resultaten zullen na verloop van tijd onderhevig zijn aan natuurlijke veroudering.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️