Mammoplastie in Turkije

prijs mamoplastiek Turkije 810x455 1 1
Geschreven door Maria

Mammoplastie in Turkije, ook wel borstverkleining genoemd, is een vorm van plastische chirurgie die ontworpen is om de grootte, het volume en het gewicht van de borsten te verminderen.

BesteKlinieken.com biedt informatie over mammoplastiek in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een mammoplastiek in Turkije?

De gemiddelde kosten van een mammoplastiek in Turkije in Istanbul zijn €2.100. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.700 tot €2.500.

ProcedureKosten Turkije
Mammoplastie2100 €

Wat is mammoplastie?

Mammoplastie in Turkije, ook wel borstverkleining genoemd, is een vorm van plastische chirurgie in Turkije die gericht is op het verkleinen van de grootte, het volume en het gewicht van de borsten. De borstomvang varieert van vrouw tot vrouw. Het wordt bepaald door de hormonen, genen en het gewicht van een vrouw.

Een borstomvang die niet in verhouding staat tot het lichaam kan tot lichamelijke en psychologische problemen leiden. Grote, uitgezakte borsten kunnen leiden tot lichamelijke problemen zoals chronische rugpijn, nekpijn, een slechte houding, huidirritatie en overmatig zweten, maar ook tot emotionele problemen zoals een laag zelfbeeld en ontevredenheid over het uiterlijk van de borsten.

Mammoplastie biedt een oplossing voor vrouwen die ongelukkig en ongemakkelijk zijn met de buitenproportionele grootte van hun borsten door ze te liften en kleiner te maken. Vrouwen ondergaan een mammoplastie om zich lichamelijk prettiger te voelen, om het uiterlijk van hun borsten te verbeteren en om hun zelfvertrouwen en vrouwelijkheid een boost te geven.

Elk jaar ondergaan bijna 700.000 vrouwen over de hele wereld een operatie om de buitenproportionele grootte van hun borsten te verkleinen en hun uiterlijk te verbeteren. Borstverkleining is een van de populairste vormen van cosmetische chirurgie ter wereld.

Mammoplastie voor mannen: Gynaecomastie in Turkije

Mammoplastie wordt ook geprefereerd door mannen met vergrote borsten, bekend als gynaecomastie. Obesitas, genen, hormonale onbalans, overmatig alcoholgebruik, kanker of leverfalen en overmatig gewichtsverlies zonder te sporten kunnen redenen zijn voor gynaecomastie. Mammoplastie in Turkije in Istanbul wordt gebruikt om de borsten af te vlakken van een man die ongemak voelt door vergrote borsten.

Voor mannen kan mammoplastie volgens dezelfde methode of met liposuctie worden uitgevoerd. Het individuele geval van de patiënt bepaalt het behandelplan.

Hoe werkt een mammoplastie?

In principe wordt een borstverkleining meestal uitgevoerd door het maken van incisies in de borsten, gevolgd door het verwijderen van overtollig vet, borstweefsel en huid om de borsten te verkleinen en een nieuwe vorm te geven met behulp van hechtingen, zodat ze in verhouding staan tot het lichaam.

Mammoplastie kan in 3 fasen worden uitgelegd:

1. Incisie

Er worden verschillende incisiemethoden gebruikt voor mammoplastie. Er zijn drie meest gebruikte incisietechnieken voor borstverkleinende chirurgie:

 • Ankertype (omgekeerde T-reductie): Bij deze techniek wordt een ankervormige incisie gemaakt die rond het tepelhof begint, verticaal naar beneden loopt en vervolgens horizontaal over de borstplooi kruist.
 • Cirkelvormig patroon rond het tepelhof : Bij deze techniek wordt een cirkelvormige incisie rond het tepelhof gemaakt.
 • Sleutelgatpatroon (sneeuwschoen): Bij deze techniek wordt een incisie gemaakt rond het tepelhof en verticaal omlaag naar de borstplooi.

Uw chirurg zal de meest geschikte incisiemethode voor een mammoplastie kiezen, rekening houdend met de grootte en vorm van uw borsten en de gewenste borstomvang.

2. Tepelverplaatsing en weefselverwijdering

Na de incisies gaat de mammoplastie verder met het verplaatsen van de tepels (die aan hun oorspronkelijke bloed- en zenuwtoevoer verbonden blijven). De tepels en tepelhof kunnen worden verwijderd en op een hoger deel van de borsten worden teruggeplaatst (in de vorm van een huidtransplantaat) als de borsten extreem groot zijn. Overtollig vet, borstweefsel en huid worden vervolgens verwijderd.

3. Sluiten van de incisies

De incisies worden dicht bij elkaar gemaakt om de borsten een nieuwe vorm te geven en kleiner te maken. Om de hervormde borsten te creëren en te ondersteunen, plaatst de chirurg hechtingen diep in het borstweefsel. Er wordt huidlijm of chirurgische tape gebruikt om de incisies te hechten/sluiten. De incisielijnen zijn permanent, maar verdwijnen of vervagen na verloop van tijd aanzienlijk.

Zie ook: Borstvergroting in Turkije

Voor wie is mammoplastiek in Turkije geschikt?

Als u klaagt over:

 • Constante rugpijn, nekpijn en een slechte houding als gevolg van grote, uitgezakte borsten.
 • Huidirritatie en overmatige transpiratie rond de borsten.
 • Uw borsten beperken uw lichamelijke activiteit
 • U voelt zich ongemakkelijk in uw kleding
 • U voelt zich onaantrekkelijk

U bent de juiste kandidaat voor mammoplastie in Istanbul als u :

 • Meer zelfvertrouwen en zelfrespect hebt.
 • U aantrekkelijker en vrouwelijker voelt.
 • Meer kledingkeuze hebt.
 • Deel kunnen nemen aan sport en fysieke activiteiten.
 • Een betere lichaamshouding hebt.
 • Geen last meer hebben van rug-, nek- en schouderpijn.

Overzicht

Chirurgie :Borstverkleining (Mammoplastie)
Doel van de operatie:De vorm van de borsten aanpassen door de verzakking te verminderen en ze een nieuwe vorm te geven om een steviger, jeugdiger uiterlijk te krijgen.
Duur van de ingreep :3 tot 4 uur
Soort verdoving :Algemene
Bijwerkingen:Tijdelijk verlies van gevoeligheid van de borst
Risico’s :Infectie, bloeding
Hersteltijd :Volledig herstel duurt 12 maanden. Na 1 tot 2 weken kunt u weer aan het werk en uw dagelijkse activiteiten hervatten.
Littekenvorming :Afhankelijk van het type incisie, meestal heel weinig.

Mammoplastie in Turkije: Routebeschrijving

Dag van aankomst

 • Een warm welkom: Welkom in Istanbul! U wordt op de luchthaven opgewacht. Afhankelijk van uw aankomsttijd wordt u naar uw 4- of 5-sterrenhotel of naar het ziekenhuis gebracht voor uw consult.

Dag 1

 • Zeg hallo tegen uw chirurg : Voor uw operatie hebt u een persoonlijk gesprek met uw chirurg. U krijgt de gelegenheid om uw behandelplan voor een borstverkleining in detail te bespreken en uw chirurg zal u informeren over de details van uw operatie, zoals het type incisie.
 • Toestemming is essentieel : u ondertekent een toestemmingsformulier.
 • Medische onderzoeken voor uw welzijn: Uw chirurg zal vóór uw borstverkleining medische onderzoeken uitvoeren, zoals een bloedtest.
 • Ja, nu is het tijd voor het “grote moment” : U ondergaat uw borstverkleining, die meestal 3 tot 4 uur duurt, afhankelijk van het proces.
 • Het is allemaal voorbij! De spanning is voorbij! Eerste onderzoeken: Uw chirurg zal de eerste onderzoeken uitvoeren wanneer u weer bij bewustzijn komt na de narcose. U wordt wakker in uw ziekenhuiskamer met uw compressiebeha aan.
 • Geniet van uw verblijf in een ziekenhuis van topkwaliteit : U brengt de nacht door in ons internationaal geaccrediteerde ziekenhuis van topkwaliteit.

Dag 2

 • Zie uw lieve chirurg weer : U krijgt uw eerste controle voordat u het ziekenhuis verlaat. Uw chirurg zal u de postoperatieve zorg in detail uitleggen.
 • Afscheid nemen van het ziekenhuis: Als alles volgens plan verloopt en uw chirurg groen licht geeft (wat meestal het geval is), verlaat u het ziekenhuis.
 • Privétransfer, waarom niet? U wordt met een privéauto en chauffeur van het ziekenhuis naar het hotel gebracht.
 • 5-sterrencomfort : nu is het tijd om van uw verblijf in het hotel te genieten.

Dag 3

 • Wie houdt er niet van een luie dag in bed? u wordt geadviseerd om te rusten en te ontspannen en geen fysieke activiteiten te ondernemen die u zouden kunnen vermoeien.

Dag 4

 • Moet ik blijven of moet ik gaan? U kunt blijven genieten van het comfort van uw hotel, of eropuit gaan en wat sightseeing doen en genieten van Istanbul, de stad van twee continenten!

Dag 5

 • Laatste controle voordat u afscheid neemt : U ontmoet uw chirurg weer voor uw laatste controle. Hij zal uw hechtingen en drains verwijderen. U krijgt ook een gedetailleerde briefing over uw postoperatieve zorg en ontvangt uw veiligheidsrapport voor de vlucht.
 • Privétransfer naar de luchthaven : Haal het meeste uit deze laatste reis naar Istanbul!
 • Klaar om op te stijgen? U keert terug naar huis met uw nieuwe look en hopelijk een onvergetelijke ervaring in Istanbul.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️