Lipoliften bil in Turkije

lipolifting billen Turkije 1
Geschreven door Émilie

Een bilverhoging in Turkije is een ingreep die bedoeld is om de verdeling van vet op de billen te verbeteren en zo weer een harmonieus uiterlijk te krijgen, en u kunt er zeker van zijn dat de ingreep wordt uitgevoerd door een gerenommeerde, ervaren en getrainde arts.

BesteKlinieken.com informeert u over bil lipolifting in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een bil lipolifting in Turkije?

De gemiddelde kosten van een bil-lifting in Turkije in Istanbul zijn €2.700. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.200 tot €3.200.

ProcedureKosten Turkije
Lipolifting van de billen2700 €

Wat is lipolifting van de billen?

Een lipolift van de billen in Turkije is een procedure om de verdeling van vet op de billen te verbeteren, zodat ze er weer harmonieus uitzien, en u kunt er zeker van zijn dat de procedure wordt uitgevoerd door een gerenommeerde, ervaren en getrainde arts.

Laten we, voordat we in detail treden over de service die wij aanbieden, eens kijken naar wat u kunt verwachten van lipolifting van de billen in Turkije. Een mooi gevormde, goed geproportioneerde bil is voor iedereen een zeer aantrekkelijke eigenschap.

Een bilverlift in Istanbul kan dus precies zijn wat u nodig heeft om uw zelfvertrouwen een boost te geven. Voor degenen die het niet weten: het is een gespecialiseerde vetverplaatsingsprocedure die de vorm en grootte van uw billen vergroot zonder dat er implantaten nodig zijn.

Overtollig vet wordt verwijderd door liposuctie van de dijen, onderrug, buik of heupen. Dit vet wordt vervolgens strategisch in uw billen geïnjecteerd. De voordelen van deze procedure zijn tweeledig. U krijgt niet alleen een mooiere bilpartij, maar u kunt zich ook ontdoen van vet in probleemgebieden.

Hier zijn enkele van de verschillende redenen waarom mensen lipolifting van de billen in Turkije overwegen:

  • Om de algehele proporties te verbeteren door de balans tussen het onder- en bovenlichaam te verbeteren.
  • Om een esthetisch mooiere en jeugdigere bilpartij te krijgen.
  • Om kleding aantrekkelijker te maken
  • om vetophopingen op de buik, dijen of heupen te verminderen en de billen voller te maken
  • Om de rondingen van het onderlichaam te verbeteren

U moet zich ook bewust zijn van het herstelproces voor een Braziliaanse billift. Na dit type operatie mag u ongeveer twee weken niet direct op uw billen liggen of zitten. Dit betekent dat u op uw zij of buik moet slapen, en dat u voor alle activiteiten moet staan of knielen.

Een bilverhoging in Istanbul

Als u een Brazilian Butt lift in Turkije wilt laten doen, of een andere vorm van plastische chirurgie, is de belangrijkste factor om een ervaren en gerenommeerde chirurg te kiezen.

We hebben allemaal gehoord van de vreselijke horrorverhalen die de ronde doen als u overhaast een beslissing neemt en een arts kiest zonder de nodige ervaring of kwalificaties. U kunt met een gerust hart kiezen voor onze service voor een bilverhoging in Istanbul.

Wij erkennen het belang van het consultatieproces en daarom bieden wij persoonlijke consulten aan in het hele VK en Ierland. Een van de grootste fouten is naar een chirurg gaan die gehaast lijkt tijdens het consult.

Een uitstekende plastisch chirurg zal alle tijd nemen die nodig is om het te behandelen gebied te beoordelen, het proces uit te leggen en al uw vragen te beantwoorden. Het consultatieproces is erg belangrijk en de houding van de chirurg tijdens het hele proces zal boekdelen spreken over zijn of haar grondigheid en professionaliteit.

Een andere fout die mensen maken is dat ze tegen de cosmetisch chirurg liegen over hun medische voorgeschiedenis, omdat ze bang zijn dat dit hen zal uitsluiten van behandeling. Dit is een van de gevaarlijkste fouten die u kunt maken – doe het niet!

Momentopname

PROCEDURE:Verbeteren en vergroten van de billen door liposuctie en vetoverdracht.
LENGTE :1 tot 2 uur
ANESTHESIE :Plaatselijk of algemeen
IN/UIT ZIEKENHUIS :Over het algemeen in het ziekenhuis
BIJWERKINGEN :Tijdelijke blauwe plekken, zwelling en gevoelloosheid.
RISICO :Bloeding, infectie, asymmetrie, zwelling, ongemak, gevoelloosheid, stolsels.
HERSTEL :Terug aan het werk: 1 tot 2 weken Intensievere activiteit: 2 tot 4 weken Volledig herstel van zwelling en blauwe plekken: 1 tot 3 maanden of meer
LAATSTE RESULTAAT :Blijvend, met dieet en lichaamsbeweging

Overzicht van de Bum Lift

Wat is de billenlift?

De billenlift, medisch bekend als gluteoplastie ofbilvergroting, wordt uitgevoerd met liposuctie en vettransplantatie. Het vetweefsel dat door liposuctie is verkregen, wordt in de billen geïnjecteerd om hun grootte en vorm te verbeteren. Naast het verbeteren van de vorm van de billen, biedt een bilvergroting het extra voordeel dat een deel van het lichaam geliposueerd wordt, waardoor het gebied waar het vet wordt weggezogen kleiner wordt. Vrouwen met overtollig vet op bepaalde delen van hun lichaam kunnen op twee manieren baat hebben bij een bilverlift: door slanker te worden en door de billen te verbeteren. Het is een effectieve procedure die liposuctie van bepaalde gebieden zoals de heupen, taille en buik combineert met een vettransplantatie in het bilgebied.

Resultaten van een bilversteviging

Tijdens de eerste paar weken kunt u wat zwelling en blauwe plekken verwachten. Er kan een compressiekledingstuk worden gebruikt om de blauwe plekken en zwellingen te verminderen. De zwelling verdwijnt over het algemeen binnen drie tot zes weken. Patiënten wordt geadviseerd om ongeveer twee weken na de operatie niet op hun billen te zitten. Het getransfereerde vet moet bloedtoevoer krijgen om op de nieuwe plaats te kunnen blijven bestaan.

Het uiteindelijke resultaat van de bilversteviging is binnen drie maanden na de operatie zichtbaar. Het resultaat van de operatie is natuurlijk, zowel qua gevoel als qua uiterlijk.

Beperkingen van bilversteviging

Ongeveer 30 tot 50% van de vetcellen die in de bilstreek verplaatst worden, worden door het lichaam geabsorbeerd. Het resterende vet blijft de rest van het leven van de patiënt in het bilgebied.

Risico’s van bilversteviging

Zoals elke chirurgische ingreep kan een bilverlift leiden tot bepaalde complicaties, ook al zijn die onwaarschijnlijk. Bloeding, infectie, asymmetrie, zwelling, ongemak, gevoelloosheid en stolsels zijn slechts enkele complicaties die kunnen optreden bij een bilverhoging.

Contra-indicaties voor een billiftoperatie

Bepaalde factoren maken dat sommige patiënten niet in aanmerking komen voor een billift. Deze contra-indicaties zijn onder andere trombo-embolische aandoeningen, een neiging tot het ontwikkelen van keloïde of hypertrofische littekens, overmatig roken, hartaandoeningen, diabetes en morbide obesitas.

Routebeschrijving

Dag 1

U ontmoet de plastisch chirurg die uw billen zal opereren. U bespreekt de details van de operatie en ondertekent de toestemmingsformulieren. Na de medische onderzoeken begint de operatie. De operatie duurt over het algemeen één tot twee uur. Binnen een uur na de operatie is de verdoving uitgewerkt en komt u weer bij bewustzijn.

De eerste nacht na de operatie blijft u in het ziekenhuis. Uw arts zal de eerste controle na de bilvergroting uitvoeren.

Dag 2 en 3

Uw arts zal ‘s ochtends, voordat u het ziekenhuis verlaat, de tweede controle uitvoeren. De tweede en derde dag verblijft u in uw hotelkamer en rust u zoveel mogelijk uit.

Dag vier

U gaat naar de privékliniek van de plastisch chirurg voor een laatste controle. Uw arts zal u adviseren over hoe u uw medicatie moet blijven innemen en zal u verdere informatie geven over postoperatieve zorg. Na de vierde dag kunt u naar huis.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️