Heupvergroting in Tunesië

prijsverhoging hanches tunisie pas chere 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over heupvergroting in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle heupvergroting in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u overheupvergroting in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een heupvergroting in Tunesië

De gemiddelde kosten van een heupvergroting in Tunis, Tunesië zijn €2.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2400 euro tot 2600 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Heupvergroting2500 €

Wat is een heupvergroting?

Als we een vrouw van voren bekijken, kunnen we zien dat haar heupen zichtbaar afgerond zijn, dat ze direct naar beneden hellen of dat ze een holle kromming naar de binnenkant van het dijbeen hebben. In het laatste geval zijn de heupen hol. We kunnen ook spreken van heupholtes of geschonden heupen.

Heupholtes kunnen heel subtiel of heel uitgesproken zijn, afhankelijk van het individu. Of het nu zichtbaar is of niet, als u naar binnen kijkt en de skeletten van iedereen vergelijkt, zult u zien dat we allemaal deze inkeping hebben waar de bovenkant van het dijbeen en het heupbeen samenkomen. Het enige dat er aan de buitenkant toe doet, is hoe het gewicht en de spieren op elk lichaamstype verdeeld zijn.

Het is niet ongewoon dat vrouwen en mannen op zoek zijn naar het best mogelijke silhouet voor hun lichaam. Vaak wordt er gestreefd naar een glad zandloperfiguur, zoals populair gemaakt – en zelfs sensationeel gemaakt – door de media. Het idee is dat een mooiere heup- en bilpartij er sexyer en vrouwelijker uitziet.

Veel vrouwen hebben deze natuurlijke heupwelving echter niet. Hun heupen lijken meer op een vioolvorm dan op een zandloper. Laten we beginnen met te zeggen dat dit heel normaal en correct is, en dat het niemand minder vrouwelijk maakt!

Wij begrijpen echter de wens van veel vrouwen om een perfecte ronding in hun heupen te hebben. Daarom zijn wij bij het Silhouette Instituut voor Plastische Chirurgie gespecialiseerd in het bereiken van uw droomfiguur door uw figuur te perfectioneren, wat dat ook mag zijn. Het zit tenslotte in onze naam! Laten we eens kijken hoe we dit kunnen bereiken met injecties en heupdipchirurgie.

Sculptra heupdips

Sculptra is een niet-chirurgisch injecteerbaar implantaat dat een huidvuller gebruikt om het volume en de rondheid van de heupen te vergroten. De door de FDA goedgekeurde heupinjecties bestaan uit een synthetische suiker genaamd polymelkzuur. De vuller werkt door de lokale productie van collageen in het doelgebied te bevorderen.

Hoewel sculptra heup dips injecties een niet-invasieve behandelingsoptie zijn, is het nadeel dat ze niet onmiddellijk resultaat geven. Sculptra heupdips injecties zijn een geleidelijk proces, waarbij meerdere opeenvolgende sessies nodig zijn over een periode van 6 maanden (ongeveer) voordat de patiënt de gewenste resultaten kan zien.

Liposculpting (vettransplantatie) Heupdips

De andere optie is de chirurgische procedure van liposculpting, ook bekend als vettransplantatie. Bij deze procedure met laag risico wordt vet uit een bepaald lichaamsdeel (buik, dijen, billen, enz.) weggezogen en verdeeld over het heupdipgebied. Vettransplantatie vult de rondingen van de heupkom op en rondt ze af om een gladdere, vollere vorm te creëren.

Als iemand niet genoeg vet heeft om uit andere delen van het lichaam te oogsten, kunnen kunstmatige vullers of zelfs siliconenimplantaten ook een optie zijn om het heupkomgebied operatief op te vullen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️