Bilvergroting zonder implantaten in Turkije

prijs bilvergroting zonder implantaten 1
Geschreven door Manuella

Billenliften met injectie in Turkije maken gebruik van vettransfers of huidvullers om de vorm van uw billen te verbeteren, zodat ze rond en gebogen lijken.

BesteKlinieken.com informeert u overbilvergroting zonder implantaten in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Sommaire
 [Voir]

  Prijs van een bilvergroting zonder implantaten in Turkije

  De gemiddelde kosten van een bilvergroting zonder implantaten in Turkije zijn €2000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.800 tot €2.200.

  ProcedureKosten Turkije
  Bilvergroting zonder implantaten2000 €

  Wat is een bilvergroting zonder implantaten?

  Een bilvergroting met injectie is een cosmetische ingreep waarbij volume, ronding en vorm aan uw billen worden toegevoegd met behulp van huidvullers.

  Veiligheid

  • Dermale vullerprocedures worden als veilig beschouwd zolang ze worden uitgevoerd door een bevoegde en ervaren arts.
  • Bijwerkingen kunnen zijn: lichte pijn in de billen.

  Een bilverhogende injectieprocedure kan handiger zijn dan een bilimplantatieprocedure, met minder hersteltijd en minder risico op ernstige complicaties.

  Als u eenmaal een gekwalificeerde chirurg in Turkije hebt gevonden die u kunt vertrouwen, dan is het plannen en voorbereiden van een billift met injectie eenvoudig en ongecompliceerd.

  Doeltreffendheid

  • De resultaten van deze behandeling variëren sterk en er is geen klinisch onderzoek dat de effectiviteit aantoont.
  • Veel patiënten zijn tevreden met hun resultaten, terwijl anderen terugkomen voor verdere injecties of vetinjecties.
  • De resultaten van deze behandeling zijn niet zo zichtbaar als die van een bilimplantaat.

  Wat is een bilversteviging met injectie?

  Na verloop van tijd is het normaal dat uw billen wat van hun volheid en vorm verliezen. Uw billen kunnen beginnen te verslappen of minder vorm krijgen als gevolg van gewichtsschommelingen en veroudering.

  Dit is geen medisch probleem om u zorgen over te maken. Maar sommige mensen beginnen zich er zelfbewust van te voelen dat hun billen er “plat” of minder rond uitzien dan voorheen.

  Als u één van deze mensen bent, kunt u een billift met injectie overwegen.

  Soorten bilverhogingen in Turkije

  Billen liften met injectie in Istanbul maakt gebruik van vettransfers of huidvullers om de vorm van uw billen te verbeteren, zodat ze er rond en gebogen uitzien.

  Er zijn verschillende soorten injectiebil liften:

  • Sculptra bilverhoging
  • Braziliaanse billift

  Welk type ingreep u krijgt, hangt af van het resultaat dat u wilt bereiken en het advies van uw plastisch chirurg.

  De Sculptra bilverhoging, of huidvuller, is de enige echt niet-chirurgische bilverhoging.

  Braziliaanse facelifts en andere procedures waarbij vet in het lichaam wordt geïnjecteerd, worden als chirurgisch beschouwd. Deze procedures vereisen vaak verdoving en brengen ernstige risico’s met zich mee, in tegenstelling tot de Sculptra bilverhoging.

  De ideale kandidaat

  De ideale kandidaat voor een injectiebillift is een gezonde kandidaat zonder voorgeschiedenis van bloedingen of andere gezondheidsproblemen die cosmetische procedures riskanter kunnen maken.

  Als u andere delen van uw lichaam een nieuwe vorm wilt geven en vet hebt dat in uw billen geïnjecteerd kan worden, kunt u een Brazilian butt lift overwegen.

  Als uw lichaamsvetpercentage al laag is, kan een huidbillift een betere optie zijn.

  Het herstel van een niet-chirurgische bilverlift vereist minimale downtime. Als u bilinjecties krijgt, kunt u misschien dezelfde dag weer aan het werk.

  Een Brazilian butt lift kan extra hersteltijd vereisen, omdat u na de ingreep enkele dagen lang moet vermijden om direct op uw billen te zitten.

  Hoe werkt een bilverhoging met injectie?

  Als u een bilversteviging met Sculptra dermale vuller ondergaat, brengt uw arts polylactic-L-zuur diep onder het huidoppervlak in.

  Dit zuur staat bekend als een biostimulator, wat betekent dat het de aanmaak van collageen stimuleert. Als het effectief is, zullen uw billen er na verloop van tijd voller en ronder uitzien.

  Zie ook: Bilvergroting in Turkije

  Als u een Braziliaanse bilvergroting of een ander type vetinjectie laat doen, zult u onmiddellijk resultaat zien. Er wordt vet uit een ander deel van uw lichaam – meestal de heupzone – in uw billen geïnjecteerd.

  Wanneer u hersteld bent, kunt u zien dat uw billen meteen een vollere vorm hebben gekregen.

  Procedure voor een bilversteviging

  Voor een bilversteviging met fillers is uw afspraak kort. Het proces kan in 30 minuten voltooid zijn.

  Een Brazilian butt lift procedure duurt langer en begint met liposuctie. Lidocaïne of een andere plaatselijke verdoving wordt aangebracht op het gebied waar uw liposuctie zal plaatsvinden. Uw arts zal kleine incisies maken in uw buik, heupen of love handle gebied en dan het vet opvangen met een apparaat dat een canule wordt genoemd.

  Uw arts zal het vet verwerken en steriliseren voordat er een injecteerbaar mengsel van vet, zoutoplossing en plasma van wordt gemaakt. Dit vet wordt vervolgens in uw billen geïnjecteerd. Deze behandeling kan een uur of langer duren.

  Risico’s of bijwerkingen

  Complicaties bij een bilverhoging zijn zeldzaam, maar komen wel voor.

  Huidvuller

  Bijwerkingen van Sculptra zijn meestal pijn en pijn in het gebied van uw injecties. Er bestaat een risico dat de Sculptra vuller zich “zet” op een manier die uw billen een bobbelig of hobbelig uiterlijk geeft.

  Vetinjecties (BBL)

  De bijwerkingen van een BBL in Turkije kunnen ernstiger zijn. Er kunnen littekens, pijn en infecties door de vetverwijdering optreden.

  In 2018 toonde een onderzoek aan dat bij 1 op de 3.000 Brazilian butt lifts het overlijden te wijten was aan vetembolieën en ademnood veroorzaakt door de procedure.

  Lees ook: Prijs van een bilvergroting door Brazilian butt lift: €2.900

  Sommigen geloven dat het risico te wijten is aan onervaren of niet-gelicentieerde aanbieders die de procedure verkeerd uitvoeren.

  Postoperatieve follow-up

  Na een Sculptra bilverhoging wordt een minimaal herstel verwacht. U kunt de meeste van uw gebruikelijke activiteiten binnen een dag of twee hervatten. U hoeft na deze behandeling geen grote veranderingen in uw levensstijl aan te brengen.

  U kunt wat pijn of ongemak in het bilgebied ervaren, maar dit zou binnen een week moeten verdwijnen. U kunt ook gevraagd worden om twee weken op uw buik of op uw zij te slapen terwijl de resultaten van de bilverlift volledig effect hebben.

  Als u een Brazilian butt lift ondergaat, moet u ook gedurende 6 tot 8 weken na de ingreep vermijden om direct op uw billen te zitten. U moet ook een compressiekledingstuk dragen op de plaatsen waar vet uit uw lichaam is verwijderd.

  Resultaten

  Resultaten variëren. Als u huidvullers krijgt, zoals Sculptra, duurt het enkele maanden voordat de resultaten stabiel zijn en de injecties hun volledige effect hebben. Het kan ook zijn dat u meerdere behandelingen nodig heeft met een tussenpoos van enkele weken of maanden om een merkbare verbetering te krijgen.

  De resultaten van een Sculptra bilverhoging zijn niet blijvend. Sommige mensen zien resultaten die 2 tot 3 jaar aanhouden. In de beste gevallen kunnen de resultaten tot 4 jaar duren.

  Na een Brazilian butt lift zijn de resultaten directer. U kunt verwachten dat ongeveer 50% van het geïnjecteerde vet tijdens het genezingsproces wordt geabsorbeerd.

  Dit betekent dat als uw billen groter zijn dan voor de operatie, het onmiddellijke resultaat op de lange termijn wat minder zal zijn.

  Voorbereiding op een bilverhoging met injectie

  Voor een niet-chirurgische bilverhoging zal uw arts u gedetailleerde instructies geven over hoe u zich op uw behandeling moet voorbereiden.

  Deze lijst kan aanwijzingen bevatten zoals:

  • Vermijd gedurende twee weken voor de behandeling ibuprofen en andere niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s), die uw risico op bloedingen kunnen verhogen.
  • Stop twee weken voor de behandeling met het innemen van kruidensupplementen.
  • Stop met roken en drugsgebruik vóór de behandeling.
  • Drink 48 uur voor de behandeling geen alcohol.

  Billenlift door injectie VS bilimplantaten

  Een procedure voor een bilverhoging met injectie is anders dan een procedure met een bilimplantaat.

  Een Sculptra bilverhoging vereist geen verdoving, laat geen littekens achter en kan milde tot matige resultaten opleveren in een afspraak van een uur.

  Hoewel een Brazilian butt lift nog steeds als een chirurgische ingreep wordt beschouwd en verdoving kan vereisen, verschilt hij ook sterk van een bilimplantatieprocedure.

  Bij een bilimplantatie wordt er chirurgisch een implantaat geplaatst. De ingreep is zwaar en de kans op complicaties is groter. Er is verdoving voor nodig en de resultaten zijn permanent en veel zichtbaarder.

  Profiteer van een GRATIS evaluatie!

  Op verzoek en
  zonder enige verplichting van uw kant.

  Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

  Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

  Over de auteur

  Manuella

  Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

  ‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️