HD Vaser Liposuctie in Turkije

prijs liposuctie vaser hd Turkije 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over HD vaser liposuctie in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle HD vaser liposuctie in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over HD vaser liposuctie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost HD vaser liposuctie in Turkije?

De gemiddelde kosten van HD vaser liposuctie in Turkije in Istanbul zijn €2.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.000 tot €3.200.

ProcedureKosten Turkije
HD vaser liposuctie2500 €

Wat is HD vaser liposuctie?

Als u te veel websites over plastische chirurgie bezoekt, kunt u vaak verdwaald en verward raken door alle verschillende technologieën en procedures die worden aangeboden. Liposuctie gaat niet meer alleen over het verwijderen van vet.

Vandaag de dag hebben we een verscheidenheid aan technologieën, waaronder laser en ultrasoon geluid, voor patiënten die hun lichaamsbouw willen modelleren. Lipopatiënten kunnen kiezen voor traditionele liposuctie in Turkije of voor een meer geavanceerde vorm zoals vaser HD-liposuctie.

Wat is VASER Hi Def?

VASER Hi Def liposculptuur is cosmetische chirurgie in Turkije en in het bijzonder een geavanceerde vorm van liposuctie die precies vet verwijdert uit specifieke lichaamsdelen zoals de buik, flanken, mannenborst, benen en armen, terwijl er een dun laagje vet over de onderliggende spieren achterblijft om een atletischer uiterlijk te benadrukken en te definiëren.

De chirurgen van VASER Hi Def werken niet alleen in de diepe vetlaag, maar ook in de oppervlakkige laag, waar de echte vormgeving van het lichaam plaatsvindt.

Lees ook: Liposuctie van de buik in Turkije

Wie is een kandidaat voor VASER Hi Def?

De beste kandidaat is een patiënt die regelmatig traint in de sportschool, 4 tot 6 dagen per week, een gezond dieet volgt en een actieve levensstijl heeft. Kandidaten voor de VASER Hi Def procedure zijn heel dicht bij hun streefgewicht, maar kunnen vinden dat ze niet zo slank zijn als ze zouden willen zijn. Hoewel ze gespierd zijn, zijn hun buikspieren misschien niet zo gedefinieerd en aanwezig als ze zouden willen.

Waarom is VASER Hi Def zo duur?

VASER Hi Def is duur vanwege de speciale apparatuur die nodig is om de procedure uit te voeren, en de uitgebreide training en ervaring die de chirurg moet opdoen voordat hij de techniek kan aanbieden.

De procedure duurt langer dan standaard lipo, omdat het vet nauwkeurig verwijderd moet worden en er andere beeldhouwtechnieken nodig zijn. De kosten kunnen variëren tussen €8.000 en €18.000, en de ingreep duurt vaak ongeveer 7 uur. De resultaten zijn heel anders dan bij standaard lipo.

Hoe lang duren de resultaten van VASER Hi Def?

De resultaten blijven zolang de patiënt een actieve en gezonde levensstijl aanhoudt. U zult nog steeds resultaat zien als u 5 tot 10 kilo aankomt, maar daarna zal de definitie verloren gaan.

Hoe lang duurt de herstelperiode voor VASER Hi Def?

Bij VASER-liposuctie is het noodzakelijk dat patiënten zich houden aan en inzetten voor het herstel. We vragen patiënten om ongeveer 10 dagen niet te werken en om gedurende 3 weken na de procedure lichte activiteiten te ondernemen. De arts plaatst de meeste van zijn VASER Hi Def patiënten na de ingreep in een schuimrubberen kledingstuk, dat ze tot 3 weken na de ingreep 24/7 moeten dragen.

Waarom moedigt u postoperatieve massagetherapie na VASER Hi Def aan?

Massage helpt bij het verlichten van zwelling, verharding en oedeem, en helpt bij het afvoeren van overtollig vocht. Wij raden patiënten sterk aan om de eerste weken na de operatie door te gaan met postoperatieve massagetherapie. Dit zal uw herstel versnellen en bijdragen aan het algehele uiterlijk van het VASER Hi Def resultaat.

Is VASER Hi Def pijnlijk?

Aangezien VASER Hi Def een beeldhouwprocedure is, moeten patiënten de eerste paar dagen na de ingreep rekening houden met enig ongemak. U zult zich pijnlijk en gevoelloos voelen, maar de post-massagetherapie, samen met de pijnstillers die u heeft gekregen, zullen u helpen om de eerste dagen door te komen.

Zullen de resultaten van VASER Hi Def onmiddellijk merkbaar zijn?

U moet geduld hebben tijdens de herstelperiode van VASER Hi Def. U zult een onmiddellijke verandering na de procedure merken, ook al zult u de eerste 3 tot 4 weken na de operatie gezwollen zijn. Het uiteindelijke, of meest dramatische, resultaat ziet u pas 4 tot 6 maanden na de ingreep.

Dit is de tijd die het lichaam nodig heeft om volledig te genezen en om alle pijn te laten verdwijnen. Patiënten moeten verwachten dat sommige gebieden meer gezwollen zijn en dat sommige gebieden kleine contourveranderingen ondergaan, maar dit zal na een paar maanden vervagen.

Is VASER Hi Def een optie voor mannen en vrouwen?

Zowel mannen als vrouwen zullen uitstekende resultaten behalen met VASER Hi Def liposculptuur. Aangezien de gewenste lichaamsbouw voor mannen en vrouwen verschillend is, zal de arts bepaalde lichaamszones agressiever aanpakken, afhankelijk van het geslacht van de patiënt.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️