Prijs van een gynaecomastie in Dubai

gynaecomastie 1
Geschreven door Laurence

Gynaecomastie in Dubai herstelt de normale vorm en grootte van de borsten. Het belangrijkste doel is om de borsten platter te maken zodat u met vertrouwen en zonder schaamte strakke kleding kunt dragen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over gynaecomastie in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van gynaecomastie chirurgie in Dubai

De gemiddelde kosten van een gynaecomastie operatie in Dubai zijn €4.000. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van €2.300 tot €5.750.

ProcedurePrijs Dubai
Gynaecomastie4000 €

Wat is gynaecomastie?

Twee op de vijf mannen hebben last vangynaecomastie en denken dat het een levenslang probleem is. Gelukkig kan deze aandoening behandeld worden met eenvoudige en effectieve procedures in Dubai.

Hormonale stoornissen of vetophopingen verergeren soms en leiden tot abnormale borsten bij mannen. Deze situatie wordt gynaecomastie genoemd. Het is een zwelling van het borstweefsel, wat geen ernstig medisch probleem is. Maar het kan voor veel mannen een reden voor depressie zijn.

De meesten van hen sporten het liefst veel, maar helaas zijn er niet genoeg die deze angst snel de baas kunnen. Voor dergelijke activiteiten zijn zeker mensen nodig die maanden, zelfs jaren, kunnen wachten voordat ze de gewenste resultaten bereiken. Tegenwoordig heeft niemand meer zoveel tijd. Iedereen wil een onmiddellijke oplossing!

Als u echter een snelle oplossing wilt voor vergrote mannelijke borsten, dan is het enige wat u nodig hebt een chirurgische ingreep voor het verkleinen van de mannelijke borst, d.w.z. gynaecomastie in Dubai, Abu Dhabi en Sharjah. Het is een eenvoudige oplossing om de gewenste borstvorm en gespierde borstcontouren te krijgen.

Het doel!

Deze operatie pakt de wortel van te grote borsten aan en herstelt ze naar hun normale vorm en grootte. Het belangrijkste doel is om de borsten platter te maken, zodat u met vertrouwen en zonder schaamte strakke kleding kunt dragen.

Gynaecomastie resultaten in Dubai:

Onmiddellijk na de operatie in Dubai kunt u de resultaten zien. Maar ze zullen er niet helemaal perfect uitzien door wat zwelling en tederheid. Zoals bij alle cosmetische ingrepen is het genezingsproces belangrijk om de uiteindelijke resultaten te kunnen zien. Na maximaal tien dagen is er een merkbare verandering in de borsten te zien, met nauwelijks zichtbare littekens die na verloop van tijd vervagen.

Houd er rekening mee dat deze borstverkleiningsoperatie blijvende resultaten geeft totdat u in de komende jaren aankomt.

Voordelen:

U kunt genieten van stevigere, beter gevormde en gespierde borsten en een verbeterd zelfvertrouwen. Deze lift is onvermijdelijk,

 1. Elimineert fysiologisch leed
 2. Geeft permanente resultaten
 3. Laat vrijheid van activiteit toe
 4. Verbetert het seksleven en de draagmogelijkheden

Ideale kandidaat:

Elke man die zich zelfbewust voelt over zijn grote borsten kan voor deze operatie kiezen. Maar zorg ervoor dat u een stabiele gezondheidstoestand en een goede huidelasticiteit hebt om een goede kandidaat te zijn. Artsen raden over het algemeen bloedtests aan, die de belangrijkste sleutel vormen tot medische beoordeling. Lees daarnaast voor een beter begrip de volgende criteria,

 1. De ontwikkeling van de borsten van de kandidaat moet stabiel zijn.
 2. Op voorwaarde dat het slachtoffer mentaal bereid is om de vorm van haar borsten door middel van een operatie te verbeteren.
 3. Mensen die lijden aan stollingsstoornissen en andere infecties moeten eerst medische hulp krijgen.

Voorbereiding:

Nadat is vastgesteld dat u een goede kandidaat bent voor de ingreep, wordt een voorafgaand consult met de chirurg sterk aanbevolen. Tijdens dit gesprek krijgt u alle details van de procedure te horen, evenals een nauwkeurig beeld van wat u te wachten staat op de dag van de behandeling.

Houd op dat moment één ding in gedachten. Neem een gezonde levensstijl aan door roken en alcoholische dranken te vermijden. Vermijd ook medicijnen die het risico op bloedingen verhogen en volg alle instructies van uw arts over wat u wel en niet mag eten.

Gynaecomastietechnieken:

Gynaecomastie in Dubai, goedgekeurd het verwijderen van omliggend vet, klierweefsel of klierweefsel van de borst om de ongebruikelijke stand van mannelijke borsten te behandelen. Technieken voor deze operatie zijn :

 1. Liposuctie
 2. Chirurgische excisie

Procedure:

Gynaecomastie in Dubai wordt meestal uitgevoerd onder algehele of plaatselijke verdoving en duurt 2-3 uur, afhankelijk van de complexiteit van de ingreep.

Tijdens de operatie maakt de chirurg in Dubai een kleine incisie in de buurt van de tepelhoven en brengt een canule in om de stijve vetzakken weg te zuigen. Later worden de incisies gesloten zonder zichtbare littekens, omdat dit een minimaal invasieve procedure is. Dit is wat er meestal gebeurt als u kiest voor liposuctiechirurgie in Dubai.

Aan de andere kant, als u kiest voor chirurgische excisie, verwijderen artsen overtollig vet uit de borsten via een mogelijke incisie in de onderste hemisfeer en herstellen ze de borsten veilig in hun natuurlijke vorm.

Zie ook: Prijs van gynaecomastie in Turkije

Afhankelijk van de gezondheidstoestand van de patiënt en de conditie van zijn borsten, wordt een passende behandeling geadviseerd. Soms worden beide uitgevoerd.

Dingen om rekening mee te houden na de operatie :

Na de gynaecomastie wordt de borst afgedekt met verband en daarom moet er enige tijd een operatiejasje gedragen worden. Er kan een buisje aan de behandelde plek worden bevestigd om bloed en vocht af te voeren. Dit blijft minstens de eerste twee dagen zitten.

De hersteltijd voor deze operatie is twee weken, maar de meeste patiënten hervatten hun normale routine na 4-5 dagen. Hoewel patiënten 8-10 dagen na de operatie terug moeten komen naar de kliniek voor het verwijderen van de hechtingen. Pijn na een operatie komt dus vaak voor. U kunt voorgeschreven pijnstillers nemen om deze te verlichten. Voor een soepele en snelle herstelperiode adviseren artsen over het algemeen..,

 1. Slaap goed
 2. Vermijd hete baden
 3. Draag loszittende kleding
 4. Gehydrateerd blijven
 5. Zorg voor borstondersteuning met bepaalde vesten

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️